Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

[S]Ήμουν περίεργη να δω τι γράφτηκε αφού πήγα για ύπνο[/S]Εμένα δε με ξεφεύγει τίποτα! :hahaha: Εφόσον δε θα το ξανακάνεις όμως...
Oct 06 2011 12:59
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:hot: Και νόμιζα πως την είχα γλυτώσει,μιας κανένας δεν απάντησε.......... Συγνώμη,left hand δεν θα ξαναγίνει.Δεν θα ξαναπληγώσω τα αισθήματα των άξιων και καταπληκτικών Guardian μου !:blingeye2:
Oct 06 2011 12:56
Photo

[QUOTE]Το ξέρω man,βασικά,δεν γράφουμε εμείς λίγο,απλώς αυτές γράφουν πολύ...... *brofist*[/QUOTE] Botsun...I saw that...
Oct 06 2011 12:45
Photo

Οκ,μέχρι αύριο θα'χω βρει κάτι ! ;)
Oct 06 2011 12:20
Photo

Nαι βασικά κι εγώ flame ability το βαλα τελικά και ναι κάτι σχετικό με το manga. Μην είναι το ίδιο -σαν κι εμένα, lol- αλλά σχετικό. Τώρα θα με πεις εγώ είμαι healer πόση πρωτοτυπία σ'αυτό. Τεσπα! Βρες κάτι~!
Oct 06 2011 12:17
Photo

Xmmm... Καλή δικαιολογία,θα την χρησιμοποιώ ! Ψάχνουμε τις flame abilities από το manga ή ό,τι μας κατέβει ;
Oct 06 2011 12:15
Photo

Ha ha ha ha ha, self-bashing, έστι γιατί μπορούμε! Καλά από τη μια το καταλαβαίνω κιόλας το ότι είσαι κάπως με το όλο θέμα των μπουζουκιών κλπ αλλά απ'την άλλη λες, να μην πάω με την παρέα έτσι για να τους κάνω το χατίρι? Ε. κι ότι περνάς καλά φταίει το ότι προσαρμόζεσαι εύκολα! [SIZE="1"]Εγώ πάντως έτσι λέω και πιάνει...[/SIZE] Χα χα, λες ε? ΟΚ, θα κάνω κι άλλη κατηγορία και θα τη βγάλω "Guardian's abilities" γι αυτό σκέψου κι εσύ! :thatsit:
Oct 06 2011 12:13
Photo

Xaxaxa!! Ξέρεις ποιο είναι το σχόλιο που τους ισοπεδώνει,όταν το κάνω ; "Καλά ρε μ@λ@κες,πώς με κάνατε παρέα ; Εγώ στην θέση σας,θα με είχα διώξει....:canthelp:" Και δεν το βάζεις,τουλάχιστον θα κάψουμε κι εγκεφαλικά κύτταρα,στην προσπάθειά μας να βρούμε ποιος κάνει τι !
Oct 06 2011 12:06
Photo

Botsun → Kai

:hahaha: Ρε το'χω κάψει τελείως,μην μου δίνει σημασία.... XD
Oct 06 2011 12:01
Photo

Ω! Άντε ρε συ! Κι εγώ έτσι κάνω! xD Δηλαδή έκανα, ευτυχώς έχουμε καιρό να πάμε...Είδες, γι αυτό [S]κι όχι γιατί αν κάνω έστω και νύξη θα με φάει η Kai[/S] είμαι το αριστερό κι όχι το δεξί χέρι! Επειδή μοιάζουμε στον χαρακτήρα. Κι ως γνωστώ, το δεξί χέρι δεν πρέπει να μοιάζει στο boss ειδικά στον χαρακτήρα. Αλήθεια, σκεπτόμενη ότι είμαι και η healer της ομάδας λες να το επισημάνω κι αυτό, ότι όταν όλο θα τρώτε ξύλο -μουαχαχαχαχα- θα στηίζεστε σε μένα να σας κάνω καλά?
Oct 06 2011 11:56
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Έχουμε ήδη έναν Gamma στο Reborn που είναι όντως γαμάτος και μας φτάνει και μας περισσεύει, δεν το θέλουμε το Ogame School. Να φύγει, να πάει αλλού.
Oct 06 2011 11:18
Photo

Κλασσικό παράδειγμα είναι,όταν κανονίζει η παρέα να πάει κάπου.Που συνήθως έχει να κάνει με μπουζούκια,κλαμπ και καγκουρομάγαζα σε περιοχές όπως το Αιγάλεω,Μπουρνάζι κτλ. Ε,εγώ πάντα μα πάντα,θα πω πως δεν έρχομαι γιατί δεν γουστάρω και δεν είναι το στυλ. Συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει την Τετάρτη.Όταν όμως,φτάσει το Σάββατο,που είναι η μέρα να βγούμε,τότε στην τελευταία επιβεβαίωση των ατόμων-γιατί είμαστε και πολλοί,ζωή να'χουμε-και μετά από πολύ ψυστήρι,από τον κολλητό μου-καταλήγω να πηγαίνω και να περνάω καλά. :golgo:
Oct 06 2011 11:12
Photo

Kai → Botsun

XD Α, οκ. Όταν έρθει η ώρα κανονίζουμε και τις λεπτομέριες τότε. Μην ανησυχείς boss, δεν έγινε και τίποτα.
Oct 06 2011 11:04
Photo

Botsun → Kai

Όχι ρε συ,με τις ικανότητες του ήρωα,απλώς με το username μου και ίσως με το όνομα της οικογένειας !! Βέβαια,έτσι όπως το'γραψα,φυσιολογικό να μπερδευτείς. I'm a useless bossu :cry5:
Oct 06 2011 11:02
Photo

Kai → Botsun

XD Στη sig του Reborn έπρεπε να βάλω και υποκατηγορίες τότε με τις τεχνικές του. Σαν σκονάκι ένα πράγμα.
Oct 06 2011 09:28