Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μόλις,γύρισα πρώτο DnD session,το οποίο τα σπάει άγρια !!!!!

Botsun → Kai
[QUOTE] Το thread το πρότεινα σε περίπτωση που κάποιος θέλει feedback. Να μη γεμίζουν οι σελίδες τζάμπα μέσα στο rp.[/QUOTE]
Καλή ιδέα.Για πέρνα μία [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?&do=discuss&groupid=196&discussionid=&gmid=19056#gmessage19056"]βόλτα[/URL]....

Kai → Botsun
Καλά δεν νομίζω ότι καίμε και πολύ φαία ουσία. Λέμε 1-2 βασικά πράγματα για να μη ξεφεύγει το θέμα και να αποφεύγονται μελλοντικές παρεξηγήσεις, δεν είναι κακό.
Το thread το πρότεινα σε περίπτωση που κάποιος θέλει feedback. Να μη γεμίζουν οι σελίδες τζάμπα μέσα στο rp.

Botsun → Kai
Θεωρώ,πως καταναλώνουμε πολύ φαιά ουσία σ'ενα rp,που μοναδικό σκοπό έχει το κάψιμο...

Kai → Botsun
It's ok, κι εγώ σε τέτοιο rp πρώτη φορά παίρνω μέρος, οπότε καταλαβαίνω.
Πάντως αν θέλετε κάτι τέτοιο, μπορείτε ν' ανοίξετε κανένα thread για σχολιασμό του rp, συμβουλές, feedback, άκυρα σχόλια κλπ για να μη γεμίζουμε το rp με τέτοια.

Botsun → Kai
Aaaaa,εντάξει κατάλαβα.
Βασικά,αν βλέπεις τίποτα "λάθη" στο rp μου,οφείλονται κυρίως στην έλλειψη πείρας.Καθώς,αυτό είναι το πρώτο rp,που συμμετέχω.
Οπότε,feedback,νουθεσίες,συμβουλές προς ναυτιλλομένους κτλ. είναι όλες ευπρόσδεκτες.

Kai → Botsun
Botsun, για να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται και να υπάρχει timeline αν θέλετε, δε χρειάζεται απαραίτητα να λες πράγματα στους guardians. Μπορείς να λες 1-2 hints παραπάνω μέσα στην αφήγηση ή στις σκέψεις, μην είσαι τόσο μυστικοπαθής.

Botsun → Kai
[QUOTE]Ο Botsun το παίζει generic shonen hero και δεν λέει τίποτα μέσα στο story, ούτε καν σε σκέψεις, για να ξέρουμε τι μας γίνεται.[/QUOTE]
Ti έκανα πάλι ; :sadist:

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, sorry αλλά ήθελα πολύ να διακωμωδήσω τη σκηνή με τον τοίχο. Αλλιώς φυσικά θα έβαζα εσένα για ξεδιάντροπη αλλά lovable Mary-Sue/Gary-Stu εφόσον είσαι άντρας.

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δεν κατάλαβα,γιατί ο Yamamoto να είναι ο ορισμός του awesomeness,εμείς τα botsun,στο πηγάδι κατουρήσαμε ; ε; ε; XD

Kai → Botsun
Ε, είδες; Σε όλους ισχύει για κάποιο.
Άσε, ναι. Αλλά εντάξει, και τόσο που παίζουμε, οκ πρέπει να λέμε.

Botsun → Kai
Μόνο με το FMA το'χα πάθει αυτό......
Άκυρο,είναι κρίμα που στο rp,δεν συμμετέχουν όλοι.

Kai → Botsun
Νομίζω πως υπερβάλλεις. Στάνταρ ισχύει και για εσένα όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου manga/anime.

Botsun → Kai
Χαiρομαι που όλα τα μεγάλα bossια έχουν παρόμοιες προσφωνήσεις ! XD
Σου'χω πει,πως με τρομάζει που θυμάστε κάθε λεπτομέρεια από το KHR ?