Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Aχ αχ αχ έτσι πάει. Τα λεφτά τα λεφτά ποιος τα ανακάλυψε? Τα λεφτά τα λεφτά, την πορτοφόλα! Ποδήλατο ε? Εμείς έχουμε ένα...το κάναμε...χάλασε. Το ξανακκάναμε....ξαναχάλασε. Ε οπότε είπαμε άει και μου στο καλό! Γι αυτο, αυτό που λέω είναι ότι σε καταλαβαίνω στο καλό ποδήλατο.
Oct 08 2011 18:57
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Άσε,από θέμα εξόδων άλλο τίποτα..... Πέρυσι ξεκίνησα kick-boxing,οπότε ο δάσκαλος με έβαλε να αγοράσω τον εξοπλισμό....Ένα σου λέω,γαντια,κράνος,επικαλαμίδες,ιμάντες και εμφάνιση (σορτσάκι,μπλούζα),μου στοίχησαν όσον πέντε μήνες στο γυμναστήριο. Και τώρα,που θέλω να πάρω ποδήλατο,δεν έχω χρήματα,γιατί βλέπεις πως είμαι και καλομαθημένος και θέλω το ακριβό. (>.<)
Oct 08 2011 18:50
Photo

xD Εμένα όμως μαρέσει η πισίνα/το κολύμπι κλπ... απλώς δεν έχω πλέον τον τροπο γιατί είναι πολύ έξοδο... Τ^Τ Χε χε, δε γινόταν να μην το σχολιάσω... Καλά, γι αυτό σκας? Θα την χτυπήσω εγώ με το sniper το απλό -ούτε καν την αναβάθμιηση όμως- και μετά στέλνουμε την papardelle για όλον τον στυαθμό. Κι όσοι τρέχουν να ξεφύγουν, τους έχω με το sniper. Κι όσοι λείπουν, τους καθαρίζει ο Mist ή το δεξί χέρι ή και οι δύο.
Oct 08 2011 18:44
Photo

Αυτό και η απέχθειά μας πως τον αθλητισμό,μας έσπρωξε όλους μας στα Anime/manga. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης,διόρθωσα το τυπογραφικό,που αμέσως να το σχολιάσεις ! :nanana: Α! να στείλουμε κάποιον από την Papardelle,για να ανατινάξει το Star,με την Στεφανίδου μέσα....
Oct 08 2011 18:39
Photo

:blush2: ευχαριστώ και για την υπόκλιση boss. Αλλά ναι, μπορώ να γίνω και πολύ άσχημο otaku όταν δεν έχω κάποιες μέρες να κάνω κάτι και λιώνω μόνη μου στον υπολογιστή -γιατλι το προτιμώ από τα περισσότερα ανεγκέφαλα προγράμματα που έχει η τηλεόραση-.
Oct 08 2011 18:35
Photo

Back to you dear: :mafia: Προσκυνώ,την ανωτερότητα σου,στην otakuσυνη.:nod:
Oct 08 2011 18:31
Photo

:mafia:--> αυτό ταιριάζε εδώ για σένα boss. Μπράβο μας που τα καταφεραμε και σε τόσο αντίξοες συνθήκες στα υπόλοιπα thread εκτός του Reborn -που λογικό εκεί να κάνει κουμάντο η εγχώρια μαφία-. Αλλά ειδικά στο Beelzebub thread, μπαίνουν πολλοί! Εγώ εσύ, εσύ κι εγώ άντε και κανας ακόμα τυχαίος. Να σε πω boss, κι εμένα με έχει επι αρκετά το δεξί χέρι αλλά αυτά ου βρίσκω εγώ, ένα είναι το μυστικό της επιτυχίας μου: no life whatsoever. xD Τουλάχιστον για δυο τρεις μέρες να τα βρω να τασ διαβάσω και μετά φτου κι απτην αρχή! xD
Oct 08 2011 18:27
Photo

:smokingg: xaxaxa!!! Λοιπόν,μέχρι τώρα,έχουμε υπο την κυριαρχία μας τα thread των Reborn,Beelzebub,13 Club,Aphorism,Dendrobates,Ouroboros,Supernatural Investigation Department,Necromancer και Gamaran. Καλά τα πάμε,σιγά σιγά θα κυριαρχήσουμε στο forum!! :kakaka: Ρε συ,όσα manga έχω διαβάσει,επειδή τα έχετε παρουσιάσει εσύ κι η Και,τα'χω λατρέψει,δεν ξέρω πως το πετυχαίνετε,αλλά μπράβο σας. :knock-knock:
Oct 08 2011 18:04
Photo

Όχι μονο το άρχισες, το τελείωσες κιόλας! Έεεεεεεεεεετσι! Χε χε, ναι σου την δίνει την εντύπωση λίγο δε σου τη δίνει? αλλά τουλάχιστον ξερεις πως αυτό δεν υφίσταται για τον απλούστατο λόγο πως φαίνεται ότι είναι κάλυωη η καλή γραφειοκρατική του εικόνα και πως πάντα σκέφτεται το πως να τους τιμωρήσει τους άθλιους που κάνουν τις βλακείες κι ότι γι αυτό δουλεύει εκεί. Φοβερός χαρακτήρας. Επίσης, ω, τίποτα botsun! Πάντως τo thread κυριαρχείται από την οικογένεια. Άντε λίγο ακόμα και θα κάνουμε κι άλλα ντου! xD
Oct 08 2011 17:55
Photo

Τώρα τελείωσα τοDendrobates, Πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ιστορία. Επίσης,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο πρωταγωνιστής πάσχει από διπολική διαταραχή ! XD
Oct 08 2011 17:14
Photo

E he he...σου κολλάει το άτιμο έτσι? Κι έμενα να δεις πως με έχει κολήσει γιατί κι εμένα με το βαλε εννοείται -όταν μιλούσαμε για τον husbando της και το ένα έφερε το άλλο-. Μέχρι να βγει η βδομάδα τώρα θα σιγοτραγουδάς κι εσύ: tsun tsun dere tsundere tsun tsun~!
Oct 07 2011 09:37
Photo

Από την στιγμή που μου το αφιέρωσε η Kai,κόλλησα... :3 [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4juEaue6fBU&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Oct 07 2011 01:05
Photo

Τσα! Καλή θέαση λοιπόν!
Oct 06 2011 22:12
Photo

Το έκανα bookmarked και θα το διαβάσω αργότερα. Πάω να δω TV.
Oct 06 2011 22:10
Photo

Ω, το boss όντως ξέρει. Αλλά και ο βάτραχος από την ελληνική λέξη είναι παρμένο! xD Να άλλη μια σειρά που έμαθες λοιπόν μέσα από το forum! :thatsit: Ελπίζω να σ'αρέσει/να σ'άρεσε για να μην έχεις χάσει τον χρόνο σου κοιτώντας το.
Oct 06 2011 22:08