Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GhostPrince → Stefi-chan
arigato~
και ναι..sanji...χαχαχαχα....XD τα σπασε....
[SPOILER]
ax! γιατι κοκινιζω? :orly: xaxaxa..Πολυ crazy επ. xD....αλλα και ο chopper ακιροτητα...."8υμισου την υποσχεση μας....να με πας στο shaboddy οταν μεγαλωσεις....wx wait..ποτε 8α νε αυτο? "ι can't that long" hahahahaha XD[/SPOILER]
τεσπα...8ελω να δω navi HQ παντος....αν και το κοβω κατα τον ιουλιο να αρχισει οπως παει... Τ_Τ 8α χει λογικα κν 2 επ. ακομα με luffy crew....:cry:αλλα νταξει φαση εχουνε :P
Nice profile pic..btw =]
Ιούν 07 2010 12:59
Stefi-chan → GhostPrince
Ααααα τυχερέεεεεεεε... Διακοπές με παρέα μόνο, the best~ Καλά να περάσεις ^^
Waah η χειρότερή μου, βιβλία :( Αλλά θα περάσει, που θα μου πάει...
Niehee, είδες το τελευταίο επ One Piece?
Ιούν 06 2010 20:10
GhostPrince → Stefi-chan
χαχα...nice...:) & thanks :P
και ναι αστα.....αλλα νταξει οταν τελιωσουν ολα...8α νε μια χαρα...:wooi2:...ασε που παιζει να παω και διακοπες με παρεα φετος..:kill4u: 4 da 1rst time xD
και ασε....καλα 8α περασεις κιεσυ απο'τον ιουλιο....8α γνωρισεις το αγκουρακι της 3της..:hot:...αλλα νταξει μια χρονια ειναι τελικα..σιγα xD....που στην ουσια..δεν 8α καταλαβεις ποτε περασε....απλα ειναι το λιωσιμο στα βιβλια -_-
anyway...τι αλλααα???:ureshii:
Ιούν 06 2010 15:20
Stefi-chan → GhostPrince
26 του μήνα??? Ο_ο Good luck with that... Αν και μετά εσύ θα είσαι ελεύθερος, εγώ έχω και καλοκαιρινά φροντιστήρια :(
Και ναι, έκανα το πρώτο μου μπάνιοοοο~ Αν και δεν έκατσα πολύ και η θάλασσα ήταν πολύ κρύα >.< Ωραία ήταν :3
Ιούν 05 2010 19:54
GhostPrince → Stefi-chan
τιχερηηηηη....:P...εγω μπ@ ...δεν το βλεπω..μαλλον το ιουλιο θα αρχισω μπανια..:emptyonexg1:
οι εξετασεις ολες...τελιωνουν 26 του μινα...:hahaha: πιο αργα απο ποτε....-_- anyway...τι να πεις....8α περασει XD..τι αλλα εσυ?:wis:
Ιούν 05 2010 17:45
Stefi-chan → GhostPrince
Και εδώ τίποτα... Εξετάσεις στο σχολείο συν προετοιμασία για εξετάσεις στο καράτε, έχω πεθάνει, δεν προλαβαίνω... Λέω όμως να πάω αύριο~ Αν έχει καλό καιρό :3 :3
Ιούν 04 2010 21:20
GhostPrince → Stefi-chan
o..nice...=]
και μπ@ ...τιποτα...ακομα...δεν εχω βρει τιμε...-_-
αργισα φετος...αλλες χρονιες τετια εποχη ειχα κανει 5-6 XD
εσυ? :P
Ιούν 04 2010 18:36
Stefi-chan → GhostPrince
:3 Yep, να τελειώνουν για εσάς... Εγώ έχω και ένα χρόνο ακόμα ;_;
Meh, εδώ προσπαθώ να τους μαζέψω για κανένα cosplay, κάθε φορά γίνετε χαμός για ένα photoshoot λίγων ωρών...
Κανένα μπάνιο έχεις κάνει ή τίποτα ακόμα?
Ιούν 04 2010 17:19
GhostPrince → Stefi-chan
καλα....μια χαρα....τελιωσαμε τις πανελ. εμεις[μια χαρα τα πηγα πιστευω...μονο μα8ηματικα τα πσιλο8αλασσωσα]Xp....τωρα school exams εχουμε....πσιλοχαλαρα ειναι τωρα....παλευεται...:P αντε να τελιωνουμε...:wis::wooi2:
τεσπα...πως τα πας εσυ?
Ιούν 04 2010 15:57
Stefi-chan → GhostPrince
Heeeey~ Μια χαρά, όσο μπορώ να είμαι στις εξετάσεις ^^' Δεν είναι και πανελλήνιες αλλά και πάλι... Εσύ πως τα πας? :D
Ιούν 04 2010 11:12
Kenny → GhostPrince
[QUOTE=GhostPrince;395444][CENTER]banner 7 :kill4u:
banner 13 :kill4u:
banner 18:kill4u::kill4u:[/CENTER][/QUOTE]Πρέπει να βάλεις 1, 2 και 3 βαθμούς, όχι 1, 1 και 2. Διόρθωσέ το plz για να μη βγεί άκυρο. :P
Ιούν 02 2010 11:53
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → GhostPrince
Hai πρώτη χρονιά φοιτήτρια είμαι!!
Σε ευχαριστω πολύ για το καλή επιτυχία(απο το στόμα σου και στου θεού ταυτί!XDXD)
Μάι 30 2010 17:33
GhostPrince → Eleni~WaIKinG oN AiR~
xaxa...thanks re su...^.^
καλη επιτυχεια και σε σενα =] btw εσυ πρωτη πας εσυ? =ο
Μάι 30 2010 17:24

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται