Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

~Παραβλέποντας,το πρόσφατο πρόβλημα έκφρασής μου,συνεχίζω λέγοντας:~ Δεν παίζεται,ο Manigoldo,εκτός του ότι,δεν νιώθει και πήγε μόνος του,να πολεμήσει τον Θάνατο,διαθέτει και μία περίεργη αίσθηση του χιούμορ,που βοηθά πολύ,στην εκτόνωση της έντασης aka comic relief. P.S O Shion με μέσον πήρε την θέση,επειδή ήταν κοντοχωριανός του επικού Ιερέα ή όντως παίζει κάποιο ρόλο στην ιστορία ;
Jan 05 2012 19:05
Photo

Kai → Botsun

E, ok, απλά μου έκανε εντύπωση που ενώ έκανες την αρχή αμφιβάλεις για τη συνέχεια, από την άλλη και για το original μού φάνηκε υπερβολικό γιατί είναι πολλά επεισόδια μαζεμένα. Αξίζει πάντως, είναι πιστή η μεταφορά του Lost Canvas και σ' αφήνει και σε σημείο που θα θέλεις να συνεχίσεις το manga.
Jan 05 2012 18:38
Photo

Botsun → Kai

Σόρρυ,που σε μπέρδεψα. Βασικά,ούτε εγώ βγάζω νόημα σ'αυτό που σου έστειλα,αλλά τεσπά.... Για το "Lost Canvas" μιλούσα. Οκ,μόλις δω κι όλη την δεύτερη σεζόν θ'αρχίσω το manga. Δεν με κόβω να βλέπω το original,γιατί α) σ'ενα μμήνα αρχίζω εξεταστική και β) έχω τέσσερις σειρές anime,που λιμνάζουν στον σκληρό εδώ κι ένα τρίμηνο που πρέπει να δω....
Jan 05 2012 18:27
Photo

Kai → Botsun

Κάτι ένιωσα αλλά μάλλον έπαιρνες με απόρρητο και αγνόησα την κλήση. Botsun, με μπέρδεψες. [spoiler] Δεν πιστεύω ότι μιλάς για το Lost Canvas γιατί η απάντηση είναι "Φυσικά και αξίζει" είναι πολύ πιστά. [spoiler] Καλύπτουν μέχρι και το κεφάλαιο 95. [/spoiler] Υποθέτω λοιπόν πως μιλάς για το original έτσι; Που εντάξει, καλύτερα θα ήταν να έβλεπες και τη σειρά γιατί στην ουσία είναι συνέχειά της. Θα σου πρότεινα να πηδήξεις τα filler με την Arc του Asgard γιατί προσωπικά τα βρήκα βαρετά, αλλά να προσέξεις να μην πηδήξεις και το Arc του Ποσειδώνα μαζί. Από τα υπόλοιπα OVA το Hades' Chapter ήταν πολύ καλό και τα υπόλοιπα ήταν οκ. Δεν ξέρω μέχρι που φτάνουν στο manga γιατί δεν είναι όλο μεταφρασμένο από scanlations και δεν διατίθεμαι να το αγοράσω για την ώρα (άλλο αν ήταν το Lost Canvas :ρ). [/spoiler]
Jan 05 2012 18:21
Photo

Botsun → Kai

Τόση ώρα,προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεπαθητικά μαζί σου. Μήπως,ένιωσες καμιά μεταβολή στην Δύναμη γύρω σου ; Anw,αξίζει να δω τα OVA του Saint Seya,μέχρι πού καλύπτουν το manga ;
Jan 05 2012 18:10
Photo

Botsun → Kai

To'xa βάλει,πριν γίνω Botsun! xD
Jan 05 2012 13:35
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Άκυρο, Botsun. [QUOTE]Mosquito Hunter(μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες)[/QUOTE] Τι epic occupation!
Jan 05 2012 11:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha, yes! You found it botsun~!
Jan 04 2012 21:33
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Screwing up the game,like a boss! xD
Jan 04 2012 21:25
Photo

Τσώπα τσώπα, inside joke με τον αδερφό μου...Ι mean no disrespect.
Jan 04 2012 19:47
Photo

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;553034] [...] 4. Έχω δει ματς ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ [B][SIZE="4"]στο τηγάνι[/SIZE][/B]. [...] [/QUOTE] seriously ? :frozen: Τουλάχιστον ο Ναός δεν είναι χωράφι....
Jan 04 2012 19:42
Photo

A, ε εντάξει, δικαιολογείται όντως...
Jan 04 2012 18:16
Photo

Ο Κωστής είναι 29 χρονών,οπότε δικαιολογείται να μην νιώθει τόσο εύκολα,όσο εμείς... xD
Jan 04 2012 18:10
Photo

Lost in translation. Νομίζω ο Κώστας είναι λιγότερο καμμένος από μας πάντως.
Jan 04 2012 18:08
Photo

Εγώ το'χω καταφέρει με τον κολλητό μου και τον αδελφό του. Το κακό είναι,πως πάντα κάποιος από τους τρεις μας,θα καταλάβει κάτι άλλο. Π.χ Εγώ:"Ρε,βαριέμαι πάμε να φύγουμε.." Γιώργος:"Κι εγώ,να το πω στον Κώστα." Κώστας:"Πάω για ποτό,να σας παραγγείλω ; "
Jan 04 2012 18:05