Jump to content

Community Status Updates

Photo

Stefi-chan → GhostPrince

[spoiler]Θα είναι η ultimate battle για το ποιος έχει το ανώτερο level skill... Και στο τέλος θα βγουν για μπύρες και "yaay Sasuke came back the end!"[/spoiler]
Jun 20 2010 15:37
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

καλα...μια απτα ιδια...βαριεμαι...δινω τα ειδικα μα8ηματα panel.[σχεδια] next week :\ χθες btw εκανα το πρωτο μου μπανιο:bath: yeee xD και γενικα χαλαρωνω καπως αυτές τι μερες...πολυ ζεστη και βαρεμαρα...:bahhh: τι λεει εσυ?:wis:
Jun 18 2010 21:28
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

εε τιποτα μωε....εδω βαριεμαι την ζωη μου....εσυ? καλο καλοκαιρι και σε εσενα....
Jun 18 2010 13:39
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

[SPOILER]nai 8α δουμε κν :lovulovu: scene me sasuke palu χαχαχα..kai 8a minoyme etc.:oo:...και οπως τα λες sharingan stage over 9000 kai rasengan μια απτα ιδια xaxa...8a xei gelio pados xD:stubborn:[/SPOILER] poor hinata btw :\ xD:emptyonexg1:
Jun 17 2010 22:45
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

hi!! τι γινεσαι? =] yoi natsu (καλο καλοκαιρι) xD
Jun 17 2010 22:42
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

:hi:
Jun 17 2010 16:00
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

XD Ναι, τι ήταν αυτό με τη Hinata... Θα γίνει τίποτα ή τσάμπα έτρεχε η κοπέλα... [spoiler] Sasuke-sama will not tolerate romance... FOR HE MUST CRUSH KONOHAAAAA RAWR~ Το βλέπω να έχει πολύ μπλα μπλα και λιγότερο μάχη με αυτόν, και θα μας δείξει και το 5832 stage Sharingan...[/spoiler]
Jun 12 2010 20:01
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

καλα ναρουτο χαχα....οταν φτασουμε εκι το βλεπω να χει ακμαι σκηνη στυλ romance...χααχχα [SPOILER]Naruto: sasukeee....σε ψαχνα για τοσο καιροοοο:lovulovu: sasuke: .....???....xD *moutra*.. I"ll crush konoha...XD οπως τοτε με τη Hinata....ειπε στο naruto Ι love you...μας αφισε οτι 8α γινει κατι...τελιωνει η μαχη....ουτε που χανα ανεφερε τπτ..:hahaha: [/SPOILER] οτι να νε Btw :)
Jun 12 2010 16:28
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

[spoiler]Ναι, και το Naruto είναι ότι να ναι τώρα τελευταία... Αφού περάσει πόσος καιρός και εκπαιδεύσει το peto του (aka Kyubi) θα μπει ξαφνικά ο Sasugay στη Konoha και θα πέσει ο Ναρουτο-κουν από τον ουρανό και θα γίνει η final battle[/spoiler]
Jun 12 2010 00:26
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

bleach στο μανγκα λες ε? [SPOILER] ναι αστα...εκι οτι θες γινεται....μπουρδελο εντελως....over 9000 ΧD πολυ random κατασταση.....αλλα και το ναρουτο μανγκα δεν πα πισω τελευτεα....:hahaha: οτι να νε ειναι :P [/SPOILER]
Jun 11 2010 22:11
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

True, έχουμε να δούμε πολλά, και τόσο true~ το OP θα είναι το πιο επικό *flails* [spoiler]Όντως, τελευταία είναι dbz αλλά τι να πει το Bleach? Που ξαφνικά όλοι τουμπανιάζουν επί 1000 και πάνε level over 9000?[/spoiler]
Jun 11 2010 21:16
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

lol...καμενηηηη,.....:hahaha:.....και ναι οντος...εχουμε να δουμε πολλα....και Naruto & OP αλλα και bleach xD αλλα το ΟP οπως παντα 8α νε το επικοτερο :hero: [SPOILER]naruto btw τα 2 final ep. ηταν: xaxa...λες κιεβλεπα dbz...lol...πολυ goku κατασταση XD "ειδικα το 163" :P[μαμισανε βεβαια] =p[/SPOILER]
Jun 11 2010 16:13
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Έχουμε... Πρώτα θα δούμε [spoiler]Nagato[/spoiler] στο Naruto και μετά [spoiler]Ace[/spoiler] στο One Piece... Έχω εδώ μια κοπελιά (κολλητή μου) που το παίζει Neji και με έχει μαμήσει στα pokes στα vital points and it hurts like a bitch \:'(
Jun 11 2010 12:40
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

χαχα....ναι ετσι φαινεται =] αλλα εχουμε ακομααα....xD τεσπα...τι άλο?
Jun 11 2010 10:51
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Ναιιιιι χαχαχα [SPOILER]Ah, it's just my panties... then why am I feeling like this~ Και ο καημένος Chopper... Αν και λογικά τα πουλιά θα τον πάνε στο Shabondy όταν έρθει η ώρα...[/spoiler] Waaah ναι και εγώ θέλω πολύ Navy HQ, το περίμενα πως και πως (είμαι Ace fangirl, θέλω να δω αυτή την arc animated asap~) Thaaaanks~ Mero Mero Merrow Ace edition XD
Jun 08 2010 12:13