Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

junpei objects to Tsuna's emoness. xD
Oct 05 2011 23:46
Photo

Botsun

[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cNd4eocq2K0&feature=share[/YOUTUBE][/CENTER]
Oct 05 2011 19:30
Photo

To botsun το λέει αυτό επειδή ακριβώς είναι tsun. Aλλά ashinshiro, botsun! Θα είσαι εντάξει μέχρι αύριο!
Oct 05 2011 16:01
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το tsundere bossu,δεν πρέπει να'χει μέρες ! :P
Oct 05 2011 15:33
Photo

Ha ha, σημαίνει "μην ανησυχείς", μην ανησυχείς. Χα χα, δεν πειράζει, όλοι έχουμε τις μέρες μας...
Oct 05 2011 14:29
Photo

Re,τι σημαίνει ashinshiro ? [SIZE="1"]Σήμερα δεν είναι η μέρα μου.......[/SIZE] :cry5:
Oct 05 2011 14:27
Photo

YOSHA!:riiight:
Oct 05 2011 14:23
Photo

I think i can do it !! :nanana:
Oct 05 2011 14:21
Photo

Καλέ μου, δεν χρειάχεται να το ξαναδιαβάσεις. Απλώς σκέψου: "I have to defeat my father; I have to get stronger; it's over 9000!!!!!11"
Oct 05 2011 14:02
Photo

Κοίτα θα πρέπει να ξαναδιαβάσω το manga για να θυμηθώ,το όλο στυλ του,αλλά πιστεύω πως το αξίζει. [B][I][COLOR="Gray"]*All the cells in my body,went into battle mode*[/COLOR][/I][/B]
Oct 05 2011 13:49
Photo

Ha ha θα το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Και μόνο που θα παίζεις αυτόν τον χαρακτήρα θα τρέμει το χέρι σου απ'την gama-toσύνη που πρέπει να υποστείς μόνο και μόνο για να τον υποδυθείς, αυτόν τον περίπλοκο και φοβερά εξελιγμένο χαρακτήρα. Αλλά αν το κάνεις και το κάνεις και σωστά...υποκλίνομαι! ...θα υποκλιθώ δηλαδή! xD
Oct 05 2011 13:40
Photo

Τότε θα πάρω τον Gama,που είναι τελείως άσχετος με ότι συμβαίνει γύρω του ! XD
Oct 05 2011 13:35
Photo

Εγώ θα την παλεύω μωρέ αν εξαιρέσουμε μια μέρα που εντάξει, έλεος! Θα τα καταφέρνω. Αλλά είμαι από τους λίγους τυχερούς. Α, ο Jouslain Kyo -aka Jouslain Tytania από το ομώνυμο anime προηγουμένος novels- είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Βέβαια κορόιδευε κορόιδευε, με έφυγε η φούρια! xD
Oct 05 2011 13:33
Photo

Ποιος είναι αυτός ρε συ ; Γιατί το wiki με πρόδωσε..... Κοίτα,αν χάσω τελικά το εξάμηνο θα συμμετάσχω κι εγώ.Γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβαίνω...Πάντως οι πιθανότητες είναι 60-40,υπέρ να το χάσω.
Oct 05 2011 13:29
Photo

Έχει πολύ γέλιο να γράφει ο ένας κάτω απο τον άλλο: Pestoallagenovese Primo από πάνω/Pestoalagenovese Sun G. από κάτω και τ'αντίστροφο! Έτσι βγαίνει και περισσότερο νόημα από το να φαίνονται σκόρπια! xD Α, και τα κορίτσια δεν ψήνονται οπότε λέω για ομαδικό reborn αν κι όταν γίνει τελικά το παιχνίδι άσε που έχουν ψιλοενδοιασμούς. Οπότε κι εγώ λέω να πάρω τον όχι-τόσο-τέλειο Jouslain τελικά. Δεν παίζει να υπάρχει πιο κατεστραμένος πλούσιος χαρακτήρας όσον αφορά το self-awareness.
Oct 05 2011 13:23