Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:oo: Himekawa in his "super pretty boy" mode!
Oct 17 2011 17:54
Photo

zennith666 → Botsun

XAXAXAXAX
Oct 17 2011 15:50
Photo

Botsun → zennith666

Σε καταλαβαίνω,γιατί κι εγώ στην Σ.Τ.ΕΦ Αθηνών ειμαι,στο τμήμα Ηλεκτρονικής και τραβάμε ακριβώς τα ίδια. Ρε,το διανοήσε να βγάζει ανακοίνωση το συμβούλιο του ΤΕΙ,η οποία κλείνει με την φράση "[FONT="]Συνεπώς, την ευθύνη για την πιθανή απώλεια του χειμερινού εξαμήνου 2011-2012 δε θα φέρει[B][U] πλέον[/U][/B] το ΤΕΙ Αθήνας". Ούτε στο Μπαγκλαντες τέτοιες επικές στιγμές. [/FONT]
Oct 17 2011 15:11
Photo

zennith666 → Botsun

Σ.Τ.Ε.Φ. Λαμίας Πλήροφορική department!!!! Απλά σκέψου ότι θέλαμε 60 ωρομίσθιους καθηγητές και το μπουρδέλο το υπουργίο έστειλε μόνο 10... το διανοήσε?? Δεν μας ΑΦΗΝΟΥΝ να παρακολουθήσουμε μαθήματα που δεν είναι στο εξαμηνό μας λόγο πολυκοσμίας στα τμήματα τα οποία είναι ΠΟΛυ λίγα.
Oct 17 2011 15:01
Photo

Botsun → zennith666

Σε ποια σχολή είσαι,γιατί βλέπω πως καταλαβαίνεις τα βάσανα του ΤΕΙτζή....
Oct 17 2011 14:58
Photo

Botsun → DoB

Δεσποινίς,θα μπορούσατε να μπειτε στο γκρουπ,σκεφτόμαστε για RP,κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα και θα θέλαμε την γνώμη σας.
Oct 17 2011 14:43
Photo

Αν την γνωρίζεις κι εκτός site ακολούθα την τεχνική "Μάρτυρας-του-Ιεχωβά-που-πουλά-συνδρομή-του-Ριζοσπάστη". Είναι μία δύσκολη τεχνική,αλλά πολύς κόσμος την εξασκεί καθημερινά.
Oct 17 2011 14:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Lol, δεν έμειναν πολύ: η Zura απάντησε, η Kai απάντησε στο προφίλ μου -και δε μπορεί για την ώρα επειδή θέλει να δει για μια δουλειά- ο aXxXeL και ο Nozomu μέσα, μόνο ο The_Truth μου έμεινε λοιπόν και η Dorothy. την οποία την είπα ήδη αλλά μάλλον θα χει κα΄ποιο θέμα και θα την ξαναπώ. Χα χα χα πρήξιμο!
Oct 17 2011 14:37
Photo

Botsun → Jorg

Monsieur,περάστε απο το group.Σκεφτόμαστε για RP,κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα. Αλλά χρειαζόμαστε την γνώμη όλων των μελών τις οικογένειας.
Oct 17 2011 14:35
Photo

Καλά χαλάρωσε,δεν είμαστε καi καμια μεγάλη πόλη. Η απόσταση Κυφισσιά-Πειραιάς (τα δύο άκρα της Αθήνας),είναι περίπου στα 25 χιλιόμετρα.Που δεν είναι κάτι,σε σχέση με άλλες ευρωπαικές πόλεις,όπως το Λονδίνο και το Παρίσι.Το Αμστελόδαμο δεν μετρά γιατί είναι μικρότερο από την Αθήνα. :P Επόμενοι στην λίστα:[U][B]DiamondsofBlood [/B][/U][B][U]και [/U][/B][B][U]Jorg [/U][/B][U][B][/B][/U]Τους υπόλοιπους,ανέλαβέ τους.Εσύ.
Oct 17 2011 14:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ε χε χε, εσύ έβαλες τον zennith στο κόπλο? Good job! Αλλά ναι ξέχασα εκεί οι αποστάσεις είναι τεράστιες σε σχέση με εδώ...
Oct 17 2011 14:22
Photo

Botsun → zennith666

χαχαχα!!! Κι εγώ το ξεχνώ,αλλά είμαι botsun και δεν μετρώ. :P
Oct 17 2011 14:22
Photo

Το αμέσως πιο μακριά σουπερμαρκετ που είναι Carefour είναι 5 στάσεις με το τρόλει και η στάση είναι δέκα λεπτά μακριά. Ε,πέντε πράματα αγοράζω καθώς,προς το παρόν μένω μόνος μου.Δεν χάνω και πολλά απο την διαφορά στις τιμές.Άντε 1 ή 2 ευρώ.... Επίσης,άρχισα την στρατολόγηση μελών στο RP.
Oct 17 2011 14:18
Photo

zennith666 → Botsun

Εγώ εντάξει το είχα ξεχάσει λίγες μέρες να ελένξω XD.
Oct 17 2011 14:18
Photo

Botsun → zennith666

Κι εγώ είμαι κι δεν μου πετά ούτε εμένα.Απλώς οτ ελεγχω που και που για νέες δημοσιεύσεις.
Oct 17 2011 14:16