Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

WOW! That sounds difficult :P Λολ η ταινία είναι λίγο μπουρδίτσα υποτίθεται η φίλη μου είναι η φωτιάwoman και εγώ η νεροgirl και τα κουτάλια γίνονται σπαθιά και πηγαίνουμε να πλακώοσυμε τον κακό τον πέτραman που κάνει ο αδελφός της *embarrassed*
Jun 27 2010 14:08
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

απλα κα8εσε εκι και λιωνεις στο painting...:hahaha:.. επρεπε να τελιωσουμε 2 κατωπσεις μια τομη κ μαι οψη μεσα σε 6 ωρες...Τ_Τ παλουκι το φετινο...:\..και πολυ πραμα...δεν ξερω πως το εξεραζουνε btw xD γ τους εξεταζομενουν ηταν καπως ταλεπορια παντος νομιζω..."burn" xD to eley8ero htan pio xalaroo xD gia mena toulaxiston =D και ο_Ο κουταλομαχους? wut? : P:orly:
Jun 26 2010 23:23
Photo

Lol με κάτι κουταλομάχους... WOW! πώς εξετάζεται το σχέδιο;;;;;
Jun 26 2010 23:14
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

nai sxedia xD χτες εδωσα ελευ8ερο και σημερα γραμικο ....πως περασε το σημερινο ενασ 8εος ξερει...o_O 6oro zwgrafikhs...htan k palouki <_< τι να πεις....τουλαχιστον ιρ8ε το καλοκαιρι επιτελους ^^ woot! ptwma eimai...:stubborn:,,,.τεσπα τι λεει εσυ? ^^ και thanks....αυριο παιζει να παω λουτρακι...για το 2ρο μπανιο μ..χαχα.. xD:wis: οσο για cosplay...σημερα λογο γραμικου εχασα το cosplay bleach party ...α!! σπασιμοοοο XD ala ntaxi apo dw kai pera 8a phgenw p k p se kanena xD ta xasa ola skedon fetos t_t:deadga6: [i just need a chance to meet the forum] xD
Jun 26 2010 22:52
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Σχέδια? Τι σχέδια? :3 Άντε και καλά μπάνιααα~ Εγώ ακόμα καίγομαι στο gaming και στο διάβασμα... Έχουμε και cosplay coming up οπότε οργανώνω και αυτό... Πολύ δουλειά έχει πέσει :P
Jun 26 2010 22:01
Photo

ti tainia ? o_O egw twra girisa home....aptis 11 edina sxedio emxri prin ligo...eleos....niw8w sa na borw na kanw ta pada meta afto....dn uphrxeee!!! palu kl p nd epa8a tpt apto anxos...me to 8ema p pese xD anyway....& yea...epitelous ir8e to kalokairi kai se mena...xaxa...
Jun 26 2010 18:56
Photo

:riiight: Nice!!! Τίποτα, εγω, εδώ είμαι σε μια φίλη μου και γυρίζουμε ταινία από την Τρίτη :P
Jun 26 2010 11:13
Photo

μια χαρα...σημερα εδωσα ελευ8ερο σχεδιο...το πρωι και μετα κοιμομουν την υπολοιπη μερα :roar::kakaka:...οτι να νε...αλλα.καλα τα χω παει πιστευω ..νταξι...ειχα ανχω8ει χωρις λογο....XD anyway....τι λεει εσυ ?
Jun 25 2010 19:34
Photo

Hi! πως πάει;;;; :hi:
Jun 25 2010 19:18
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

εγω συνιθησμενα πραγματα.......λιωνω στον υπολογιστη και βλεπω πολλα anime.... υπομονη τελειωνεις..
Jun 25 2010 16:20
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

nice....εγω...τελιωνω..τωρα το σαββατο...δινω παρασκευη και σαββατο τα 2 σχεδια...6ορο...βαλε 7ορο...μεχρι αν μασ τα φερουν..χαχαα...τεσπα..8α χα8ω τελειος αυτο το 2ημερο...και η μλκια ειναι οτι χανω και το cosplay in da beach xD anyway..δν βαριεσαι ^^ τι νεα εσυ?
Jun 24 2010 14:35
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

και εγω εκανα μπανακια.... ποτε τελειωνεις??
Jun 24 2010 00:18
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

kala...εβλεπα αυτο το καιρο το "seto no hayanome" ..romance comedy...πολυ γελιο....χαχαχα..κ τπτ το σπουδαιο....παρασκευη κ σαββατο δινω τα σχεδια...αντα να τλειωνω επιτελους...XD μπας και ακνς κν μπανακι...μονο 1 εχω κανει ακομα...:hahaha: what bout yu?
Jun 21 2010 21:28
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Αααχ βαχ... Αύριο αρχίζω φροντιστήριο και έχω πέσει με τα μούτρα στο gaming :P Εσύ τι νέα?
Jun 20 2010 20:09
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

plaka 8a xei...lol...odos omos to kovw...kamia akirothta 8a ginei sto telos kai 8a kitame etc:oo::stubborn: xaxa...τεσπα...woo...anyway...τι αλλα? =π
Jun 20 2010 16:12