Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

[QUOTE]P.S. Moar bishoujo in Reborn,please.....[/QUOTE] Σε φέραμε στο στριπτιντζάδικο, θες κι εδώ, τι άλλο να κάνουμε για να ευχαριστηθείς? Αλλά αν θέλει ο αρχηγός, θα διαβιβάσω τα requests σου στην Amano.
Οκτ 06 2011 21:04
Φωτογραφία

Κι εγώ μικροδείχνω, και στην πραγματική ζωή (δυστυχώς, δεν αντέχω να με περνάνε άλλο για 17χρονο Τ^Τ) αλλά και στο internet, αυτό είπα...oji-san. :P
Οκτ 06 2011 21:02
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Odaaaaaaaa-chan :P Εγώ μικροδείχνω RL με αποτέλεσμα,συνήθως να με κάνουν μικρότερο από όσο είμαι. Τ___Τ
Οκτ 06 2011 21:00
Φωτογραφία

Μουάχαχαχα μικροδείχνω και από το internet! Την έχω κλείσει ήδη την δεκαετία τον Μάρτιο που πέρασε! Ω ναι, είμαι 20! :D
Οκτ 06 2011 20:53
Φωτογραφία

Κοίτα,κοντεύουμε να συμπληρώσουμε την 2η δεκαετία της ζωής μας,προφανώς θα κάνουμε σαν geezers..... Αλλά εμείς δεν θα γεράσουμε ποτέ,γιατί είμαστε τέρμα καμμένοι !
Οκτ 06 2011 20:50
Φωτογραφία

OMFG συμφωνώ απολύτως! Χα χα αυτό σημαίνει ότι έγινα κι εγώ oba-chan?
Οκτ 06 2011 20:46
Φωτογραφία

Old geezer mode/ Αυτά ήταν,παιδικά,όχι σαν αυτά που βλέπουν τώρα τα μικρά! :hihi2:
Οκτ 06 2011 20:44
Φωτογραφία

Ε, μου το θύμισες που είπες για το κλάμμα στον θάνατο του Μουφάσα. Εγώ έκλαιγα σαν μωρό -που ήμουν μωρό τότε χα χα- όταν πέθαινε η μάνα του μικρού Τ^Τ
Οκτ 06 2011 20:42
Φωτογραφία

Ναι,δυστυχώς θυμάμαι και τις ταινίες που ακολούθησαν μετά το βιβλίο..... Τ___Τ Όλο ορφανά,η μητέρα φύση.
Οκτ 06 2011 20:38
Φωτογραφία

E ναι δεν περιμένω να δω το αριστούργημα αλλά κάτι να διασκεδάσω! ^^ Χα χα, ωραία πράγματα. Κι αυτοί, δεν έφτανε που μας το δείξανε μια φορά "κανονικά" πρέπει να μας το δέιξουν και σε 3D! Αχ αχ αχ...αλλά σε καταλαβαίνω. Θυμάσαι το βιβλίο "Η γη πρινα πό τον χρόνο"?
Οκτ 06 2011 20:36
Φωτογραφία

Πήγαινε,θα περάσεις κανα 2ωρο όμορφα.Βέβαια,μην περιμένεις ερμηνείες για όσκαρ,αλλά τουλάχιστον θα διασκεδάσεις. Εγώ θέλω να δω το Lion King σε 3D,για να γίνω δημόσια ρεζίλι κλαίγοντας στην σκηνή του θανατου του Μουφασα....
Οκτ 06 2011 20:34
Φωτογραφία

Η ΥΠ στα χέρια του botsun! Ha ha το πες και το κανες! Kαλά μη νομίζεις ότι κι εγώ είμαι καλύτερη σε άλλα θέματα! Ακόμα και σε χοντρά κολλήματα όπως πχ -για μένα- Harry Potter έχω κάνει bookmark την HP wiki για να μπορώ εύκολα να επιβεβαιώνω γεγονότα για τα fanfic! xD Random fact: θέλω να πάω να δω τους καινούργιους 3 Σωματοφύλακες!
Οκτ 06 2011 20:25
Φωτογραφία

Έχω βάλει την υπηρεσία πληροφοριών της οικογένιας να παρακολουθεί όλους τους Guardian. :canthelp: Also,έκανα bookmarked το Reborn Wiki.
Οκτ 06 2011 20:21
Φωτογραφία

:kawaii::kawaii::kawaii: Είναι η γάταααα~! :joyful: Μα τι καλό boss που είσαι, πώς με ξέρεις πώς με ξέρεις?
Οκτ 06 2011 20:17
Φωτογραφία

:kakaka: Thank you,left hand,πάντως πλάκα πλάκα,αν παρατηρήσεις τα set μας-εγώ,εσύ,Kai-όλοι έχουμε χαρακτήρες από το Reborn ! XD Πάρε κι ένα δωράκι,για τα καλά σου λόγια: [CENTER][SPOILER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/119/900/king-cat-boss.png?1304460176[/IMG][/SPOILER][/CENTER]
Οκτ 06 2011 20:14