Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το βρήκα το βρήκα!! [LEFT][SPOILER][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Numitor"]Numitor[/URL]![/SPOILER] Με βοήθησες όταν είπες πως επιδίωκες κάποιο είδος παρήχησης,οπότε έψαξα διάσημους λύκους της μυθολογίας.Αυτό με οδήγησε στον μύθο του "Ρωμύλου και Ρέμου",όπου και βρήκα το όνομα του παππού τους. [/LEFT]
Nov 01 2011 16:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ryoheeeeeeeei! Is it an exreeeeeeme lack of inspiration botsun? xD Κι εγώ ιδέα δεν έχω αλλά θέλω να κρατήσω την βασική αρχή του να ακούγεται παρόμοιο πχ Volpus Vergil-...Wow, μόλις το βρήκα! ^^ :3 Πω πω, μου έδωσες έμπνευση τώρα ε! Κι εγώ είχα το πρόβλημα με το όνομα!
Nov 01 2011 15:55
Photo

Re,επειδή πάσχω από έλειψη έμπνευσης.Τι όνομα θα βγάλεις το ζωάκι σου ;
Nov 01 2011 15:36
Photo

Kai → Botsun

Βασικά, ούτε για μια μέρα δεν προλάβαμε να μείνουμε.
Nov 01 2011 14:17
Photo

Botsun → Kai

Πόσες μέρες έχετε ναυαγήσει στο rp ;  Γιατί προσπαθώ να μπω αλλά κάπου έχασα την χρονική συνοχή της ιστορίας....:sadist:
Nov 01 2011 13:26
Photo

GhostPrince → Botsun

well, glad to found you...Primo :P
Nov 01 2011 01:00
Photo

:nod: Boss is kind...
Nov 01 2011 00:51
Photo

Σαν ένδειξη της εκτίμησης μου,για την δικαίωση του αγώνα μου και την προσφορά σου σ'αυτόν : [CENTER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/119/900/king-cat-boss.png?1318992465[/IMG][/CENTER]
Nov 01 2011 00:41
Photo

Botsun → GhostPrince

Welcome to the most badass mafia family !!!
Nov 01 2011 00:38
Photo

Το φαντάστηκα ότι θα το δεις αυτό και θα το σχολιάσεις...και φυσικά ο αγώνας σου δικαιώνεται αφεντικό! xD
Oct 31 2011 18:29
Photo

[QUOTE]Μωρέ, καλά τον λέει το boss!!![/QUOTE] Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται !!!! :hero:
Oct 31 2011 17:52
Photo

Me too! Kαληνύχτα~!
Oct 31 2011 02:00
Photo

Προς το παρόν,μόνο βατράχια,φίδια,σκυλια,γατια και γεράκι μπορώ να καλέσω.....:sadist: Επίσης,μπορώ να καλέσω κι ένα σμήνος από μέλισσες,ακρίδες κτλ,αλλά αυτό είναι διαφορετικό ξόρκι,που δεν το έχω μάθει ακόμα. Παρόλα αυτά,το πιστό μαύρο κατράμι άλογο,δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ! :P Πάω για ύπνο. Καληνύχτα.
Oct 31 2011 01:57
Photo

Όχι ακόμα, θα πάρω στο επόμενο επίπεδο. Κοίτα, εμένα θα είναι μονίμως στο πλάι μου ενώ εσένα το summon monster θα βγαίνει μόνο για όσους γύρους είναι το επίπεδό σου και δε μπορείς ακόμα να καλέσεις δαίμονες, θες μεγάααααλο επίπεδο γι αυτό. Χμ! Επίσης, ναι το καταλαβαίνω...!
Oct 31 2011 01:53
Photo

Ώστε έχεις λύκο ε; Μάθε λοιπόν,πως μπορώ με το ξόρκι Summon Monster να καλέσω μέχρι και Δαίμονες ! χα~χα~χα! Καλά,κι εγώ έχω κόσμο να πρήζω,αλλά θέλω να τους τα πω δια ζώσης για πιο αποτελεσματικό πρήξιμο...
Oct 31 2011 01:52