Community Status Updates

Botsun → Kai
Μόλις τελείωσα την σειρά! :hero:
Στο MAL θα της βάλω δεκαράκι ίσα-ισα για τους επικούς παππούδες ! xD
Α! Το μανγκα να το πιάσω απο το 95 ή από την αρχή ;

Kai → Botsun
Ωχ. Πιθανότατα να είναι θέμα του MU γιατί το κάνει πολλές φορές. Άσ' το λίγο και κάνε μερικά refresh αν δεν το έχεις κάνει μπας και νιώσει. Αφού λέει " temporarily unavailable" δεν το έχουν διαγράψει.
Ο Hakurei τα σπάει απλά. Οι σκηνές που καθάριζε τα minions ήταν φοβερές κι ας μην είχε φοβερό αντίπαλο απέναντί του. Εντάξει τώρα για τη μάχη απέναντι από τον Ύπνο τη να πούμε. :if: Σθένος, manliness να ξεχειλίζει, την έλεγε σε όλους για όλα, τον είχαμε δει και ποιητή μετά τον λόγο του στις στρατιές, τα έδωσε όλα.
Λοιπόν, κάνε refresh και φώναζε τραγούδα το opening μπροστά από τον υπολογιστή κάπως έτσι > :nanana: μπας και σε λυπηθεί το megaupload. Όχι τίποτα αλλά, κάνει και tsun το laptop και δεν λέει ν' αναγνωρίσει τον εξωτερικό μου για να το ξανανεβάσω.

Botsun → Kai
[S]Προσπαθώ να κατεβάσω το τελευταίο επεισόδιο του Saint Seiya,αλλά μου βγάζει μήνυμα,"The file is temporarily unavailable".... :nooooo:[/S]
Όλα οκ,το κατεβάζω,πόσο επική παίζει να'ναι η σειρά!!
Υ.Γ
Ο Hakurei είναι θεός!!!

zennith666 → Botsun
Ο Botsun τι τιμή να σε έχω friend στο myanimelist.Να ξέρεις ότι η manga list μου δεν είναι updated εκεί.(λόγο του ότι έχει γίνει λίγο μεγάλη και δεν έκατσα να την κάνω update τότε...)Την κανονική μου στο bakaupdates την έχω στην signature μου!!

Botsun → zennith666
Στην γενική συζήτηση θα τα πούμε.
Πιστεύω,πως φταίει ο GM και το σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα που'χε καταστρώσει όσον αφορά το παιχνίδι.
Τέλος πάντων...

zennith666 → Botsun
Φταίνε τα πολλά άτομα που είχε το game.Έπρεπε να πεθαίνουν περισσότεροι τα βράδια με τόσα άτομα.

Botsun → Kai
[QUOTE] Botsun, πόσταρε και το τραγουδάκι του Εξκάλιμπερ σε κανένα ποστ for the lulz.[/QUOTE]
Done,μπορεί η νύχτα να'ταν Σιβιρική,αλλά αφού την έβγαλα ζωντανός,κράτησα τον λόγο μου!

Kai → Botsun
:hahaha: Το Cosmos δεν κάνει τέτοια θαύματα, Botsun.
Αυτό είναι αλήθεια XD

Botsun → Kai
Εν τω μεταξύ,όταν ο El Cid,έχασε το χέρι του, συνηθισμένος απο το [URL="http://hunterxhunter.wikia.com/wiki/Nen"]Nen[/URL],περίμενα να το ξανακολλήσει ! :hahaha:
Τα πολλά shonen,βλάπτουν.... :unlucky:

Kai → Botsun
:hahaha: Ψωμοτύρι δεν λες τίποτα. Αλλά αυτό ακριβώς, επειδή σε άλλα shonen γίνεται ακριβώς το αντίθετο και μόνο αυτό του δίνει μια γοητέια.
Ε, ναι, η δεύτερη σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη μιας και η ιστορία προχωράει και η μάχες γίνονται πιο δύσκολες. Μιας και σκέφτεσαι ήδη να συνεχίσεις με το manga να περιμένεις κι άλλες δυνατές μάχες και άλλους δυνατούς θανάτους (και από τις δυο πλευρές).
XD Καλά ο Yato τις μαζεύει κανονικά αλλά δεν πρέπει να παραπονιέται. Ο Unicorn του original εμφανίστηκε στην αρχή "ο δυνατός και καλά" που λες, "οκ, μάλλον θα πάρει μέρος στη συνέχεια" και στην συνέχεια τελικά ήταν από τους πιο side characters.

Botsun → Kai
Μόλις τελειώσω και την δεύτερη σεζον,η οποία παρεμπιπτόντως είναι καλύτερη της πρώτης,θα γράψω στο thread.
Το πολύ-πολύ-αν βαριέμαι-θα τα συνθέσω όλα τα vms σ'ένα μεγααααλο ποστ,για να χαιρόμαστε.
Επίσης θέλω να δω Yato x Yuzuriha,όχι για κάποιο άλλο λόγο,απλώς ο καημένος όλο ξύλο τρώει,ας χαρεί και λίγο.... xD
Α! Τους θανάτους στην σειρά τους έχουν ψωμοτύρι,σε άλλα shonen κάνεις 200 επεισόδια να δεις θάνατο και σ'αυτό ανα δύο όλο και κάποιος πεθαίνει.Κι αν έχουν πάνω απο δύο επεισόδια να φάνε άνθρωπο τότε ξεκινούν το μαζικό body count και τους ξεκάνουν δυο-δυο.

Kai → Botsun
A, κάτσε να δεις και τη συνέχεια.
Ναι, οκ, εμένα δεν είναι μέσα στους αγαπημένους-αγαπημένους μου ο El Cid αλλά τον πήγα. Γενικά οι Saints είναι imba αλλά όχι και Gama ρε συ, μην τους προσβάλλεις. Εδώ χάνουν τη ζωή τους.
Sage και Hakurei τα σπάνε. Το είχαν μέσα τους οι γέροι. Τον Asmita τον είχα πάει πάρα πολύ. Το manga είχε 2-3 πετυχημένες ατάκες που του τις κόψαμε αλλά παραμένει πολύ καλός. Κρίμα που έμεινε τόσο λίγο. (Οκ, αυτά πρέπει να τα πούμε και στο thread).
1) :if: Κι εμείς ευχαριστούμε Botsun που ένιωσες αμέσως το Cosmos μέσα σου.
2) Καλό αυτό.
3) :unlucky: Ξέρω-ξέρω. Είμαι ακόμα στο 72. Αλλά τώρα που μου το θύμισες λέω να πάω να διαβάσω κανένα volume, διαφορετικά δεν θα κάνω ποτέ catch-up.

Botsun → Kai
Ναι,σήμερα σταμάτησα στο 21,που αν θυμάμαι καλά,άρχισαν να πολεμούν El Cid και Πήγασος εναντίον του Όνειρου.
Πολύ Imba ο El Cid,όχι τόσο όσο ο Manigoldo-καθώς ο δεύτερος μπορεί να μιλήσει για πάνω απο τριάντα δεύτερα συνεχόμενα χωρίς να tsunderιασει-αλλά τον πάω και ξενέρωσα πολύ όταν ο Ίκελος του έκοψε το χέρι...
Βέβαια,όταν μπήκε σε Gama-mode και ξεκίνησε το pwnάρισμα,ξέχασα και το χέρι,την υπόθεση,τον πρωταγωνιστή κι όλα.
Anw,ο αγαπημένος μέχρι τώρα είναι ο Asmita κι ο Ιερέας Sage.
Υ.Γ
1)Thanks,που μου το προτείνατε αξίζει και με το παραπάνω...
2)Οι υπότιτλοι βελτιώθηκαν αισθητά απο το πρώτο επεισόδιο.
3)Διάβασες το Hunter x Hunter ;

Kai → Botsun
Ο Shion είναι χαρακτήρας και του original Saint Seiya. Αργότερα στο manga δείχνει την ιστορία του, τι δύναμη έχει και πώς κατέληξε εκεί.
:if: Τι να πω για τον Manigoldo! Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από τη σειρά και από τους αγαπημένους μου γενικότερα. Όσο περνάει ο καιρός και ριζώνει όλο και περισσότερο. Και τις προάλλες που ξαναείδα τα επεισόδια με τη Zura όχι μόνο δεν άλλαξα τη γνώμη μου αλλά τον λάτρεψα για άλλη μια φορά. Χαίρομαι Botsun που τον εκτιμάς.
Πάντως και οι άλλοι Saints καλοί είναι και δεν έχω παράπονο. Αν πιάσεις το manga θα τους δεις στη συνέχεια. Έφτασες στα επεισόδια με τον El Cid;