Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Μακάρι να σε πάνε καλά τα πράγματα και να κάνεις ότι θέλεις εσύ. Διαιτησία στο μπάσκετ ε? ενδιαφέρον ακούγεται να πω την αλήθεια. Πληρώνεσαι με το παιχνίδι κι πό την ένωση ή σε φάση δήμου? Ααααα, κατάλαβα. Ε, ελπίζω κ εγώ πως θα 'χεις τελειώσει τότε με το καλό και θα πας νωρίτερα όντως. Εξάλλου όσο μικρότερος πας τόσο καλύτερα έχω ακούσει, τουλάχιστον για 20 και πάνω ηλικίες.
Oct 14 2011 20:32
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ναι,φέτος μπήκα στο δεύτερο.Κοίτα,αν χαθεί το εξάμηνο θα επικεντρωθώ στα Ιαπωνικά και την διαιτησία στο μπάσκετ,για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Η αναβολή μου λήγει το '19,αλλά ελπίζω να'χω πάρει πτυχίο για να πάω φαντάρος νωρίτερα.
Oct 14 2011 20:24
Photo

Wow! You have some serious problems! Tι είναι αυτά τα πράγματα καλέ? Απαπαπα, σας λείπειη οργάνωση. Και τι θα κάνεις αν γίνει τίποτα? Δεύτερο έτος δεν είσαι? Χα χα 2019 ε? Ο Χριστός κι η μάνα του! Θα σαι...27 τότε?
Oct 14 2011 20:17
Photo

Εμείς είμαστε μπροστά,ανοίξαμε δυο εβδομάδες κάναμε την εξεταστική μας και μετά το ξανακλείσαμε το μαγαζί.Και σαν μην έφτανε όλο αυτό,το συμβούλιο του ΤΕΙ,αποφάσισε αναστολή της λειτουργίας του ιδρύματος για μια εβδομάδα καθώς δεν συμφώνησε με το Υπουργείο για την φετινή χρηματοδότηση. Τ__Τ Στρατός ε; χμμ.... Μέχρι το 2019 που θα πάω έχει ο Θεός ! :P edit: 1ο) Υ.Γ. Πολύ χώσιμο η διαδρομή Θεσ/νικη-Θήβα. 2ο) Υ.Γ. Μιλώντας για shonen,καλό είναι και το Hunter x Hunter,το οποίο μου πήρε τρεις μέρες να το διαβάσω.
Oct 14 2011 20:12
Photo

Έλα έχετε ακόμα κατάληψη? Όχι σαν κι εμάς: full time πρόγραμμα. Επίσης, μεγάλη βλακεία αυτό με τα Ιαπωνικά κρίμα μωρέ. Κι όχι τίποτα άλλο εσείς έχετε και πολλά ΜΜΜ οπότε αν κάνουν όλα μαζί απεργία, κοκαλώνετε. Ε ναι, έχουμε καλό γούστο πανάθεμά μας! Έχε χάρη που αυτήν την εβδομάδα είναι η πρώτη: 9-6 την Τετάρτη, ευτυχώς οι άλλες δύο κενές και Πέμπτη είχα μαθήματα στις 3-9 αλλά έγινε ένα μπέρδεμα κι έκατσα τζάμπα μισή ώρα παραπάνω και ότι να ναι! Σήμερα πήγαμε να δούμε και τον αδερφό που ορκίστηκε στην Θήβα, στο Πεζικό, και φύγαμε ξημερώματα. Τι καλά που ήταν γενικότερα! Είχε πολύ γέλιο όταν ο διοικητής τους έπρηζε: "Ανάπαυση" "Προσοχή" "Επ'ώμου" κλπ κλπ. Χα χα χα, το υχαριστήθηκα!
Oct 14 2011 20:05
Photo

Καλά είμαι,σαπίζω στο Medieval II μιας κι έχω ακόμα κατάληψη στην σχολή και τα Ιαπωνικά αναβλήθηκαν λόγω των απεργιών στα MMM. Στο'χω ξαναπεί,είμαστε μπροστά κι έχουμε καλό γούστο. :hero: Φυσιολογικά το Reborn,έπρεπε να'χε βγει χτες,αλλά στο mangastream το αφήνουν ανοιχτό και γι'απόψε... :/ Τεσπά,εσύ πως είσαι ;
Oct 14 2011 19:55
Photo

Γειά σου boss! Τι κάνεις? Μπορώ πλέον να πω πως ένα ολόκληρο θέμα του Beelzebub και μόνο εμείς γράφουμε. Τσ τσ τσ...εμείς μόνο μπορούμε να αναγνωρίσουμε το καλό shounen. By the way, πότε θα βγει το νέο Reborn???
Oct 14 2011 19:46
Photo

A, κατάλαβα. Καλά έκανες ειδικά αυτά χρειάζονται! Και ανανέωση και μια καινούργια εμπειρία. Είνια όντως διαφορετικό το να μαθαίνεις να δέρνεις κάποιον και επαγγελματικά όμως! Αλλά δεν το ήξερα αυτό με την αδρεναλίνη! Λες και σ'αυτό να οφείλνται πολλά βίαια ξεσπάσματα ανθρώπων? Ενδιαφέρον...
Oct 10 2011 00:34
Photo

Βασικά,ήθελα να δοκιμάσω ένα άθλημα πέραν των συμβατικών,όπως ποδόσφαιρο,τένις,μπάσκετ στα οποία έκανα ένα πέρασμα κατα καιρούς,χωρίς όμως να με ικανοποιουν,ιδιαίτερα.Οπότε ξεκίνησα το kick-boxing,το οποίο λόγω της αδρεναλίνης που νιώθεις μπορεί να γίνει άκρως εθιστικό...κι αφου έφαγα της χρονιάς μου,είπα να το σταματήσω,σε μια προσπάθεια να διατηρήσω ανέπαφη την εγκεφαλική μου λειτουργία. :hihi2:
Oct 09 2011 23:59
Photo

Χμ, καλώς λοιπόν. Πώς και το πήρες απόφαση? Θες να δυναμώσεις ή ρε παιδί μου δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις...? Τα πολλά anime φταίνε έτσι? xD Έτσι, αν φας της χρονίας σου μετά καταλαβαίνεις την έννοια του "κατά της βίας". Να πω την αλήθεια ώρες ώρες με βγαίνουν εμένα κάτι φοβερές βίαιες τάσεις (πχ να καρφώσω αυτόν τον άχρηστο στο μάτι με κανα μολύβι) αλλά γενικά είμαι κι εγώ εναντίων της βίας. Πολύ γενικά. Και είδες, αν οι pors δε σε σπάσουν κάτι τι έχεις να φοβηθείς μετά?
Oct 09 2011 23:19
Photo

Αρχικά,θέλω να γυμναστώ εν συνόλω,οπότε το γυμναστήριο του ΤΕΙ αποτελεί μια καλή λύση.Αργότερα,θα ήθελα να ασχοληθώ με κάποια άλλη πολεμική τέχνη,όπως το judo,aikido ktl. Η πλάκα είναι,πως ποτέ δεν ήμουν του "ξύλου" κι απο τότε που άρχισα το μποξ,έγινα φανατικός κατά της βίας.Όπως είπες κι εσύ,πλεον δεν φοβάμαι του νταήδες,γιατί όταν τρως ξύλο από pros,δεν έχεις να περιμένεις και πολλά απο αυτούς. XD
Oct 09 2011 23:05
Photo

:OMG3: Καλοπαίρναγες βρε! Αλλά καλέ πως τα λες έτσι...τουλάχιστον πλέον δεν φοβάσαι τους νταήδες και τους χαζόμαγκες -κι ελπίζω να μην κάνεις κι εσύ πολλές βλακείες- και έχεις την εμπειρία για να τους αποκρούσεις ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσεις τις ζημιές...Άρχισε και κανα άλλο άθλημα εν τέλη, ας το μποξ δε λέει. Τι άλλο σ'αρέσει? Καράτε ίσως? Ή κάτι γενικό?
Oct 09 2011 22:50
Photo

Ρε,όταν σου λέω ότι μερικές φορές τελείωνω τις προπονήσεις με ημικρανία,η οποία κρατά γι'όλη την υπόλοιπη μέρα θα το πιστέψεις ; Αυτό που αποκόμισα μέσα απ'όλο αυτό,είναι πως πλέον,δεν φοβάμαι να φάω ξύλο.Οπότε,τυχόν,μαγκιές αντιμετωπίζονται με χιούμορ.
Oct 09 2011 22:27
Photo

Aχου το μωρέ, ξυλοφορτώθηκε -κι απ'ότι καταλαβαίνω αλύπητα-...τουλάχιστον δυνάμωσες καθόλου ή όχι και τζάμπα οι ανάποδες που φαγες? Αλλά κρίμα για το Τ.Ε.Ι. ακούγεται πολύ καλή παροχή!
Oct 09 2011 22:21
Photo

Είσαι και κοινωνική πανάθεμά σε! XD Τις χρειάζομαι,για το γυμναστήριο του ΤΕΙ.Παρόλο που δεν το βλέπω να ανοίγει φέτος,λόγω της κατάληψης....Μόλις γραφτό εκεί,θα σταματήσω το μποξ,γιατί ένα χρόνο τώρα μάξεψα,όσο ξύλο δεν είχα φάει ποτέ στην ζωή μου! Τ__Τ
Oct 09 2011 22:19