Community Status Updates
GhostPrince → IreneTheCardcaptor
οοοο...εισαι κιεσυ εδω?? XD *δεν το ξερα*:sigh2: xD
τι γινεσαι? ;)
Jun 30 2010 18:07
GhostPrince → alex90
hi! no prob =]
τι γινεσαι? thanks για το accept....χαιρομαι που σε γνωριζω :)
Jun 29 2010 22:50
GhostPrince → Kamen Tantei Zura
νταξει...δεν 8α το ελεγα τοσο....μαρεσουν τα action αρκετα...αλλα γενικα πσαχνω ανιμε με καλο plot..[εξυπνα]..τα slice of life μαρεσουν πολυ....και romance βλεπω αρκετα....λιγο mecha ...mmm...γενικος βλεπω διαφορα...καλο να νε....κιοτι να νε XD
Thanks BTW :)
Jun 29 2010 22:08
Kamen Tantei Zura → GhostPrince
χαχα λογικό μου ακούγεται XD
αλλά το ανέφερα μιας και ρώτησες τι έβλεπα =P
action, comedy, school
[url]http://myanimelist.net/anime/5251/Angel_Densetsu[/url]
Μπράβο! Μπράβο! Ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα και να περάσεις εκεί που θέλεις όπως είπες :) ε στα μαθηματικά πάντα βάζουν δύσκολα xD
είσαι τότε περισσότερο αυτών που έχουν και action μέσα :) καλά ο καθένας μπορεί να δει ότι να ναι, που να είναι από τα top favorite genres του. πχ και εγώ έχω δει magical girl αλλά δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος XD
Jun 29 2010 18:30
xaxa...δεν βλεπω Yaoi XD
τεσπα...μμμ...μεταφραζεις επισοδεια δλδ? ο_Ο και δεν το ξερα οτι ειχε βγει στα ελληνικα...χαχα...κριμα...αλα δεν πειραζει...στα αγγλικα το βλεπω εγω....ευτασα στο 16το επ :)
Angel Densetsu e?....δεν το ξερω...xD το ειναι? romance? action? :P
και ναι μια χαρα τα πηγα...ππανελληνιες εδινα φετος -_-....γενικος μια χαρα πηγα λιγο μα8ηματικα...επεσα εξω...:\ βαλανε δισκολα για μενα :P στα ααλλα οκ πιστευω XD ευχομαι να περασω εκι που 8ελω τ_Τ
ναι αυτα ειναι τα αγαπημενα μου πανω κατω....που χω στο προφιλ...αλλα νταξι οτι 8ες εχω δει κιεγω...λολ xD anyway....
Jun 29 2010 15:44
σε ευχαριστώ και εγώ :D
είδα κάτι yaoi ova(lol), που είχαν ξεμείνει στον εξωτερικό και μετά άρχισα κάτι άκυρα, και μετά είδα το Angel Densetsu~ φοβερός συνδυασμός όμως. και μόλις τελείωσα το Arakawa και το Working.
ναι είναι αρκετά καλό, εγώ δυστυχώς έχω δει μόνο μέχρι το 15. λόγω μετάφρασης του στα ελληνικά~ πρέπει να μεταφράσω το 18 και μετά να δω και τα άλλα δυο προηγούμενα τα οποία τα είχε αναλάβει άλλο άτομο XDD
είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν και τα υπόλοιπα επεισόδια :D
χαχαχα έτσι έτσι :D
καλά τα πήγες;
δεν πολυξέρω τι έχεις οπότε αν σου πρότεινα έτσι κάτι στο άσχετο~ ντάξει φαίνεται από το προφίλ death note, code geass, tengen toppa αλλά~ βλέπω και One piece στο εξώφυλλο του άλμπουμ εκεί XD
χαχαχα έχω ακόμα να δω~ είναι λίγα ακόμα :)
Jun 29 2010 15:17
thanks ρε ;)
εριχα μια ματια και στις δικιες σου :P και 8α ελεγα το ιδιο...χαχα...xD
nice ti OVA? anime?....εγω τιποτε το σπουδεο....αρχισα και βλεπω το durarara...ιμε στο 10το επισοδειο ;) φενεται πολυ ωρεο ...και αυτα πανω κατω...τελιωσανε οι εχετασεις πριν 3 μερες....και το χω πσιλοκαπσει..yohohhoo~ τι αλλα εσυ? για ανιμε to τι βλεπεις δε νομιζω οτι χρειαζεται να ρωτησω μιας κι αποτι βλεπω η waching list s ειναι διπλασια απτη δικια μ...χαχα.. XD αν εχεις να προτηνεις τπτ καλο πες :D
Jun 29 2010 13:29
Και εγώ :)
τι να πει, όλα καλά~ βλέπω κάτι ova τώρα~
εσύ;
ααα θυμάμαι που είχα επισκεφτεί το profile σου! ζωγραφίζεις πολύ ωραία! :)
Jun 29 2010 13:05
:hi: np...^^ χαιρομαι που σε γνωριζω...:orly:
τι λεει? :wis:
Jun 29 2010 10:47
GhostPrince → Lucy Heartfilia
χαχα...ακοθγεται καπως οτι να νε :P
μ 8υμισες κατι ακιροτητες που βγαζαμε με κατι φιλους μου στο γυμνασιο xD jackass lame φασεις...:hahaha::kakaka: φααση ειχε...το καιγαμε..κα8ε week...:hero:
τεσπα...φαση...8α χει....αν δεν ωγει μαπα....χαχα...στηλε οταν το τελιωσεται αν 8ες...[να γελασω κιεγω...] Zehahahaah xD
τι άλλα εσυ? εγω ξεκινησα το "durarara" btw ...καλουτσικο φενεται ^^
Jun 28 2010 20:37
GhostPrince → Stefi-chan
ganbatte~...εγω ευτιχως τα περασα αυτα....woot! :P
kai =o thats soundz good....εγω νταξι δεν πολυ εχω γνορισει κ πολους xD σενα cosplay exw καταφερει να παω μονο...χαχα xD τεσπα...~_~ αλλα τωρα αν χαναγινει τπτ...α8ηνα τουλαχιστον 8α παω...XD τι αλλα? :)
Jun 27 2010 22:11
Stefi-chan → GhostPrince
Oooooh I see I see... Τουλάχιστον τώρα έχει ξεκούραση~
Και ναιιι μπανιοοοοοο... Wanna... Αλλά έτσι που έχω φορτωθεί με βλέπω από Αύγουστο :( Και σήμερα είχαν συναυλία οι Animaniacs και δεν μπορώ να πάω επειδή έχω μία τουμπανοέκθεση να γράψω+μαθηματικά+φυσική T_T
Gambatte~ Θα έχεις ευκαιρίες... λέω αν έχουν κανένα παρτυ Αύγουστο ή κάτι τέτοιο να πέσω στα γόνατα (για τους higher-ups, να με αφήσουν ^^') και να ανεβώ Αθήνα να γνωρίσω και άλλους :3 *eager*
Jun 27 2010 21:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed