Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Όταν σχολιάζω αυθόρμητα,μου βγαίνει πιο εύκολα.. Anw,δεν μπορείς να πεις,έχω βελτιωθεί,στα 7-8 ονόματα,έκανα το ένα λάθος ! xD
Jan 09 2012 23:44
Photo

Botsun → Kamen Tantei Zura

Αφού δεν γράφω ποιος κέρδισε.... Τεσπά θα το κάνω,επειδή το ζητάς εσύ ! :P
Jan 09 2012 23:42
Photo

Kai → Botsun

:nanana: Κι εγώ θέλω. Θέλω 3η σαιζόν damn it! Πότε; Πότε θα βγει; :tensai: Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ σχολίασες σε vm αλλά καλά έκανες και έγραψες, να φαίνονται τα καλά λόγια και μέσα στο νήμα. Πάντως κάνε τον κόπο και [QUOTE]των Rage & Manigoldo vs Θάνατος[/QUOTE] διόρθωσε το Rage σε Sage ΧD
Jan 09 2012 23:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Botsun

Botsun, μήπως να βάλεις τις μάχες που διαδραματίζονται στο Saint Seiya σε spoiler? :p
Jan 09 2012 23:39
Photo

Botsun → Kai

Σ'ευχαριστώ,σ'ευχαριστώ! :hahaha: Anw,έγραψα στο νήμα του ανιμε κι ίσως να γράψω στο νήμα του μανγκα. Άκυρο,αλλά θα'θελα να δω την μάχη Υδροχόου-Unity σε animated μορφή! :nanana:
Jan 09 2012 23:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha yes it is!
Jan 09 2012 22:15
Photo

Kai → Botsun

:if: Botsun, τα σπας. Είσαι best boss επισήμως. Θα με κάνεις να πάω να κάνω το re-read που σχεδιάζω πολύ σύντομα μόνο και μόνο για να μπορώ να θυμάμαι τις λεπτομέρειες όταν σχολιάζω.
Jan 09 2012 22:10
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Απ'ότι κατάλαβες,το rp είναι διαδραστικό και multi-universal! xD
Jan 09 2012 22:09
Photo

Botsun → Kai

Άκυρο,αλλά το manga του Χαμένου Καμβά,είναι γ@μάτο,σήμερα διάβασα τρεις τόμους.
Jan 09 2012 22:07
Photo

Χε χε ναι. Το cosmos μας θα μας βοηθήσει να ξεπαστρέψουμε τους insolent curs out there.
Jan 09 2012 21:33
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Αυτό το σημείο ήταν τέλειο, γέλασα αρκετά. Let's party!
Jan 09 2012 21:29
Photo

OdyMonaxos → Botsun

Παετζάνο, ούτε το κάστρο της Φίσες Πράις δεν μπορείτε να φτιάξετε, μην το παίζετε μεγαλέμποροι όπλων.
Jan 09 2012 21:26
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:unlucky: Καλά θα κάνουμε. Κι αντί να χρησιμοποιήσουμε συμβατικά μέσα,θα την ξεφορτωθούμε χρησιμοποιώντας το Cosmos μας. XD
Jan 09 2012 21:23
Photo

Botsun → OdyMonaxos

Είμαστε μια νόμιμη πολυεθνική εταιρεία,που εκτείνεται σε πολλούς κλάδους της οικονομίας,με κυριότερο την παραγωγή και διανομή παιχνιδιών [S]στους αντάρ..[/S] ε,στα αναξιοπαθούντα παιδιά της Λατινικής Αμερικής. Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο "προστατεύετε ".
Jan 09 2012 21:20
Photo

:oo: Έχεις δίκιο! Αχα! Πρέπει να τη βρούμε και να την ξεφορτωθούμε με συνοπτικές διαδικασίες, if you catch my drift...
Jan 09 2012 21:20