Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

I mean way to rub it in...I want a trusted steed too! T^T Oh wait! I get a [B][U]wolf[/U][/B]! E he he he... Και καλά κάνεις! Ευτυχώς εγώ έχω τον αδερφό και τα κορίτσια τα οποία πρήζω με αυτό οπότε έχω κι άλλους εκτός του party να μιλάω! :kakaka:
Oct 31 2011 01:48
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν καταλαβαίνω,τι εννοείς...:P Απλά,μοιράζομαι την χαρά μου,με άτομα που θα την συμμεριστούν χωρίς να με κοιτάνε σαν να είμαι τρόφιμος σε κάποιο ίδρυμα ή έστω χρήστης παραισθησιογόνων.
Oct 31 2011 01:39
Photo

Now you're just doing it on purpose!
Oct 31 2011 01:30
Photo

[QUOTE][I]αλλά εγώ δεν έχω [B]black heavy military trained[/B] trusted steed [B]with military saddle and scale barding armor[/B][/I] T^T[/QUOTE] fixed for greater awesomeness. :tensai:
Oct 31 2011 01:07
Photo

Άσε, σε νιώθω...καταλαβαίνω τον πόνο σου -κι εγώ έχω και όχι μια αλλά δύο προσωπικότητες να κουμαντάρω- αλλά εγώ δεν έχω trusted steed T^T
Oct 31 2011 00:55
Photo

T__T Δεν είναι αστείο,όταν είσαι μόνος χωρίς άλλους nakama και σε κυνηγουν τα Goblins.Ευτυχώς που είχα το άλογο και το expeditious retreat......
Oct 31 2011 00:51
Photo

Wow, that is complicated! Και έλα ρε συ μάγος είσαι, πρέπει να χεις strength 8! xD
Oct 31 2011 00:48
Photo

Δεν με έκανε Gary-Stu,αν σκεφτείς πως κόντεψα να με κλάψετε στην πρώτη μάχη με κάτι Goblins...XD O ένας ο πιο δύσκολος,είχε να κάνει με την ευθυγράμμιση του ειδώλου του χαρακτήρα με τον ευατό του.Η δυσκολία σ'αυτό,ήταν να βρω τον σωστό συνδυασμό κινήσεων,έτσι ώστε να πιάσω το "είδωλο" μου και να το φέρω μπροστά από ένα παράθυρο με βιτρώ,το οποίο με την σειρά του,θα μετέφερε τις αναμνήσεις του ειδώλου στον Tanin κι αυτός με την σειρά του θα έβρισκε τον τάφο του αρχιμάγου. Υποτίθεται,πως το είδωλο του Tanin,δημιουργήθηκε όταν αυτός πέρασε μπροστά από το βιτρό,το οποίο το έλουζε το φως ενός κρυστάλλου και δίδοντάς του την ικανότητα,να επικοινωνήσει με τα πνεύματα των νεκρών μάγων που βρίσκοταν στον πύργο.
Oct 31 2011 00:42
Photo

Γιατί ο DM σε έκανε Gary-Stu? Πώς στο καλό έτυχες 20 στα ζάρια αλλιώς??? xD Πάντως μπράβο ρε συ καλό ακούγεται! Τι είδους γρίφος δηλαδή? Τον θυμάσαι?
Oct 31 2011 00:32
Photo

Ένα σου λέω,στο τέλος ξεκίνησα με 260 gp.... Βέβαια,κουβαλώ longbow,longsword,dagger,explorer's outfit,spellbook,heavy military trained horse,με military saddle και scale barding armor,διάφορα εργαλεία και αντικείμενα επιβίωσης κτλ.Ένα σου λέω,δύο γρίφοι μου πήραν μιάμιση ώρα να τους λύσω κι ας έχω intelligence 20 kai perception +5..... Also,ο κακός της ιστορίας μου δίδαξε και το Chill Touch,αλλα δεν με σκότωσε παρόλο που τις μάζεψα χειρότερα κι από τον Zenmaru,μιας κι ήμουν ultra noob. Τα διάβασα,οπότε τώρα μένει μόνο να ξεβαρεθώ και να μου έρθει έμπνευση.
Oct 31 2011 00:13
Photo

Καλό! ^^ Ω, είσαι και ματσό πουλάκι μ'...Σαν κι εμένα. Αλλά τουλάχιστον εγώ είχα και Mithril οπότε ξεκίνησα με 600! Βέβαια αν συνεχίσεις έτσι και κάνεις και κανα καλό loot θα ανέβεις γρήγορα στα 2000! Χα χα! ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβάσεις! Είναι τόσο υπέροχα ειδικά των κοριτσιών!
Oct 31 2011 00:06
Photo

Tanin Arcaenaaltin. Βασικά είμαι lvl 2,αλλά το επίπεδο δυσκολίας ήταν hyper nood,ίσα ίσα για να εξοικειωθώ. Παρόλα αυτά,λόγω των special abilities κάι ορισμένων feats,ο χαρακτήρας μου,ήδη από τον σχηματισμό του,κατείχε όλα τα ξόρκια του μηδενικού επιπέδου,22 συνολικά και 8 πρώτου επιπέδου.Άσε που λόγω των πλούσιων γονέων που είχε,ξεκίνησε με 900 gp. Άκυρο,βαριέμαι να γράψω στο rp,επειδή βαριέμαι ακόμα περισσότερο να διαβάσω τι γράφετε !! XD
Oct 30 2011 23:59
Photo

Ωωωωω, ωραία πράγματα! Έλα ρε συ 7 ξόρκια? Τι επίπεδο είσαι? Ναι ναι ναι! Αχ, πέρασες ωραία βλέπω πολύ καλά!
Oct 30 2011 23:50
Photo

Λοιπόν,σήμερα κάναμε ένα εισαγωγικό solo session,εγώ κι ο Dn Master,για να μου μάθει του κανόνες και γενικότερα να με βάλει στο κλίμα του παιχνιδιού.Η συνάντηση διήρκεσε από τις 17.30 μέχρι τις 21.30 και περιελάμβανε γρίφους,undeads,goblins και έναν Necromancer πολύ imba,οποίος θα είναι το Final boss,όταν ξεκινήσουμε το κανονικό παιχνίδι. Κατα την διάρκεια του παιχνιδιού,επειδή είναι πολύ μερακλής,είχαμε και ηχητικά εφε,από διάφορα instrumental κομμάτια,αλλά κι από στοιχεία της φύσης όπως βροχή,αέρας κτλ. Στο τέλος ανέβηκα ένα level κι είχα μάθει 7 νεα ξόρκια. Να σου πω το όνομα του wizard μου ;
Oct 30 2011 23:47
Photo

Oho! Σου καλάρεσε πουλάκι μου...! Για πες για πες κι άλλες εντυπώσεις!
Oct 30 2011 23:36