Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Κι εγώ μην νομίζεις,σήμερα είπα να μπω για να δω τι είναι το /a/. Απ'οτι κατάλαβα,κάποιος Anonymous ποστάρει μια άκυρη εικόνα και περιμένει comments,απ'τους υπόλοιπους Anonymous. Μην ρωτήσεις τι νόημα,έχει όλο αυτό.......:uhh: But,you missed the point of the VM....
Oct 18 2011 12:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ehhhh? Άμεση απάντηση ποιανού? (δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου στο εν λόγω site, μη βαράς Τ^Τ)
Oct 18 2011 12:04
Photo

Ύστερα από μίνι σαφάρι στο /a/: [B][IMG]http://images.4chan.org/a/src/1318931354384.jpg[/IMG][/B] κι η άμεση απάντηση: [SPOILER][B][IMG]http://images.4chan.org/a/src/1318931367654.jpg[/IMG][/B] [/SPOILER] :hihi2:
Oct 18 2011 12:00
Photo

Jorg → Botsun

Ε αυτά έχουμε μάθει να λέμε, αυτά λέμε. :P Ευχαριστώ πολύ. :)
Oct 17 2011 22:05
Photo

Botsun → Jorg

Ευχαριστώ... Καλή επιτυχία και σ'εσένα.Να πας χαλαρά και χωρίς αγχος! [I][SIZE=1]Πόσο κλισέ ακούστηκε ; XD[/SIZE][/I]
Oct 17 2011 21:58
Photo

Jorg → Botsun

Είδα τη συζήτηση στο group (ούτως ή άλλως κάθε φορά που επισκέπτομαι το forum, επισκέπτομαι και το group) και όλο έλεγα να ποστάρω, αλλά το ξεχνούσα. XD Καλή επιτυχία πάντως. ^^
Oct 17 2011 21:52
Photo

Botsun → Jorg

Σε καταλαβαίνω και δεν περίμενα να δεχτείς,για να σου πω την αλήθεια,γιατί θυμόμουν ότι έδινες.Απλώς,θεώρησα,πως καλό θα ήταν να το ξέρεις κι εσύ.
Oct 17 2011 21:47
Photo

Jorg → Botsun

Θα περάσω Botsun, αλλά δεν το βλέπω για το RP. Πανελλήνιες βλέπεις. -.-
Oct 17 2011 21:37
Photo

Ω, μ'αρέσουν οι ιδέες που έρχονται έτσι! Κάτσε, συνέχεια από PMs.
Oct 17 2011 18:57
Photo

Κάτι είδα στον ύπνο μου και μου άρεσε.Καλό σημάδι,διότι αυτό σημαίνει πως το υποσυνειδητό μου κάνει αυτό που δεν κάνω συνειδιητά XD Kάθε ιδέα καλοδεχούμενη.
Oct 17 2011 18:54
Photo

Lol, too bad, το έβαλα ήδη. Εξάλλου, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον χαρακτήρα μας από τώρα? Εσύ σκέφτηκες κάτι για τη σύσταση της οικογένειας αλήθεια, ή θες να σε βοηθήσω? ^^
Oct 17 2011 18:47
Photo

Απάντησε,το Ματωμένο Διαμάντι και μάλλον φάγαμε Χ [SIZE=1](πάλι)[/SIZE]..... Λέω,πρώτα ν'αρχίσουμε και να δούμε πως τσουλάει κι αν είναι,πιο μετά, χώνουμε και τα σογια μας. But first,let's keep it simple.
Oct 17 2011 18:44
Photo

Χα χα, μην ανησυχείς bossu, η Hilda είναι κουκλάρα anyway! Παρόλαυτα, έχω να προτείνω είτε όλοι να βάλουν και τα άλλα τους μισά στο RP ή να θεωρήσουμε ότι δεν έχει κανείς αλλιώς περιπλέκονται τα πράγματα. Λες να το κάνω θέμα? Μπορεί μερικοί να μην έχουν καν! Χμ... Ναι και η Dorothy και ο The_Truth έχουν μείνει. Πάω. Αν είναι δήλωσε κι εσύ.
Oct 17 2011 18:38
Photo

He's not that pretty you know.....:emptyonexg1: Tespa,αντε σιγά-σιγά να μαζευόμαστε. Μέχρι τώρα είμαστε 5 και περιμένουμε jorg και D. να απαντήσουν...
Oct 17 2011 18:24
Photo

:hehehe: Yes, that's right; fear my husbando's beauty!
Oct 17 2011 18:02