Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

^^ Nαι το είδα! Κι άσε, κατάντια δεν ξέρω αλλά μετά το άτομο είχε μούτρα να λέει ότι είναι η Manchester της Ελλάδος! Δηλαδή έλεος! Επίσης, εσένα σε μιλάει η μαμά κι εμένα φωνάζει ο μπαμπάς για τις χαμένες φάσεις! XD
Oct 20 2011 21:43
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Νταξ' αυτό είναι κατάντια,καλύτερα να πήγαινε στον Ηρακλή ή ακόμα καλύτερα στην Λαρισα.Που φτιαξε κι όμορφο στάδιο. XD Το διόρθωσα το ορθογραφικό,μου μιλουσε η μάνα μου ταυτόχρονα....
Oct 20 2011 21:41
Photo

Lol, OK καάλαβα, άλλου πήγαινε το σπάσιμο. Τουλάχιστον αυτός είναι πιστός οπαδός. Εγώ ήξερα κάποτε κάποιον που άλλαζε ομάδες ανα τρεις μήνες. Και πού καταστάλλαξε...? [SPOILER]Στον Άρη...[/SPOILER]
Oct 20 2011 21:37
Photo

Γιατί ο κολλητός μου,είναι ΑΕΚτζής κι όταν μπαίνει σε AEK mode,γίνεται τελείως εκνευριστικός κι όταν του λέω πως μετά τον Ψωμιάδη,που έφαγε τα λεφτα,η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα,οι μόνες του απαντήσεις είναι: "Την 7αρα της Γιουβέντους την ξέχασες ;" ή "Όταν η ΑΕΚ έβγαινε Ευρώπη κι έκανε διπλά,εσύ ήσουν στα αρ**δια του πατέρα σου". Υ.Γ. Με περνά μόνο τρία χρόνια.
Oct 20 2011 21:34
Photo

Καλά κάνεις! Και πάνω που ήμουν έτοιμη να πω ότι η ΑΕΚ όμως έχασε! [SIZE="1"]Τ^Τ Γιατί σου τη σπάω καλέ?[/SIZE]
Oct 20 2011 21:30
Photo

'Εχεις δίκιο,αλλά όταν παίζει κάποια ελληνική ομάδα στην Ευρώπη,πάντα την υποστηρίζω. [SIZE="1"][I]Εκτός κι αν παίζει η ΑΕΚ,μιας και μου την σπαν οι ΑΕΚτζήδες.[/I][/SIZE]
Oct 20 2011 21:27
Photo

Έλα εντάξει δεν πειράζει! Τουλάχιστον δεν είναι και η ομάδα σου.
Oct 20 2011 21:24
Photo

Το έχασα,για να γράψω στο Group..... (T___T)
Oct 20 2011 21:22
Photo

Lοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοl! Goal με τον Λαζάρ!
Oct 20 2011 21:18
Photo

Τον Παπανδρέου μην τον πολυπιστεύεις, ξέρω γω τι κουμάσι είναι... Ε χε χε, είδες η ομαδάρα? Σαλπιγγίδης με την μπάλα~! Ω γ@μώτο!
Oct 20 2011 21:16
Photo

Μόλις,βγούμε από την κρίση θα'χουμε τόσα λεφτά,που τέτοια έξοδα δεν θα είναι τίποτα. Δεν τα λέω μόνο εγώ,αλλά ο Παπανδρέου. :canthelp: Παίζει κι ο ΜΠΑΟΚ,δύο μέρες σερί με καλή μπάλα.
Oct 20 2011 21:14
Photo

Trol! Mε αεροπλάνο κιόλας, big spender you! Το τραίνο δε σε κανει?
Oct 20 2011 21:12
Photo

Κρίμα,είμαστε γκαντέμηδες........:nanteee: Αλλά μην απελπίζεσαι,μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να βγούμε από την κρίση,όπου θα υπάρχουν και πάλι δουλείες και θα πιάσουμε μία επιτυχημένη και κερδοφόρα δουλειά η οποία θα μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε συνέχεια με το αεροπλάνο.
Oct 20 2011 21:08
Photo

:nanana: Ναιιιιιιιιιιιι~! Σνιφ σνιφ...
Oct 20 2011 20:55
Photo

Ναι,το ξέρω !! :3 Αν ημασταν,όλοι σε μία πόλη,θα μπορούσαμε να κάνουμε meetings,όπως κάνουν οι DnD players !:unlucky:
Oct 20 2011 20:53