Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μα.εκεί είναι το θέμα,να πάμε σε κάποιο convention,για να γίνει αυτό.Σε κάποια φωτογράφιση κτλ.
Βέβαια και χύμα να πάμε να την αράξουμε κάπου,το πολύ-πολύ να μας βγάζουν φωτογραφίες.
Anyway,πάω για ύπνο μιας κι έχω να δώσω μάθημα άυριο.
Λες αν γράψω στην κόλλα Bossu,να περάσω ;

Fallen_Mpougatsa → Botsun
True, αφού πόσοι παίζει να ξέρουν την έννοια του RP? Εκτός κι αν βρεθούμε με άτομα του χώρου, non?

Κι εμείς θα'χουμε στυλάκι:
*This Shit is serious back off dude !*

:hahaha: oh yes~! Κι αν κανείς μας πει και περίεργους problem random dude? This is RP! xD

Μες το μυαλό μου είσαι,ακριβώς αυτό σκεφτόμουν,με διικό μας λογότυπο,καλυμμένο σε ρούχα,αξεσουάρ κτλ.
Να το παίζουμε ιστορίες !

Γιατί έχεις πρόβλημα? Κι εγώ το σκέφτομαι και κλαίω που δε μπορεί να γίνει επειδή είμαστε διασκορπισμένοι σαν τα φύλλα στον αέρα! Το φαντάζομαι: να κάνουμε και δική μας family crest και να την κολλήσουμε πάνω σε τυχόν όπλα ή ρούχα ή αξεσουάρ και να είμαστε όλοι με τα δικά μας authorities: μόνο φαντάσου μας στο bar. "Θες να μιλήσεις με το boss? You have to go through me first!"-would be said by Kai. :3 Me wants! T^T

Έχω πρόβλημα,το πιστεύω......... Τ___Τ
Αλλά,μόνο φαντάσου το.
Epic !!!

That's true,αν κι όλο το crew μαζεμένο στον ίδιο χώρο,με κοινό banner κτλ. θα'ναι τρελά badass !!

Κοίτα είναι κι αυτό...αλλά μπορούμε να το κάνουμε και εξ αποστάσεως! xD

Κι εμένα,απλώς πρέπει να μαζευτεί όλη η οικογένεια σε μια πόλη,πράμα δύσκολο....

Όντως! Αχα! Το μάτι μου ήδη γυαλίζει για τις πιθανότητες!

Kai → Botsun
:hahaha: Sub-forum το Reborn! θα πάρει όταν τελειώσει και το μετρό στη Σαλονίκη.

Κι επειδή,είναι mafia setting,υπάρχουν κι έτοιμες στολές που πουλιούνται τις απόκριες,οπότε θα'ναι ευκολο να στηθεί.