Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

xaxaxaxa!!! Ρε,έχω σοβαρό πρόβλημα με τα ονόματα..... Θέλω πολύ,badass set,με το username κι όλα τα κόλπα ! XD
Oct 06 2011 00:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Aχ πες κανένα να τα διαβάσω αύριο το πρωί και θα σε πω κι εγώ αν δω ότι they qualify. ^^
Oct 06 2011 00:37
Photo

Kai → Botsun

ΧD Toν Sasagawa βρε. Ο Tsuna λέγεται Sawada. Okay τότε. Θα έχω και χρόνο να βάλώ όλη μου την τέχνη και στο τέλος θα το πάρεις για Χριστουγεννιάτικο δώρο. XD
Oct 06 2011 00:36
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

ΧΑΧΑΧα!! Καλώς καληνύχτα. Πάντων,για tsundere περιστατικά θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο.Ασ'τα τραγικά πράματα..... XD
Oct 06 2011 00:35
Photo

Eγώ δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πλέον νυστάζω...και δεν παίζει να γράψω άλλο σεντόνι σήμερα. Αύριο πάλι! Και είδες? Έψησα κι εσένα για seto Reborn! :orly:
Oct 06 2011 00:33
Photo

Botsun → Kai

Κοίτα,για κανα τρίμηνο και βάλε δεν θα χρειαστώ καινούργιο σετ.Έχω ακόμα και το set με τον Sawada.Αυτό εδώ,επειδή είναι πολύ ωραίο,παίζει να το κρατήσω μέχρι και τα χριστούγεννα.Οπότε χαλαρά. Κι εννοείται πως μπορείς να το κλέψεις όταν θα το βγάλω.
Oct 06 2011 00:32
Photo

Kai → Botsun

:kakaka: Νομίζω πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα τουλάχιστον μπορείς απλά να το ονειρεύεσαι, αλλά από βδομάδα ίσως γίνει κάτι. :canthelp: [I][SIZE=1]Δεν πειράζει αν κλέψω το σετ του Reborn καμιά φορά όταν το βγάλει υποθέτω.[/SIZE][/I]
Oct 06 2011 00:29
Photo

Oh thanks boss! Lol, καημένη η μανούλα, για ένα φιλάκι θα περιμένει βδομάδες την φορά... Λοιπόν, για να δω: σίγουρα ο Xaxnxus, o Squalo, o Mukuro κι ο Hibari. O Gokudera-Yamamoto μ'αρέσει η δυναμική τους και ο Ryohei λέει τρελά! Τώρα γενικά να πω κι εγώ όλοι μ'αρέσουν γιατί είναι και καλοί κι όπως λες κι εσύ λίγο πολύ ολοκληρωμένοι χαρακτήρες. Αλλά νομίζω all time favourite είναι τα δύο Varia members. Bel rules by the way and Levi is so funny!
Oct 06 2011 00:27
Photo

Botsun → Kai

Ξέρεις ότι,η Μαρία μου'βαλε ιδέες για σετακι με Squalo.... Τι λες ; Να κοιμηθώ και να το ξεχάσω ή θα με βοηθήσεις ; :P
Oct 06 2011 00:26
Photo

Kai → Botsun

:kakaka: I'm one step ahead, 'cuz I'm awesome. Sankyu, boss.
Oct 06 2011 00:22
Photo

Botsun → Kai

Ρε τα σπάει το set σου,πριν από λίγο,το συζητούσα με την FAI. Respect !!!!!!!
Oct 06 2011 00:21
Photo

ΧΑχαχα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Sun Guardian,πραγματικά πρέπει να καλλιεργήσεις την υπερδύναμη που έχεις με το να θυμάσαι ονόματα κια γεγονότα στα manga ! Ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να'σαι αρσενικός tsundere,αρκεί να ρωτήσεις την μάνα μου. :uhh: Xmmm....Ο Yamamoto κι ο Squalo μ'αρέσουν,αλλά καλός είναι και ο Sawada.Βασικά δεν ξέρω,μ'αρέσουν πολλοί απ'την σειρά,μιας κι όλοι οι ήρωες έχουν-σχετικά-ολοκληρωμένους χαρακτήρες,οπότε δύσκολα μπορείς να αποκλίσεις κάποιους,από κάποιους άλλους. Εσένα ;
Oct 06 2011 00:18
Photo

Το αφεντικό ζητάει, η Sun delivers: [url]http://www.mangareader.net/284-20421-11/katekyo-hitman-reborn/chapter-200.html[/url] Chapter 200.
Oct 06 2011 00:00
Photo

Χα χα χα! Κι εσύ μιλάς από πείρα και σαν bossu και σαν botsun! Αχ αχ αχ...δεν το πιστεύω ότι νομίζεις ότι το θυμάμαι! xD Άλλο τα ονόματα άλλο συγκεκριμένα επισόδεια του anime και κεφάλαια του manga που σταμπάρεις για personal use κι άλλο το να θυμάσαι το κεφάλαιο έτσι! Θα ψάξω αν είναι και θα σε πω. Αγαπημένος χαρακτήρας, εκτός από τον Hibari, ποιος άλλος είναι?
Oct 05 2011 23:56
Photo

Xaxaxaxaxa!!!! Είπαμε,το bossu,δεν πρέπει να κλαίγονται.... Μπορεί να είναι tsundere,αλλά όχι κλαψιάρηδες ! Ρε συ,σε ποιο κεφάλαιο ο Yamamoto,περνα μέσα από τοίχος,γιατί πάλι δεν θυμάμαι! :run:
Oct 05 2011 23:50