Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Καλή ιδέα,θα πούμε,πως λείπουν σε μυστική αποστολή/ταξίδι,με σκοπό να βρούνε κάποιο κειμήλιο ή για να προπονηθούν κτλ.
Πως σκέφτεσαι ν'αρχίσει το RP ?
Also, real-life tsuns are pain in the ass.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε ναι κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Μπορούμε να βρούμε και λόγους κλπ να τους αφήσουμε απ'έξω και να μπαίνουν όποτε θέλουν, κάτι σαν τον Iori πριν την τελευταία arc!

xaxaxa!!!
Κοίτα,αν δίνει πανελλήνιες όπως ο Jorg.Τότε,δεν θα πρέπει να τους υπολογίσουμε,στα άτομα για το RP.
/mature mode

Aχ ναι, αλλά τι να κάνεις?
Χε χε, ελαφρυντικό που της βρήκαμε όμως! XD

Μας πίκρανε η Χου-zura,με το θέμα του RP...
Αλλά δεν πειράζει,μιας κι έχει αναλάβει να φτιάξει τα οικογενειακά πορτρέτα. :P

Nαι ναι θα της πω εγώ! ^^
Χα χα, άδειασμααααααα! Αλλά εντάξει, θα συμφωνήσω κάπως σ'αυτό αλλά τα X-files μ'αρέσουν πολύ γενικότερα σαν concept.

Ωραία,μέχρι τώρα είμαστε τέσσερις,να υποθέσω πως Kai & Zura θα τις ειδοποιήσεις εσύ ;
Ο Duckonny μετά τα X-files που δεν μπόρεσε να πηδήξει την άλλη,πήρε την κάτω βόλτα κι σ'όσους ρόλους έχει πάιξει από τότε,συνέχεια υποδύεται τον κάφρο pervert/something dude.

Εγώ πάντως ακόμα ντρέπομαι. Το disabled boss της οικογένειας των μεταλλαγμένων λυπάται που τον ξέχασα ενώ τους βοληθησα -συνεργαστήκαμε δηλαδή- να στείλουν εκεί έναν μεταλλαγμένο από την Βουλγαρία...
Χε χε, ναι καλό είναι, και διαφορετικό από τα άλλα. Αν και δεν το βλέπω συστηματικά και συνήθως το έχω να παίζει στο background. Τον πάω τόσο πολύ τον David Duckovny!

*There there*
Δεν πειράζει,όταν είσαι bossu,τα γνωρίζει κάτι τέτοια.
Τεσπα,ωραία σειρά είναι το Californication,ο τύπος είναι τέρμα κάφρος ! XD
[SIZE="1"][I]Πρώτη φορά το είδα σήμερα στο Σκαϊ....[/I][/SIZE]

Ha ha! Epic faiiiiiil! xD Αχ θα ντρεπόταν ο Χαβιέ για μένα...

:hihi2:
Καλέ [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Cerebro"]Cerebro[/URL],όχι Cerbero...
Αλλά καλή ιδέα,ίσως να αμολύσουμε τίποτα [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Hellhound"]Hellhounds[/URL],μπας και τους βρούμε,γιατί δεν μας βλέπω να μαζευόμαστε σύντομα.

Oh yes? Then do tell the affiliation! Seriously though δεν έχω/είχα ιδέα τι είναι αυτός ο Κέρβερος!To google is our friend όμως!

When you're boss,you've got to keep up with the rest of the bosses. XD

:hmmm: What is Cerbero? Και ΟMFG πήγες ΝΥ? That's awesome!
Poor guy, he is disabled though.

Ακόμα κι αν αποτύχουν όλοι οι παραπάνω τρόποι επικοινωνίας.Θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το Cerebro.Έχω ένα φίλο,που θα μπορέσει να μου το δανείσει.Γνωριστήκαμε σε κάτι σεμινάρια management-leadership,πέρυσι στην NY.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το όνομά του.Απλώς ας πούμε,πως ο κύριος αυτός δεν χρειάζεται αθλητικά παπούτσια.