Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Άστα βράστα,όλη αυτή η παθογενή κατάσταση,οδηγεί την κοινωνία σε αποδιοργάνωση κι εν τέλει στην διάλυση. Πάντως,είναι φανερό πλέον,πως έχει διαρρηχθεί η κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα.Κι αυτό,δεν είναι απόρροια,της τρέχουσας δημοσιονομικής κρίσης,που μαστίζει την χώρα την τελευταία διετία.Αλλά αποτελεί συνέπεια της πολιτιστικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών.
Oct 20 2011 01:45
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Συμφωνώ στο τελευταίο... Όσον αφορά τη σχολή, αχ τι τα θες? Καταλήψεις...απεργίες...συν το ότι δε σας έχουν αναγνωρίσει ή το πρόβλημα που έχετε...κλάφτα Χαράλαμπε!
Oct 20 2011 01:39
Photo

Εγώ αρχίζω,από Δευτέρα.Αν και πρέπει να γίνει μία γενική συνέλευση πρώτα.... Μην αγχώνεσαι,το να'σαι NEET,δεν είναι κάτι εύκολο.Πολύ το προσπάθησαν,λίγοι το πέτυχαν.Εγώ φέτος,για πρώτη φορά τα κατάφερα. XD [I]Being NEET is serious & tough [I]business![/I] [/I]
Oct 20 2011 01:27
Photo

Sniff, sniff. OK then... Lol; fun fact: έλεγα να αρχίσω αυτό το manga και να σου τσουπ πετάγεσαι αναφερόμενος σ'αυτό! Ω συμπτώσεις καμιά φορά...απ'τη μία αυτό, απ'την άλλη με ψήνει η Kai να αρχίσω Kaiji...με βλέπω πάλι ΝΕΕΤ μέχρι να ξαναρχίσω κανονικά μαθήματα στη σχολή, damn.
Oct 20 2011 01:14
Photo

:drink: [I]~There there~[/I] Oh,honey i believe you.Don't worry,nobody said that. Also,Girls of the Wild: Η Queen αποτελεί την επιτομή του tsunderισμού.
Oct 20 2011 01:09
Photo

Ααααααααααααααααααααα. ΟΚ! Και συνεχίζω ακάθεκτη γιατί κανείς δε με συναγωνίζεται σε obnoxious stubborness: o Shin-san δεν είναι emo!
Oct 20 2011 00:57
Photo

:hihi2: Whatever,όπου Shinji στα προηγούμενα μυνήματα,βλέπε Shin-san.... :P
Oct 20 2011 00:53
Photo

Lol; το Shin-san βγαίνει από το Shinnoujou Sakura. Αλλά προτιμάει το manly Shin-san. Το χει πει κι ο ίδιος -χωρίς το manly part f course- xD
Oct 20 2011 00:48
Photo

Για τον Shin-san λέω κι εγώ. Το δούλεμα σταμάτησε 2 μυνήματα πιο πριν. XD Ερώτηση κρίσεως,από πού βγαίνει το Shin-san ; --------->Shinji!
Oct 20 2011 00:47
Photo

Wait wait...εκτός κι αν ακόμα με δουλεύεις, ο αρχηγός του Ogame school είναι ο Shin-san και δεν είναι emo, άντε...και δε θυμάμαι τον Shinji σκέτο, πάντα να δε με δουλεύεις. :P
Oct 20 2011 00:43
Photo

Botsun → aXxXeL

xaxaxaxa!!! Το ξέρω είμαι τραγικός,αλλά βαριούμουν τρελά! XD
Oct 20 2011 00:42
Photo

aXxXeL → Botsun

βλάστημε θα μπορούσες να κοιτάξεις τουλάχιστον!!!! τέτοια απάθεια δηλαδή?ΧD
Oct 20 2011 00:40
Photo

Οπα,όπα.Τον πάω τον Shinji,απλώς μαλακίστηκε ο mangaka στα τελευταία 100 κεφάλαια κια απο εκεί που ήταν imba,τον έκανε αρχηγό της Σχολής και μετά μανιοκαταθλιπτικο που λειτουργεί σε δύο ταχύτητες.Πολεμώ και πλέκω το εγκώμιο του υπερ-Gama-του.
Oct 20 2011 00:37
Photo

Mε έχετε βρει και με πατάτε κι εσύ κι ο Napster στο θέμα του Shin-san έτσι? Soushite, Shinji jannai; Shinnoujou da! Kαι γιατί emo παρακαλώ? Επειδή πριν 124235x κεφάλαια εκδικήθηκε ένα τύπο που [B]του σκότωσε όσους ήξερε και δεν ήξερε[/B]? /support Shin-san mode off. Ε, άσε, οι παππούδες μορφές. Απορώ πως αντέχαμε πριν χωρίς να τους ακούμε να μαλώνουν... Oh wait! I know! The protagonist didn't suck so bad!
Oct 20 2011 00:31
Photo

Χμμμ...... Αρχηγός του Ogame school..... Μάλλον εννοείς,έναν παληκάρι που την μόνη δουλειά που κάνει,έιναι να εκθιάζει την υπεργαμιοσύνη του Gama ; Ναι,τον θυμάμαι.Shinji δεν το λένε ; Καλό παιδί,αλλά λίγο emo κι άσε που δεν βγάζει την Gamaσύνη,που εκπέμπει ο Iori kai o Gama. Νταξ'τους γέρους,θα έπρεπε να τους θυμάμαι.Είναι ίσως,από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς.
Oct 20 2011 00:26