Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Σε ποιο thread να γράψω ρε συ;
Γιατί τις τελευταίες μέρες έχω αμελήσει αρκετά νήματα,Beelzebub,Dendrobates etc.
Also,μην ανησυχείς έτρεχα στις γωνίες μικρός και τώρα έχω συνηθίσει... :kakaka:

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ξες τι ξέρω? Ότι στο τέλος θα σε κάνουμε να πηγαίνεις σε γωνόες στην πραγματικότητα! xD Επίσης τόσο καλό RP πάνε και γράψε και στο thread τίποτης! Επίσης, αύριο έχουμε εκτάκτως DnD αντί για την Κυριακή! :3

Η προπληρωμένη του Fabio,δεν είχε αρκετό υπόλοιπο για να πάρω την ετήσια συνδρομή στο MafiaLife......:sadist:
[I]~Η ζωή είναι τόσο άδικη μερικές φορές!~[/I]

Πάντως έχεις έναν μοναδικό τρόπο να βλέπεις τα πράγματα! Και το Cosmomafian να μην το εμπιστεύεσαι, καλά? Το MafiaLife είναι καλύτερο!

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,στο Cosmomafian Σεπτεμβρίου είχε ένα άρθρο με θέμα "Το μυστικό για να είσαι καλό αφεντικό".Ε,κάπου εκεί μέσα έγγραφε πως "'Ο,τι ανήκει στους φύλακες ανήκει και στο Αφεντικό"...
Άρα δεν εκμεταλλεύομαι,απλώς χρησιμοποιώ κάτι που[SIZE="1"][I]-περίπου- [/I][/SIZE]μου ανήκει! :hihi2:

Ha ha, είδες βρε παιδάκι μου? Αλλά και συ μην κάνεις έτσι! Εδώ έκλεψες την πιστωτική του Fabio για τα δαχτυλίδια, μη μιλάς. Κι εσύ εκμεταλλεύεσαι! xD

Ωραία οικογένεια στήσαμε,όλοι εκμεταλλεύονται τον καλό,πανέξυπνο,πανέμορφο,ευγενικό και μεγάλο ηγέτη botsun..... XD

Ρε,δεν το κάνω επίτηδες,απλώς πέφτω πάνω τους ! XD
Να απαντήσω στο rp ή να περιμένω να απαντήσει κανείς άλλος ;
Γιατί έχω κάτι καμμένες ιδέες.
Also,i'm not uncool & forever alone.....

Ρεεεεεεεεεεε,τώρα είδα την συζήτηση σου με την Kai.
E,μάθε λοιπόν πως είμαι πολύ cool-ος τύπος !
Aκου εκεί uncool....:unlucky:
[SIZE=1][I]~To forever alone δεν το σχολιάζω,έχω και τον πίνακα για επιβεβαιωση ![/I][/SIZE]~

O ho ho ho!
Επίσης να σου πω πως ότι χαπάκια είναι αυτά που παίρνεις σίγουρα δεν είναι για τον πυρετό επεδή είναι γνωστό της πάση ότι τα κάστανα δεν τρέχουν στην ανηφόρα, μόνο στην κατηφόρα. Την ανηφόρα την κάνουν σημειωτόν!
Lol, δεν πρέπει όχι!
Καληνύχτα~!

Τρομερή όπως πάντα ! :hihi2:
Παρόλα αυτά,δεν θα απαντήσω σήμερα,αλλά αυριο κατά το μεσημεράκι,γιατι μόλις είδα ένα κάστανο που δεν την παλεύει,να τρέχει στην ανηφόρα!
Καληνύχτα.
Also,new chapter of [URL="http://www.batoto.com/read/_/45157/girls-of-the-wilds_ch12_by_webtoon-live"]Girls of the Wilds [/URL](Lame παρήχηση....)
Τώρα,αν ακουστούν φήμες πως ο Τσουτσούνας,είναι καλύτερο boss,απο μένα.Μάλλον δεν θα πρέπει να με πειράξει.Σωστά ;

Ναι μόλις απάντησα! Αν ε σε ξαναπρολάβω καληνύχτα~! Και καλή αντοχή για αύριο!

χαχαχα!!!
Thank you.....
Άντε απάντα κι εσύ,γιατί κατά τις 12.30 θα πάω για ύπνο ο καημένος.Βλέπεις,αύριο θα πάω στην φάμπρικα--> ΤΕΙ κατά τις 8.Οπότε θα πρέπει να ξυπνήσω 6.30! Τ___Τ