Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αυτό εννοείται,η γνώμη των άλλων είναι βασική. Άσχετο,αλλά πάλι ποσταρα τελευταίος στο Reborn thread ! :nanana:
Oct 20 2011 16:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χα χα, τουλάχιστον εσύ έμεινες σταθερός στην οικογένεια των σκυλοειδών! Κράτα τον! ΟΚ, θα δούμε. Θα ρωτήσουμε και τους άλλους για ιδέες έτσι?
Oct 20 2011 16:11
Photo

Έκανα τρία τέτοια tests και βγήκα [URL="http://www.animalinyou.com/results.php"]Wild Dog[/URL],[URL="http://www.gotoquiz.com/results/animology_what_animal_are_you"]Silver and Red Wolf[/URL] και στο τελευταίο βγήκα σκύλος. Οπότε λέω να κρατήσω τον ανταρόλυκο. :P Θα δούμε,τι χαϊμαλιά θα κρεμάσουμε....
Oct 20 2011 16:07
Photo

"What aninal are you" στο google και σε βγάζει personality tests. Σε ένα βγήκα unicorn, oh gawd! Χα χα καλά καλά ηρέμησε μην πάθεις και κανα υστερικό. To male tsundere boss θέλει δερμάτινα βραχιολάκια? Θα τα χει. Απαπαπα...-->γ@μάτο για το RP: κράτα τα ξεσπάσματα τέτοιου τύπου, θα ναι φοβερές αφορμές για άπειρο πείραγμα απ΄την δική μου χαρακτήρα, ειλικρινά.
Oct 20 2011 15:50
Photo

Πού βρήκες ποια ζώα σου ταιριάζουν ; Δεν θέλω σκουλαρίκι και λοιπά τιμαλφή ! :cry5: Ο Ambrosio είναι hardboiled male tsundere bossu. :hero:
Oct 20 2011 15:43
Photo

Lol, μέχρι τώρα με έχει βγει μπλε αλεπού και αρκούδα γκρίζλι! xD Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ προτιμώ την αλεπού! xD Xμ...θα το δούμε αυτό. Δε μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα? xD ΟΚ ΟΚ όλοι πρέπει να έχουμε το ίδιο αλλιώς θα το χέσουμε. Αλλά κι εσύ...ο Ambrosio μπορεί να φπράει ένα σκουλαρήκι στη μύτη ή στο αυτί τι σε πειράζει? *psisimo mode [B]on[/B]*
Oct 20 2011 15:27
Photo

Θα πρέπει να το ψάξουμε για τα ζώα. Το ρολοι μου ήρθε,διότι δεν φοράω,δακτυλίδια κτλ,παραμόνω ένα ρολόι κι ενα δερμάτινο βραχιολάκι. Καλά,για τα ζώα θα τα βρούμε.
Oct 20 2011 15:19
Photo

Ha ha, για box weapons πάντως να ξες με κλέβεις το ζώο αν θες λύκο! xD Βέβαια αν είναι σύμφωνα με το τι σόι άνθρωπος είσαι πραγματικά θα πρέπει να το ψάξω... Σε ήρθε το ρολόι επειδή τώρα και στο Reborn έχουν αυτά τα απίθανα ρολόγια που όπως και να χει, σε προκαλούν να τα αγοράσεις! Εγώ πάντως επιμένω στο σκουλαρήκι: για σκέψου, θα μπορούνα να είναι και σε πολλές μορφές: στο φρύδι, στο χείλος, στο αυτί, στον αφαλό, πάνω ή κάτω από το άνω/κάτω χείλος θα χει πολλά μέρη...ενώ το ρολόι, χέρι και τελείωσε.
Oct 20 2011 15:15
Photo

Ρε συ,χτες το βράδυ πριν κοιμηθώ-ξερεις,την στιγμή που θες να κοιμηθείς,αλλά ο εγκέφαλός σου δεν σε αφήνει-λέω,θα'ταν γαμάτο να'χα για box weapon animal,έναν [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Direwolf"]ανταρόλυκο/αγριόλυκο[/URL] ή ένα [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Bald_Eagle"]καραφλό αετό[/URL]. Εμένα,μου'ρθε στο μυαλό ρολόι,βραχιόλι κτλ.
Oct 20 2011 14:53
Photo

Ω, να μην περιοριστούμε στα flames αλλά να υπάρχουν κάπου λες? Καλό...δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα κατευθείαν με ήρθε σκουλαρήκι στο μυαλό! xD
Oct 20 2011 14:39
Photo

Botsun → Dorothy

[QUOTE](Και άσχετο, botsun, και συ στο ΤΕΙ Αθηνών είσαι? ) [/QUOTE] Ναι,στην Σ.Τ.ΕΦ στο τμήμα της Ηλεκτρονικής,.Εσυ ;
Oct 20 2011 14:33
Photo

Άκου τι σκέφτηκα.Σαν οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της,θα πρέπει να έχουμε κι εμείς κάποια πηγή απ'όπου αντλούμε δυνάμεις,όπως π.χ.rings και box weapons.Τι λες ;
Oct 20 2011 14:31
Photo

Κι εγώ αυτό θα σου'στελνα τώρα! XD Αύριο η συνέχεια,της συζήτησης.
Oct 20 2011 01:58
Photo

Btw, πάω για ύπνο τώρα. Καληνύχτα~!
Oct 20 2011 01:56
Photo

Πιο σωστά, ήταν το φυσικό επακόλουθο αυτής τη τραγικής κατάστασης σήψης που επικρατούσε ηθικά τόσο στην πολιτική όσο και στην προσωπική μας ζωή, εφόσον στην ουσία η μία καθρέφτιζε την άλλη. Αυτή η αποκαλούμενη οικονομική κρίση που στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν επιβεβλημένη κατά τη γνώμη μου λειτούργησε ως αφορμή για την πραγμάτωση των κοινωνικών υποδομών της χώρας, έστω αυτών των λίγων που διέθετε. Οι αποδιοργάνωση στην κοινωνική συνοχή υπήρχε σίγουρα πριν απ'αυτό εφόσον αν δεν υφίστατο οι άνθρωποι δε θα χωρίζονταν τόσο εύκολα...
Oct 20 2011 01:49