Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χα χα, ναι είναι θέμα αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες είχα αλλάξει δύο σελίδες! Για το μποξ όλα αυτά να φανταστώ ε? Και δεν είναι βλακείες καλέ, για το καλό σου είναι! Botsun, μην παίρνεις στο ψιλό αυτές τις εξετάσεις μπορεί κάποια μέρα να σε σώσουν τη ζωή! Και σοβαρά, είναι καλά να τα κάνεις αυτά τα τεστ. Βέβαια όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά αν τα χρειάζεται το άθλημα?
Oct 09 2011 22:07
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά,εσύ κοντεύεις να καταρρίψεις κάποιου είδους ρεκορ στα VMs ! XD Εγώ αύριο θα πάω για καρδιογράφημα,τρίπλεξ κτλ.Ίσα ίσα για να αποδείξω,πως μπορώ να αθληθώ.Βλακείες!
Oct 09 2011 21:24
Photo

Eγώ πάλι, ειδικά επειδή όλη την ηέρα ανταλάσσω VMs έχω τρελαθεί τώρα τελευταία συν το ότι μιλάμε όσο να ναι και στα threads [COLOR="Blue"][SIZE="1"]-provided by the Pestoallagenovese family-[/SIZE][/COLOR] και μου φαίνεται ότι τώρα τελευταία έχει φοβερή κίνηση! xD Ω, αφεντικό τι καλός που είσαι. Πάντως πληροφοριακά εμένα με πονάει το δεξί χέρι! :D
Oct 09 2011 21:11
Photo

Το σωστό αφεντικό,νοιάζεται για την υγεία των μελών της οικογένειας.Πόσο μάλλον για το Loft Hand. Άκυρο,αλλά μου φαίνεται σαν να έχει πέσει η κινητικότητα στο site,τις τελευταίες μέρες.
Oct 09 2011 21:06
Photo

Άντε κι εσύ καλή αρχή. Χμ, χαλαρά σε όλα καλά είσαι. :3 να σαι καλά...
Oct 09 2011 20:50
Photo

Πωωωωω,καλό πήξιμο.Εγώ ευτυχώς μπαίνω χαλαρά,την Τρίτη αρχίζουν τα Ιαπωνικά και στις 17,ίσως αρχίσει και το εξάμηνο.Οτι πρέπει για να συνηθίσω το νέο πρόγραμμμα. Περαστικά για το χέρι. :P
Oct 09 2011 20:41
Photo

Hum, άσχημο αυτό,ολόκληρο εξάμηνο έτσι... Εμείς ευτυχώς ανοίγουμε κανονικότατα την Δευτέρα. Ώπα κάτσε, αυτό είναι αύριο. Χα χα, απλώς φαίνεται μακρυνότερο επειδή εγώ αρχίζω Τετάρτη μαθήματα -απ'της 9 το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα επίσης! Και την Πέμπτη 3-9 το βράδυ. Και μετά Ιαπωνικά. ΧΡ Μπαίνω απότομα, you know? Άσχετο αλλά με πονάει το χέρι μου, έδωσα αίμα και με τρυπήσαν κάπως ατσούμπαλα. Πάλι.
Oct 09 2011 19:13
Photo

Ναι,τρίτο εξάμηνο.Αλλά δεν το βλέπω ν'αρχίζει μ'ολα αυτά που συμβαίνουν,χθες με ενημέρωσαν πως ίσως να έχουμε κατάληψη,όταν θα αρχίσει το εξάμηνο στις 17..... Τέλος πάντων,εσείς ανοίξατε ή ακόμα είστε κλειστά ;
Oct 09 2011 19:05
Photo

Aχ, καταλαβαίνω καταλαβαίνω. Τότε αυτό που έχεις να κάνεις λογικά είναι να παρακολουθήσεις τα προηγούμενα μαθήματα. Βέβαια είναι και δύσκολο να το κάνεις! xD I know επειδή κι εγώ έπρεπε να το κάνω αλλά δεν. δεύτερο έτος?
Oct 09 2011 18:53
Photo

Την παλεύω,όμως,ακόμα δεν έχω αποδώσει το 100% που μπορώ.Είμαι γύρω στο 40,αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθώ. Το μόνο κακό είναι,πως στο πρώτο εξάμηνο έκανα το λάθος και δεν παρακολουθούσα τις θεωρίες με αποτέλεσμα να έχω μείνει λίγο πίσω,σ'ορισμένα μαθήματα.
Oct 09 2011 18:44
Photo

Ω θεέ μου! 8 γενικό? Ουυυυυ, σκληρό! Πώς το βλέπεις γενικότερα την παλεύεις?
Oct 09 2011 18:25
Photo

XAxaxaxa!!! Αυτό θα'χε πλάκα ! XD Ελπίζω,μόνο να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της πρεσβείας,μιας κι έχει πολύ αυστηρά κριτήρια επιλογής- τουλάχιστον 8 μεσο όρο πτυχίο,γνώση της ιαπωνικής κτλ-.
Oct 09 2011 18:16
Photo

:3 Α, ωραία! Να το κάνεις αυτό αν ξέρεις και τη γλώσσα/μαθαίνεις. Νομίζω με είχες πει τη μαθαίνεις? Κι εγώ πάντως τη μαθαίνω σιγά σιγά! δε θα ήταν τέλειο να πήγαινα εκεί στην πρεσβεία? Κι εσύ ηλεκτρονικός εκεί, jet! Θα κάνουμε και σετάκι! Ξες, που μένατε παλιά? αθήνα/θεσσαλονίκη. Πού γνωριστήκατε? Μέσω ενός site. Που γνωριστήκατε από κοντά για πρώτη φορά? Στο Tokyo! xD
Oct 09 2011 14:05
Photo

That's awsome !!!! Εγώ σαν wannabe ηλεκτρονικός,ελπίζω να πάρω την υποτροφία της Ιαπωνικής πρεσβείας,για μεταπτυχιακές σπουδές εκεί.
Oct 09 2011 13:53
Photo

Γιατί νομίζεις ότι είμαι στο διπλωματικό σώμα της οικογένειας darling? Κι επίσης, χωρίς πλάκα, θέλω να μπω στο διπλωματικό σώμα -σπουδάζω Πολιτικές Επιστήμες-.
Oct 09 2011 13:46