Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Μέχρι την Γ'Γυμνασίου,χαιρόμουν κι εγώ υπερβολικά πολύ με τις Γιορτές,γιατί βγάζαμε και τίποτα από τα κάλαντα.Αλλά πλέον,καταθλίβομαι γιατί νιώθω ακόμα πιο έντονα,τις κοινωνικές αντιθέσεις. Τι εννοώ,μεσοαστοί να ψωνίζουν στα μαγαζιά της Ερμού,την στιγμή που οι επαίτες ζητιανεύουν,ακριβώς δίπλα από τις εισόδους των καταστημάτων ή λίγα μέτρα παραδίπλα.
Oct 19 2011 21:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Lol; o Djebbour και ο Ολυμπιακός χαίρονται που έγραψες αυτό το μήνυμα! Ωχ...τώρα πιάνεις ένα πολύ σημαντικό θέμα για ένα ταλανισμένο άτομο από το συγκεκριμένο φαινόμενο και σαν παθών και σαν παρατηρούσσα του προβλήματος. Δεν ξέρω τι να σου πω, φταίει μάλλον το ότι όλοι είναι χαρούμενοι οι χαζοί!
Oct 19 2011 21:36
Photo

χχαχαχα!!!!! Ορισμένες είναι πολύ επιτυχημένες,με το που ξεκίνησα να γράφω το μύνημα,βάλαμε το 2ο!!! XD Τεσπα,γιατί όλοι φέρονται χαζοχαρούμενα κατα την διάρκεια των γιορτών ;
Oct 19 2011 21:28
Photo

[url]http://www.cracked.com/photoplasty_266_15-cards-getting-jump-start-ruining-christmas/[/url]
Oct 19 2011 20:50
Photo

Χα χα χα χα χα χα χα! Ότι να ναιιιιιιιιιιιιιιι!
Oct 19 2011 20:08
Photo

Έλα,φιλική συμβουλή,τα σχόλια κάτω απο το βίντεο είναι ακόμα πιο επικά ! [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=u3_6ylP0wqo[/YOUTUBE]
Oct 19 2011 19:05
Photo

Loooool; εγώ δεν τα θυμάμαι τόσο καλά αλλά ότι να ναι΄ win η σκηνή που περιέγραψες! Αχ αχ αχ αχ, πρέπει να πάω να λιώσω λίγο σε αυτά κάποια στιγμή να τα ξαναθυμηθώ!
Oct 19 2011 19:01
Photo

ΧΑχαχαχα!!! Θυμάμαι,την σκηνή με τον Ευλογητό(Λάμψη),που μπουκάρει στο σπίτι μίας και της λέει,με σοβαρό υφος: "Έκριψα κάπου ένα φορτηγό 16 τόνων με το οποίο θα λιώσω το αμάξι του Γιάγκου Δράκου,αν πεθάνω κάνε μου μνημόσυνο και πες και να καλό λόγο για μένα". Εν τω μεταξύ, η τύππισα ήταν σε φάση:"Wtf,με απήγαγες,με βασάνισες,μου έσβησες τον λογαριασμό στο WoW και θες να σου κάνω και μνημόσυνο ;" Επίσης,μην ξεχνάς και το επικό [I]Walker, Texas Ranger,[/I]το οποίο έπαιρνε τόσο σοβαρά τον εαυτό του,που καταντούσε γελοίο....
Oct 19 2011 18:56
Photo

O ho ho ho; κι εγώ θέλω να ξαναδώ εκείνες τις επικές σξηνές του "Μίλα σκουλήκι *τραπέζι με ότι υπάρχει πάνω εκτοξεύεται* θα τα ξεράσεις όλα *διπλή σφαλιάρα στο εν λόγω υποκείμενο υπό ανάκριση*" Αχχχχχχ, αύτες ήταν οι καλές εποχές! Πού αλλού έβρισκες και ξύλο και χιούμορ την ίδια στιγμή προν το Beelzebub eh? xD
Oct 19 2011 18:43
Photo

:kakaka: [SPOILER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/-zaHVMQdPCZ4/Tb74quR4lRI/AAAAAAAABMM/4NRB05ebv2o/s1600/dr-evil.jpg[/IMG][/SPOILER] Έχεις δίκο,αλλά εγώ θέλω να ξαναδώ τον Θεοχάρη να pwnαρει το σύμπαν....:cry5:
Oct 19 2011 18:34
Photo

Ha ha, το θέμα είναι να αφήσεις τον κόσμο να διαλέξει τι θέλει να δει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών -το οποίο και πάλι εμείς θα έχουμε συντάξει- έτσι ώστε όλοι να είναι ψευδώς ευχαριστημένοι και να μην σκέφτονται την επανάσταση! ^^ Evil, no?
Oct 19 2011 18:23
Photo

Λοιπόν,το σκέφτηκα.¨Οταν καταλάβουμε την Ελλάδα,θα βάλουμε σε επανάληψη τα επεισόδια της "Λάμψης" και του "Καλημέρα Ζωή",σε blue ray rip. Μιας και το υποχρεωτικό διάβασμα χαζοshonen-κατά την γνώμη σου-παραείναι βάρβαρο μέτρο. Καλό ; :hero:
Oct 19 2011 18:17
Photo

Oh,OK... xD I shall my dear boss, I shall...
Oct 18 2011 12:32
Photo

Actually 4chan.org is stupid. You know what,you should ask Kenny to explain us about 4chan.
Oct 18 2011 12:18
Photo

B-b-b-but that's the problem; I didn't get it...:iyaaa: I'm stupid~what was it? 4chan.org is stupid? :hmmm:
Oct 18 2011 12:16