Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Botsun

:if: NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Do want! Απάντησα και στη συζήτηση. Εσύ Botsun δεν έγραψες όμως ποιο θα ήθελες. XD Έπρεπε ν' ανοίξουμε κανονικό ξεχωριστώ θέμα και να λιώνουμε πάνω στην ανάλυση για πιο Cloth είναι καλύτερο και ποιες τεχνικές προτιμάμε.
Jan 10 2012 00:55
Photo

Botsun → Kai

Μια χαρά,θα lurkαρουμε ντυμένοι πανηγυριώτικα ! xD
Jan 10 2012 00:52
Photo

Kai → Botsun

Α, ο Asmita έχει και θα είμαστε και όλοι στα χρυσά XD Είδα που μπήκες, δεν είδα τη συζήτηση. Πάω να δω.
Jan 10 2012 00:51
Photo

Botsun → Kai

Καλά αν δεν βρεις με τον Hakurei,φτιάξε με τον Asmita,για να μην ταλαιπωρείσαι. Επίσης,έκανα subscripte στο γκρουπ κι άνοιξα μία νέα συζήτηση!
Jan 10 2012 00:48
Photo

Kai → Botsun

:emptyonexg1: Καλά κάτσε να το κάνω πρώτα και μετά ευχαριστείς. Όχι τίποτα αλλά, fanarts όσο και να ψάξω δεν περιμένω να βρω, οπότε πιθανόν να το σώσουν τίποτα colorings ή official εικόνες.
Jan 10 2012 00:44
Photo

Botsun → Kai

Όπως είπα και στην Μαρία,είμαστε multi-universal Family,τα συνδυάζουμε όλα και συμφέρουμε! xD Σ'ευχαριστώ,προκαταβολικά για το σετ. :3
Jan 10 2012 00:41
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Θα σου κάνω μια απο αυτές τις μέρες σετ με τον Hakurei να βάλω κι εγώ αυτό με τον Manigoldo να έχουμε οικογενειακό σετ μαζί με τη Zura. :if: Επιτέλους να το χαρώ όπως πρέπει μαζί με άλλους. Θα είναι σαν να κάνουμε διαφήμιση.
Jan 10 2012 00:34
Photo

Botsun → Kai

:hahaha: Γράφτηκα κι ήδη νιώθω την Έβδομη αίσθησή μου,να ξυπνά !!! Σε λίγο τελειώνω,ένα κατεβατό για το manga.
Jan 10 2012 00:33
Photo

Kai → Botsun

:if: Σ' ευχαριστώ Botsun. Κι επειδή πρέπει όσοι νιώθουμε το Cosmos μας να μαζευτούμε κάπου. Έλα μια βόλτα από [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=201]εδώ[/url]
Jan 10 2012 00:31
Photo

Botsun → Kai

Πάλι καλά,που είναι ο υπολογιστής και φτιάχνεται. Κουράγιο δεξί χέρι,νιώσε το Cosmos μου,που σε υποστηρίζει στον άνισο αγώνα σου,κατά τις τεχνολογίας !
Jan 10 2012 00:30
Photo

Kai → Botsun

(=_=) Τελικά το laptop φταίει, στο pc της Zura μια χαρά ανοίγει.
Jan 10 2012 00:13
Photo

Botsun → Kai

Κάτι είναι κι αυτό.... Αν και παραμένει ξενέρα,όταν σ'αφήνει ο σκληρός σου,για τόπο χλωρό,για τόπο αναπαύσεως.
Jan 10 2012 00:12
Photo

Kai → Botsun

Μπα όχι, στον συγκεκριμένο είχα μόνο anime/manga και μουσική.
Jan 10 2012 00:10
Photo

Botsun → Kai

Παίζει να'μαστε η μόνη Μαφιόζικη οργάνωση,που να μπορεί να αισθανθεί το Cosmos! :oo: Θα σχολιάσω στο νημα του μανγκα,μόλις τελειώσω το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Califrnication.Γιατί έχω κάτι απορίες. Κρίμα,ρε συ,είχες σημαντικά αρχεία μέσα ;
Jan 10 2012 00:03
Photo

Kai → Botsun

:if: To Cosmos είναι Botsun, σου δίνει νέα δύναμη και δεν μπορείς να κάνεις λάθος. :nanana: Ήθελα να σχολιάσω κι άλλα αλλά φοβόμουν μην το παρακάνω. Τώρα θέλω να ξαναδιαβάσω το manga πολύ και να τα σχολιάσω όλα στο νήμα του manga. Έχε χάρη που ο εξωτερικός δεν λέει να μου κάνει τη χάρη από χθες και αρχίζω να φοβάμαι μήπως δεν μου την κάνει ποτέ ξανά.
Jan 09 2012 23:59