Community Status Updates

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ο χο χο χο το bossu έχει σχέδιο! Μ'αρέσει το σχέδιο αυτό! Τώρα θα με πεις αν δε με άρεζαν τα σχέδιά σου δεθα σε ακολουθούσα :hahaha:!

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Cunning plan:
Αν φτάσουμε τους 20,θα ζητήσουμε την δημιουργία sub-forum για το Reborn ! :8):

Ναι! Το είδα! Δεν είναι πολύ ωραίο? Είμαι συγκινημένη! Τ^Τ

Botsun → Kai
Χωρίς πλάκα,όταν τον είδα για πρώτη φορά,μου θύμισε pimp,από το "Shaft".Ξέρεις,σαν τους τύπους,με τα μονόχρωμα βελουτέ κουστούμια σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και του μωβ.

Kai → Botsun
Μα φυσικά! Έχω αναφέρει ήδη μέσα στο thread πώς λάτρεψα την γραβάτα του, actually στο επόμενο chapter πρέπει να τον ξαναεμφανίσει και να κάνει κοντινό στη γραβάτα.

Kai → Botsun
:canthelp: Η ζωή είναι γεμάτι εκπλήξεις boss. Εμένα γενικά σε καθημερινά πράγματα με ταλαιπωρεί η μνήμη μου αρκετά, οπότε τον καταλαβαίνω τον καημένο. Επίσης έχει επικό troll face, gotta love this.

Botsun → Kai
[QUOTE]Λίγα λόγια για τον Tsunomichi, έτσι; Έχω πλέον ταυτιστεί μαζί του. [/QUOTE]
Αυτό δεν το περίμενα ποτέ,από εσένα,wingman....:uhh:

[CENTER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/087/329/1285443923872.jpg?1291972281[/IMG][/CENTER]

[QUOTE]Ο τύπος δεν υπάρχει,αφού ο κακομοίρης έχει ν'ακούει την κλάψα και τις απορίες του τσου-Tsuna,τι να κάνει ; XD[/QUOTE]
You speak the truth.

ΧΑχαχαχα!!
Είναι από τα αγαπημένα μου,γι'αυτό το χρησιμοποιώ συχνά ! XD

ΟΚ ΟΚ καλέ! Έχω πει πόσο απίστευτα adorable είναι αυτό το venting emoticon? xD

:cry5:
Δεν θα το ξανακάνω.Μην μου κρατάτε κακία,αφού μ'αγαπάτε !
Που θα βρείτε καλύτερο botsun ; ε; ε;