Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Οκ ! (^____^)
Oct 04 2011 23:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Έλα ρεσ συ σοβαρά είσαι μέσα? Ωραία! Θα πληροφορήσω και τα κορίτσια κι αν είναι θα κάνουμε αίσθηση φέτος! Χα. Χα. Χα. Χα...
Oct 04 2011 22:49
Photo

Χχαχαχα!!! Θα ήταν τέλειο,φαντάζομαι την pestoallagenovese,να κατέβει undergover και να κερδίζει το παιχνίδι ! Φέτος,θα παίξω κι εγώ,οπότε διαλέξτε εσείς ποιους χαρακτήρες από το Reborn θέλετε κι ό,τι μείνει θα το πάρω εγώ. /cool bossu mode
Oct 04 2011 22:45
Photo

Gyahahahaha! Toν Gama ακούω? Ωραία πράγματα! Εγώ,ματαηύ αστείου και σοβαρού είχα σκεφτεί τον Shinnojou από το Gamaran...αλλά και τον Oga! xD Το φαντάζεσαι? Το συζητούσαμε με την Kai και απτον έναν πήγε στον άλλον και φτάσαμε να λέμε πως θα είχε φάση να βάζαμε μερικοί όλοι μαζί Reborn χαρακτήρες -εγω σκεφτόμουν Squalo/Xanxus/Levi κλπ- και πως μακάρι να τύχουμε όλοι που γνωριζόμαστε δολοφόνοι. Δε θα ήταν imba να μασταν εγώ, εσύ, η Kai, η Zura και αν παίξει κανένας Jorg ή Νozomu κι αυτοί όλοι μαζί? Δε θα χαμε και γ@μώ της συνεννοήσεις?
Oct 04 2011 22:23
Photo

Το πρωί,είχα μια επιφοίτηση,σκέφτηκα πως θα μπορούσα στο "Νυχτα πέφτει στην Anime//gr Town" να κάνω RP τον Gama ! (@__@)
Oct 04 2011 22:08
Photo

Me toooooo~! We want our Gamaran damn it and we want it now!
Oct 04 2011 21:52
Photo

Πολύ άργησε το νέο chapter του Gamaran κι εγώ θέλω να spamαρω... :nanana:
Oct 04 2011 16:48
Photo

Kai → Botsun

Σωστό κι αυτό :hahaha:
Oct 03 2011 18:27
Photo

Botsun → Kai

Τελικά,αποφάσισα να μην έχω αναβαθμίσεις. I'm too cool for that ! XD
Oct 03 2011 17:55
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Μπορείς να πας σε [I]machine pistol[/I] ή machine revolver, για να μείνουμε και στα όπλα. Ή τι θα έλεγες γι' [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta_93R"][B]αυτό[/B][/URL]; PS. Check κι εδώ: [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta#Revolvers[/URL]
Oct 03 2011 17:46
Photo

Botsun → Kai

Δεν μπορώ να βρω upgrade για το όπλα μου !!! :cry5: Right hand,i need your help !
Oct 03 2011 17:31
Photo

Συγνώμη,έχεις δει ποτέ decent boss,με δερμάτινα ; Βέβαια,badass κάπα φορά κι ο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=adSGHnlEgeU&feature=related"]Ichiro Mizuki[/URL],αλλά δεν είναι δερμάτινη...
Oct 03 2011 10:56
Photo

Μα γιατί δε σου αρέσουν τα δερμάτινα? Εγώ εγκρίνω πάντως, το καλύτερο από αγνό καθαρό δέρμα για το δέρμα σου? Επίσης, ε εντάξει, αν δε θες εσύ μην το φοράς αλλά για την φωτογράφηση βάλτο. Και το μαστίγιο. απλώς μετά μπορείς να φοράς την secondary στολή την οποία θα σκεφτούμαι αργότερα αλλά [B]δε[/B] θα έχει δέρμα μέσα! xD
Oct 03 2011 10:49
Photo

ΧΑχαχαχα!!! Ρε,δεν μου αρέσουν τα δερμάτινα,αλλά η Kai επιμένει,να τα βάλω... :sadist: Θα φύγω καμιά μέρα και θα με ψάχνεται στη Νικολούλη! [I]*Χάθηκε το bossu,γιατί αρνήθηκε να φορέσει δερμάτινη κάπα με ασορτί μπότες*[/I]
Oct 03 2011 10:45
Photo

:3 Μακάρι... Αν γράψεις "junpei; boss" [I]like a boss[/I] σίγουρα θα περάσεις!
Oct 03 2011 10:28