Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Υποτίθεται,πως το υπουργείο υποχώρησε στα αιτήματα,του συμβουλίου και ενέκρινε περισσότερα χρήματα για το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό.Έτσι,αποφασίστηκε να ανοιξει η σχολή.Σκέψου,πως την τελευταία εβδομάδα το ΤΕΙ είχε αναστείλει την λειτουργία του,με βάση απόφαση του Συμβουλίου.

Dorothy → Botsun
Τα πεύκα είναι μια χαρά, τα κιόσκια είναι χαζά γιατί είναι τόσο λίγα.. :sigh2: Θα τα πούμε κατα τις 18.00 τότε.. Θα με αναγνωρίσεις εύκολα, φοράω κάτι τεράστια άσπρα γυαλιά :8):

Botsun → Dorothy
Κανένα πρόβλημα,αν κι εγώ γύρω στις 18.00.
Τεσπα,τα κιοσκια στα πεύκα,δεν είναι χαζά ! (>.<)
[I][SIZE="1"]Άσε,που είναι το μόνο πράσινο που έχουμε μέσα στο ΤΕΙ.....[/SIZE][/I]

"Ξανανοίγουμε",αλλά χωρίς να γίνει γενική συνέλευση.Οπότε,όλα είναι επίφοβα.Θα δούμε....

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ο.Ο 6:30? Απαπαπα...καλά έκανες και παρακοιμόσουν! Πάντως άντε ρε ξανανοίγετε!

Για να πάρεις,το αίμα σου πίσω,σκέψου ότι απο την Δευτέρα,που ανοίγει η σχολή θα σηκώνομαι στις 6.30....... (#Τ__Τ)

Dorothy → Botsun
Εγω έχω σερί μάθημα μέχρι τις 5... Αν θες μετά σε βρίσκω εκεί στα χαζά κιόσκια με τα πεύκα:borednn9:

Botsun → Dorothy
Την Δευτέρα έχω μάθημα στις 14.00/like a baws XD
Αλλά επειδή έχω κάτι δουλειές νωρίτερα,με βλέπω να πηγαίνω στην ΣΤΕΦ κατά της 12.
Οπότε μετά τις 12,κάπου εκεί θα είμαι και θα τρολλαρω.

Dorothy → Botsun
To ξέρω που να μην το 'ξερα, έχω 8 το πρωί μάθημα... :nanteee: Θα πάω στο κτίριο της ΣΤΕΦ και θ' αρχίσω να φωνάζω "botsuuun":kakaka:

Botsun → Dorothy
Την Δευτέρα ανοίγει το ΤΕΙ.
Μην ξεχαστείς και δεν πας,μπορεί βέβαια να ξανακλείσει,αλλά προς το παρόν,θα "ανοίξει" στις 24.

Poser-NEET mode/
Έχω κάτι εβδομάδες να σηκωθώ πριν τις 9 !!! XD

Fallen_Mpougatsa → Botsun
E he he, δεν πειράζει τουλάχιστον κοιμήθηκες και ξεκουράστηκες. Εγώ αύριο έχω να σηκωθώ 7κ30 ώρα...