Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha ha ha! Πλάκα κάνεις? Ήταν θεϊκοοοοοοοοοοό! Το δαφνοστεφανωμένο γεράκι που σε έφερε και σταμάτησε τον κατακλυσμό, όλα ήταν...! Έτσι, να μην έχουν μόνο τα κορίτσια τον τίτλο του πιο καμένου RP! :kakaka:
Νοέ 02 2011 00:09
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Έλιωσα !!! XD Ελπίζω,αυτό που έγραψα να ικανοποιήσει τα καμένα στανταρ που έχουμε θέσει....
Νοέ 02 2011 00:02
Φωτογραφία

Χα χα και τα δύο είναι καλά αλλά μόνο ένα θα σου πω: καλώς ήρθες στην σκοτεινή πλευρά. Χα χα χα... Έλα μην ανησυχείς! Πάνε δες και τι έγραψα!xD
Νοέ 01 2011 23:46
Φωτογραφία

Νταξ' μου πήρε λίγο,αλλά στο τέλος έβαλα μπρος και να σου πω την αλήθεια.Πιο ωραιο είναι έτσι,πάρα να το γυρίσουμε σε πιο σοβαρό και οργανωμένο.... Also,πάλι δεν καταφέρουμε να φέρουμε διπλό στα μεγάλα σαλόνια.....:zetsubou:
Νοέ 01 2011 23:35
Φωτογραφία

Όντως ρε συ τώρα το είδα κι απάντησα κι εγώ! Εν τω μεταξύ αρχίζεις να παίρνεις το κολλάι του καμένου RP έτσι? Επικό το θέμα με την φωτογραφία και τα χόμπι! Πάνε να απαντήσεις πάλι! Χε χε χε...ΝΑΙ!
Νοέ 01 2011 23:17
Φωτογραφία

Μόλις έγραψα.Πέρνα μια βόλτα να με θαυμάσεις το παλικάρι. XD Όταν το βρω,θα σου στείλω κομμάτι του σεναρίου,να κλάψουμε μαζί....
Νοέ 01 2011 23:08
Φωτογραφία

Καλά καλά...! Κάποια στιγμή όμως που θα πάει? Δε λέω να το αρχίσουμε το κανονικό το rp αλλά σ'αυτό δεν παίζεις καθόλου κι έχω μείνει μόνη μου στην Ιταλία! Τ^Τ
Νοέ 01 2011 23:07
Φωτογραφία

ΧΑ~ΧΑ~ΧΑ!! Αποκλείεται,είναι υπερβολικά ντροπιαστικό..... :P Τέλος πάντων,άντε να αρχίσουμε το κανονικό rp!
Νοέ 01 2011 23:03
Φωτογραφία

Παρακαλώ! ^^ Πω πω, θέλω ένα αντίγραφο του εν λόγω εγγράφου! Θέλω!
Νοέ 01 2011 22:42
Φωτογραφία

Σ'ευχαριστώ πολύ. Ένα σου λέω,ο πρωταγωνιστής είναι ένας Gary-Stu και όλη η ιστορία είναι για το πόσο γαμάτος μπορεί να γίνει.... XD
Νοέ 01 2011 22:39
Φωτογραφία

Ha ha ha! To Gama ριξηκέλευθο? Με τρομάζεις! Ha ha! Επίσης, μ'αρέσει πολύ το λεξιλόγιό σου, αρκετά εμπλουτισμένο!
Νοέ 01 2011 16:56
Φωτογραφία

Όχι δεν γράφω γενικότερα,μόνο ένα lol-shonen,ξεκίνησα να γράψω επιρεασμένος από την πατάτα που ονομάζεται Fairy Tail.Καταλαβαίνεις,αν ο Mashima μπορεί να γράψει ένα τόσο κουλό manga και να το εκδώσει,γιατί δεν μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο ; Οπότε,καθόμασταν με τον διπλανό μου στις ώρες των μαθημάτων της γενικής παιδείας και το λιώναμε.Εκείνος ζωγράφιζε,εγώ έγραφα....Το αποτέλεσμα ήταν τόσο κλισέ,που το Gamaran μπροστά του, θα μπορούσε να θεωρηθεί το πιο ρηξικέλευθο manga της δεκαετίας.Οπότε,είπαμε να μην το ξαναναφέρουμε και να το θάψουμε στις βιβλιοθήκες μας.
Νοέ 01 2011 16:52
Φωτογραφία

EEEEEEEEH? Έλα ρε συ, προσπάθησες να γράψεις? Γράφεις γενικότερα? Άντε! ^^ Χμ, ναι ε? Μπράβο το "how to" που είχε και τις τεχνικές να βρίσκεις ονόματα. Απλώς αυτήν την τεχνική δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα όταν δεν είναι ψευδώνυμο ή όνομα που έχουν υιοθετήσει άλλοι μετά ή για κάποιο κατοικίδιο. Γιατί που ξέρει ο άλλος πως θα του βγει το παιδί ή αν θα ακολουθήσει την πορεία του ανθρώπου του οποίου το όνομα του έδωσε? Αλλά είναι καλή τεχνική γενικότερα.
Νοέ 01 2011 16:30
Φωτογραφία

Κάποτε,είχα ξεκινήσει να γράφω το δικό μου gama-shonen,διαβάζωντας τα βιβλία της σειράς "How to draw your own manga" και μεσα περιέγραφε τεχνικές για να βρίσκεις ονόματα κτλ. Μια απο αυτές είναι κι αυτή που αακολουθώ...
Νοέ 01 2011 16:24
Φωτογραφία

Mου αρέσει που ψάχνεις κάτι τέτοιο, από υπαρκτά πλάσματα/πρόσωπα.
Νοέ 01 2011 16:10