Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Όχι δεν την ήξερα....Βασικά,ότι σειρές διαβάζω,τις βρίσκω μέσα από το Forum.
Dendrobates είναι ένα είδος δηλητηριώδους βατράχου,το οποίο ζει στα δάση του Αμαζονίου.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
A, κατάλαβα. Τότε θα έπρεπε να την τελειώσουν την σειρά. Χμ. Αλήθεια, τη σειρά Dendrobates την ξες? Εμένα μ'άρεσε΄ να ένα link:[url]http://egscans.com/Manga_Viewer/Dendrobates/Chapter_001[/url]
Λες να είναι από το "Δενδοβάτες"?

I know,αλλά εκείνη δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό της για έναν ακόμη χρόνο.....Επίσης,τα συμβόλαια όλου του καστ,λήγουν φέτος.Ανάλογα με τα νούμερα,ίσως δούμε κι άλλη σεζον του House.

Χα χα χα καλή η μεταφορά!
Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου! Όπως και στο ότι ναι μεν μας κάνανε την χάρη και μας δώσανε το Huddy αλλά μετά είχανε το θράσος να την στείλουνε για πάντα από το show! WTH you know?

Ναι, όντως σε πιστεύω τώρα, πείστηκα όπως μόλις έγραψα και στη συζήτηση...:riiight:

Κι εγώ το κάνω,αλλά αυτή είναι σαν τον Pai Mei σε ταχύτητα,ενώ εγώ σαν τον τρίτο Γιαπωνα κομπάρσο δεξία του πλάνου,που έσφαξε η Therman στο εστιατόριο της Lucy Liu.
Ps. Το μαμησαν και ψόφησε το House M.D.,μέχρι και φυλακή τον έστειλαν,για να κάνουν νούμερα....

Δεν έχω δολοφονικές τάσεις !!!!!!!!
Είμαι καλό botsun εγώ......:awww:

Μην κοιτάς τον συγκεκριμένο χαρακτήρα-άνθρωπο επειδή αυτός είναι και χτυπημένος όπως και να το κάνουμε.
Χα χα, είναι καλή stalker η κοπέλα: stalkάρει το thread και με το που βγει το καινούργιο post, bam! απαντάει πρώτη!

:hahaha:
Σωστο κι αυτό.Αλλά,μόνο το trollarisma ήταν αρκετό.Εδώ,ο House προτίμησε να μείνει στην απομόνωση 6 μήνες,προκειμένου να αποδείξει οτι έχει δίκιο !
Τέλος πάντων,ρε συ,δεν προφταίνω να σταυρώσω post,συνέχεια με προλαβαίνει η Kai !!! :hihi2:

Χα χα χα χα χααχ αχ αχ αχ αχ πονάω~! Αχ δεν κάνω πλάκα, άρχισε ξαφνικά να πονάει το στομάχι μου και γέλασα και αχαχαχαχχα, δεν υπάρχει αυτό.
Ναι εμπειρίες είναι όλα, όπως και πληροφορίες αλλά υπάρχουν και πληροφορίες -όπως και εμπειρείες- που μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές! xD

Xmmm.....
Πιθανότατα να πήγαινες σ'ενα μεγάλο σπίτι μαζί μ'άλλα παιδάκια για να'χεις και παρέα ! :hihi2:
Αλλά.δεν πειράζει εμπειρίες είναι όλα.....

Aν της έλεγα "Από μικρή στο κουρμπέτι" ποια ήταν η πιο οιθανή αντίδραση απ'όλες? Αν σκεφτούμε ότι είχε να κάνει με κακοποιημένα παιδιά? xD

XAxaxaxaxa!!!!
Epic Fail η τύπισσα! XD
Εσύ γιατί δεν της είπες πως δεν πας σχολείο κι αντ'αυτού έχεις βγει στο μεροκάματο απο μικρή ;
Το'΄χω κάνει στο γυμνάσιο,σαν απάντηση στην επική ερώτηση "Πας σχολείο ;"

To είδα το διορθωμένο το post, μην ανησθχείς και κατάλαβα τη διαφορά.
Ω, είσαι και ψηλός! Εγώ πάλι κοντούλα οπότε ακόμα χειρότερα. Ήταν πρωί και ήρθε μια κυρία για έρανο και αφού της δίνω τα λεφτά, με δώσει την απόδειξη, με λέει με μια αφέλεια "εσύ πως και δεν είσαι σχολείο?" Εγώ-->τέταρτος χρόνος πανεπιστημίου.

Εγώ το σώζω κάπως λόγο ύψους (1.85),αλλά μέχρι πέρυσι αναγκαζόμουν κι έμενα αξύριστος όταν πήγαινα σε κάποιο club/bar με την παρέα,στην οποία είμαι ο μικρότερος,για να μπορώ να πιω. Τραγικό.Πιο μετά έμαθα,πως δεν έκαναν διαφορά τα γένια και πως απλώς δεν υπήρχε πρόβλημα.....:sadist:
Επίσης,διόρθωσα και το post στο γκρουπ.Αν και δεν πιστεύω να καταλάβεις την διαφορά !