Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Lol, did I just ruin the best part of your teenagehood? xD Kαλά, σίγουρα καμιά σχέση μ'αυτές και σίγουρα ήταν μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά κάνανε τέτοιο κλισέ με τέτοιο τρόπο που μου φάνηκε πολύ κοινός απλώς.
Ω αλήθεια? Εμείς πάλι ψωνίζουμε από Lidl/Carefour-Μαρινόπουλος οπότε ντεν ξέρω από τιμές καρντιά μου. Αλλά δες! Αν τελικά πας πουθενά αλλού θα χεις και περισσότερο χρόνο έξω απ'το σπίτι! :thatsit:

zennith666 → Botsun
Κοίτα βασικά ενώ είμαι και subscriped στο group δεν μου πετάει notification για τα καινούρια msgs. Δεν έπρεπε να πετάει?? . Anyway...

Botsun → zennith666
Thanks man.
Απλώς το'χει ποσταρει κανα τριημερο η FAI κι απαντήσαμε μόνο τρία-τέσσερα άτομα....

Botsun → zennith666
Μπορείς να μπεις στο γκρουπ,σκεφτόμαστε για RP,κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα.
Πέρνα να πεις την γνώμη σου.

Botsun → Fallen_Mpougatsa
:oo:
Δεν σου άρεσε ? Omg.....
Είναι μία απο τις αγαπημένες μου παιδικές ταινίες των 00's-10's.Βέβαια,αν τις συγκρίνουμε με κλασσικές ταινίες όπως ο "Βασιλιάς των λιονταριών" κτλ. δεν πιάνει μία.
Ο Βερόπουλος είναι πανάκριβος,με περιορισμένη ποικιλία προιόντων.Αλλά,απέχει 100 μέτρα απο το σπίτι μου! XD

A, τι να πω? Δεν τρελάθηκα και πολύ με το ένα έτσι κι αλλιώς οπότε δεν περιμένω πολλά από το 2 αλλά θέλω να το δω έτσι κι αλλιώς! ^^
Lol, ο Βερόπουλος θα μας σώσει όλους. Εγώ αυτό ξέρω! xD

xaxaxaxa!!!
Tο kung fu panda 2 έβλεπα,αλλά δεν μου άρεσε τόσο όσο το πρώτο. :/
Το ξέρω ότι είναι απειροελάχιστη η γραμμή,αλλά επειδή πρέπει να πηγαίνω στον Βερόπουλο,αυτομάτως αποκλείεεται,να γίνω hiki.
Εμείς εδω κάτω,ούτε Fellowship έχουμε,ούτε Unicorn........

E he he...YES! Και πώς βγήκε: Fellowship of the Ring, αλλά εμείς ψάχνουμε έναν μονόκερο, προστάτη του δάσους που μάλλον είναι φυλακισμένος οπότε-->Fellowship of the Unicorn!
Χα χα, Kung Fu Panda βλέπαμε? Και φυσικά όποτε σου έρθει καλέ! ^^ Αλλά μην το λες: απο NEET σε hikikomori...μικρή η γραμμή!

Fellowship of the unicorn ?
Damn,that's a hardbolied name ! XD
Καλά,είπα οτι κοντεύω να γίνω NEET,όχι Hiki.Αν και με τις απεργίες στα μέσα,δεν ευνοούνται και τόσο οι μετακινήσεις......
Τέλος πάντων,αύριο η ιστορία γιατί τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Po και ο master Sifu.

Ehe, τα ξέρεις όλα βλέπω! Καλώς! Δεν έμεινε τίποτα να σου μάθω.
Πω πω, been there, I get you! Οπότε χαλαρά, σε κανα δυο ώρες βλέπω να σε έρχεται η επιφοίτηση, το βράδυ να τη δουλεύεις στο μυαλό σου κι εν τέλη αύριο να μου την λες από δω, το βλέπω εγώ! Και φυσικά να μην πεθάνεις από ασιτία αλλά βγες να δεις και λίγο κόσμο...αλλιώς...it's a trap! Και θα ξεφύγεις δύσκολα-δύσκολα I tell you!
Επίσης, σήμερα είχαμε d'n'd γι αυτό κι "εξαφανίστηκα". Κι αν πας να δεις κι αυτό: [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=1510084586[/url] -πρώτο πράγμα κάτα απ'τις φωτογραφίες- θα καταλάβεις το κάψιμο!

Ακριβώς,εμείς είμαστε αξιαγάπητοι.Οι Tsuns είναι εκνευριστικοί και οι dere,creepy.
Οι tsundere,απλώς είναι γαμάτοι./αντικειμενικότητα στο full.
Τεσπα,honey χωρίς την σχολή και με τα κουτσουρεμένα Ιαπωνικά-λόγω απεργιών- κοντεύω να γίνω NEET,Οπότε,έχω υπερβολικά πολύ ελευθερο χρόνο.Το μόνο σταθερό σημείο της ρουτίνας μου,είναι να μαγειρέψω,για να μην πεθάνω,από ασυτία.

Αχα. Και ποια η διαφορά τον tsuns? Εννοείς σκέτα, χωρίς το dere που τα κάνει αξιαγάπητα? x3
OK! Go junpei! Αν και αν έχουμε τον Kubo σαν μεζούρα φασκελοκουκούλωστα! Και ναι μόλις έγραψα αυτήν την λέξη!
Α, κανένα πρόβλημα, θα περιμένω...δεν είναι ότι αρχίζουμε και το RP αύριο και είσαι πιεσμένος χρονικά. Φέεεεετα...

Εμείς είμαστε tsunderes,αγαπησιάρικα πλάσματα που δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθηματάτα τους εύκολα.
Είμαστε τελείως διαφορετικό είδος από τους tsuns.
Θα βρω μια πολύ cool back story,ή τουλάχιστον cooler απ'αυτές που σκέφτεται ο Kubo & o Mashima....
Aρκεί μονο να μου έρθει έμπνευση.:unlucky:

Aha, you get my point, Bossu!
E he he, leave it to me! Αν συμφωνήσουν κι άλλοι, μην ανησυχείς, θα τα σκεφτώ όλα γω. Εσύ μόνο σκέψου μια back story για τον χαρακτήρα σου και τι τον ώθησε στο να κάνει μια φαμίλια εξαρχής!
Αχ μην το λες αυτό, κι εσύ δεν είσαι? :Ρ Είμαι κι εγώ όχι τίππτα άλλο! XD