Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το βρήκα το βρήκα!!
[LEFT][SPOILER][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Numitor"]Numitor[/URL]![/SPOILER]
Με βοήθησες όταν είπες πως επιδίωκες κάποιο είδος παρήχησης,οπότε έψαξα διάσημους λύκους της μυθολογίας.Αυτό με οδήγησε στον μύθο του "Ρωμύλου και Ρέμου",όπου και βρήκα το όνομα του παππού τους.
[/LEFT]

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ryoheeeeeeeei!
Is it an exreeeeeeme lack of inspiration botsun? xD
Κι εγώ ιδέα δεν έχω αλλά θέλω να κρατήσω την βασική αρχή του να ακούγεται παρόμοιο πχ Volpus Vergil-...Wow, μόλις το βρήκα! ^^ :3 Πω πω, μου έδωσες έμπνευση τώρα ε! Κι εγώ είχα το πρόβλημα με το όνομα!

Re,επειδή πάσχω από έλειψη έμπνευσης.Τι όνομα θα βγάλεις το ζωάκι σου ;

Botsun → Kai
Πόσες μέρες έχετε ναυαγήσει στο rp ;
Γιατί προσπαθώ να μπω αλλά κάπου έχασα την χρονική συνοχή της ιστορίας....:sadist:

Σαν ένδειξη της εκτίμησης μου,για την δικαίωση του αγώνα μου και την προσφορά σου σ'αυτόν :
[CENTER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/119/900/king-cat-boss.png?1318992465[/IMG][/CENTER]

Το φαντάστηκα ότι θα το δεις αυτό και θα το σχολιάσεις...και φυσικά ο αγώνας σου δικαιώνεται αφεντικό! xD

[QUOTE]Μωρέ, καλά τον λέει το boss!!![/QUOTE]
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται !!!! :hero:

Προς το παρόν,μόνο βατράχια,φίδια,σκυλια,γατια και γεράκι μπορώ να καλέσω.....:sadist:
Επίσης,μπορώ να καλέσω κι ένα σμήνος από μέλισσες,ακρίδες κτλ,αλλά αυτό είναι διαφορετικό ξόρκι,που δεν το έχω μάθει ακόμα.
Παρόλα αυτά,το πιστό μαύρο κατράμι άλογο,δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ! :P
Πάω για ύπνο.
Καληνύχτα.

Όχι ακόμα, θα πάρω στο επόμενο επίπεδο.
Κοίτα, εμένα θα είναι μονίμως στο πλάι μου ενώ εσένα το summon monster θα βγαίνει μόνο για όσους γύρους είναι το επίπεδό σου και δε μπορείς ακόμα να καλέσεις δαίμονες, θες μεγάααααλο επίπεδο γι αυτό. Χμ! Επίσης, ναι το καταλαβαίνω...!

Ώστε έχεις λύκο ε;
Μάθε λοιπόν,πως μπορώ με το ξόρκι Summon Monster να καλέσω μέχρι και Δαίμονες ! χα~χα~χα!
Καλά,κι εγώ έχω κόσμο να πρήζω,αλλά θέλω να τους τα πω δια ζώσης για πιο αποτελεσματικό πρήξιμο...