Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ναι,τώρα το είδα,το έθεσες με τρόπο που δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό.
Εγώ,μπήκα κατευθείαν σε rage mode...

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χα χα, he means well, don't worry botsun. Καθάρισα εγώ!
Επίσης, χα χα, άσε ο καημένος ο Banzer τι abuse τρώει απ'την φαντασία των φαν που οργιάζει!

Από το Gama-to thread:
[QUOTE=Napster;535520]
[I]Τόσο χαμηλά έπεσαν οι Pestoallagenovese family για να provideτάρουν το topic του Gamaran...[/I][/QUOTE]
Θα κρατήσω επίπεδο και δεν θα φάω τσάμπα warn.

Χαχαχαχαχα!!!
Oh my god,το φαντάστηκα........ @___@
Πραγματικά,δεν θα ήθελα να το δω,αυτό ποτέ μου! XD

Χα χα χα χα, ναι, δε θα υπήρχε background, αλλά μόνο φωταγραφίες από τα τοπία και θα έβγαζε το άχτι του με τα φανταχτερά κουστούμια! xD Και θα βλέπαμε τον Balzer με το Cabanna της εποχής!

Όντως,ο ανθρωπος θα πρέπει να λιώνει στην δουλεία για να βγάλει κάθε chapter.
Αλλά,εκεί φαίνεται πόσο γατάκι είναι.Γιατί,αν ήταν o Kubo,θα τα άφηνε όλα λευκά και θα'βγαζε τρελά χρήματα. XD

Tch tch tch, εμένα με λες! Aλλά εντάξει, με τόσες λεπτομέρειες είναι λογικό ο καημένος ο manga-ka πρέπει να τρελαίνεται στο σχεδιασμό με τόσες λεπτομέρειες ειδικά στις στολές, που για ένα σακάκι και καπέλο θέλει...του κόσμου την λεπτομέρεια όμως! Αλλά μεγάλη αδικία ότι δεν είναι μεγαλύτερα από σαράντα σελίδες.

Μερικές φορές,σκέφτομαι πόσο άδικο είναι να βγαίνουν κάτι άθλια-σε σχέδιο και ιστορία-shonen σε εβδομαδιαία βάση κι εμείς που ψάχνουμε κάτι καλύτερο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι 3 μήνες για να βγει.

Όχι ρε συ, τι στιγμές ήταν αυτές! xD Ρακόμελα και moderating, that is sure to work out!
T^T Λογικά πολλούτσικες επειδή βγήκε τέλη Σεπτέμβρη και τώρα είναι αρχές Οκτωβρίου! Γουααααααααααααααααααααα~! Και μη νομίζεις, δεν φταίει το scanlations group, αλλά είπανε ότι θα βγαίνει ένα volume το μήνα -μάλλον εξαιτίας του σχεδίου που έχει τόσες λεπτομέρειες- οπότε θα το βγάζουν ένα τον μήνα.
Αλλά σε καταλαβαίνω! Θέλω κι άλλο!

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια ! :P
Χωρίς πλάκα μια φορά,στο animeplanet έκανα moderating,ύστερα από ρακόμελα.Εκεί να δεις γέλια....:hihi2:
Άντε να δούμε,πόσες εβδομάδες θα περιμένουμε για το νέο chapter.
Damn you,Easy Going Scans !:burningbe3:

Oho, γυρίσαμε από βραδυά με ποτάκια ε? Άντε καλό ξεμέθυσμα! Επίσης, τα κεφάλαια είναι τρία απ'αυτό γιατί αν είναι τέσσερα με ξέφυγε ένα...! Αλλά μπορεί να το μπερδεύεις με τους Dendrobates.

Μα,ξέρω'γω σου πήρε δύο βδομάδες να διαβάσεις τέσσερα κεφάλαια...
Απαράδεκτο ! :P
Τέλος πάντων,η σειρά έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα για να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.Αρκεί να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό.
Υ.Γ:,Αν δεν ξεμεθύσω,δεν μπορώ να ποστάρω τίποτα άλλο,γιατί σε λίγο δεν θα βγάζουν νόημα τα posts μου. XD

Ναι δυστυχώς δεν τα βλέπω να αυξάνονται σύντομσ τουλάχιστον.
΄Κάποιο΄είδους ασυλία? Δοκίμασε καλύτερα ότι ασυλία χρειάζεται για το κάθε αδίκημα που μπορεί να έχει διαπράξει! Πολύ βρώμα και 'ασε, δε μπορώ να τον βλέπω τον τύπο. Με τη σπάει αφάνταστα. Κι εμείς εδώ πάνω έχουμε και λίγο πολύ όλη την φαμίλια, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί μαφιόζοι ειλικρινά, και είμαστε άστα να παν! Τουλάχιστον εσείς έχετε να ακούτε μόνο για τον έναν. ΕΜείς που μέχρι λίγο καιρό είχαμε και τον Ζορό στη διοίκηση του νομού/περιφέρειας? Φτου φτου δτου μακρυά από μας...

Το κακό είναι,πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα,τα χρήματα όλο και θα λιγοστεύουν...
Εκτός κι αν είσαι ιδιοκτήτης ΠΑΕ,οπότε ξεπλένεις χρήμα ή σε λένε Μάκη Ψωμιάδη,οπότε έχεις κάποιου είδους ασυλία.