Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Μόλις,γύρισα πρώτο DnD session,το οποίο τα σπάει άγρια !!!!!
Oct 30 2011 23:34
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE] Το thread το πρότεινα σε περίπτωση που κάποιος θέλει feedback. Να μη γεμίζουν οι σελίδες τζάμπα μέσα στο rp.[/QUOTE] Καλή ιδέα.Για πέρνα μία [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?&do=discuss&groupid=196&discussionid=&gmid=19056#gmessage19056"]βόλτα[/URL]....
Oct 29 2011 19:16
Photo

Kai → Botsun

Καλά δεν νομίζω ότι καίμε και πολύ φαία ουσία. Λέμε 1-2 βασικά πράγματα για να μη ξεφεύγει το θέμα και να αποφεύγονται μελλοντικές παρεξηγήσεις, δεν είναι κακό. Το thread το πρότεινα σε περίπτωση που κάποιος θέλει feedback. Να μη γεμίζουν οι σελίδες τζάμπα μέσα στο rp.
Oct 29 2011 17:36
Photo

Botsun → Kai

Θεωρώ,πως καταναλώνουμε πολύ φαιά ουσία σ'ενα rp,που μοναδικό σκοπό έχει το κάψιμο...
Oct 29 2011 17:31
Photo

Kai → Botsun

It's ok, κι εγώ σε τέτοιο rp πρώτη φορά παίρνω μέρος, οπότε καταλαβαίνω. Πάντως αν θέλετε κάτι τέτοιο, μπορείτε ν' ανοίξετε κανένα thread για σχολιασμό του rp, συμβουλές, feedback, άκυρα σχόλια κλπ για να μη γεμίζουμε το rp με τέτοια.
Oct 29 2011 17:22
Photo

Botsun → Kai

Aaaaa,εντάξει κατάλαβα. Βασικά,αν βλέπεις τίποτα "λάθη" στο rp μου,οφείλονται κυρίως στην έλλειψη πείρας.Καθώς,αυτό είναι το πρώτο rp,που συμμετέχω. Οπότε,feedback,νουθεσίες,συμβουλές προς ναυτιλλομένους κτλ. είναι όλες ευπρόσδεκτες.
Oct 29 2011 17:15
Photo

Kai → Botsun

Botsun, για να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται και να υπάρχει timeline αν θέλετε, δε χρειάζεται απαραίτητα να λες πράγματα στους guardians. Μπορείς να λες 1-2 hints παραπάνω μέσα στην αφήγηση ή στις σκέψεις, μην είσαι τόσο μυστικοπαθής.
Oct 29 2011 17:04
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE]Ο Botsun το παίζει generic shonen hero και δεν λέει τίποτα μέσα στο story, ούτε καν σε σκέψεις, για να ξέρουμε τι μας γίνεται.[/QUOTE] Ti έκανα πάλι ; :sadist:
Oct 29 2011 16:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha, sorry αλλά ήθελα πολύ να διακωμωδήσω τη σκηνή με τον τοίχο. Αλλιώς φυσικά θα έβαζα εσένα για ξεδιάντροπη αλλά lovable Mary-Sue/Gary-Stu εφόσον είσαι άντρας.
Oct 29 2011 11:23
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν κατάλαβα,γιατί ο Yamamoto να είναι ο ορισμός του awesomeness,εμείς τα botsun,στο πηγάδι κατουρήσαμε ; ε; ε; XD
Oct 29 2011 11:17
Photo

Kai → Botsun

Ε, είδες; Σε όλους ισχύει για κάποιο. Άσε, ναι. Αλλά εντάξει, και τόσο που παίζουμε, οκ πρέπει να λέμε.
Oct 28 2011 19:01
Photo

Botsun → Kai

Μόνο με το FMA το'χα πάθει αυτό...... Άκυρο,είναι κρίμα που στο rp,δεν συμμετέχουν όλοι.
Oct 28 2011 18:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χα. Χα. Χα.
Oct 28 2011 18:51
Photo

Kai → Botsun

Νομίζω πως υπερβάλλεις. Στάνταρ ισχύει και για εσένα όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου manga/anime.
Oct 28 2011 18:50
Photo

Botsun → Kai

Χαiρομαι που όλα τα μεγάλα bossια έχουν παρόμοιες προσφωνήσεις ! XD Σου'χω πει,πως με τρομάζει που θυμάστε κάθε λεπτομέρεια από το KHR ?
Oct 28 2011 18:35