Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → shinigami94

yo!:hi: τι γινεσαι μαν? ;)
Jul 02 2010 23:36
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

και χαναλεω....τιχερηηηη XD
Jul 02 2010 12:33
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

:hihi2: και εγώ από torrent τα κατέβαζα αλλά τώρα μοιράζομαι κάτι site με μια φίλη μου γιατί μου την είχαν δόσει σε κάποια φάση τα torrent καθώς μου προκαλούσαν προβλήματα και στην σύνδεση οπoτε ναι... Πίστεψέ με θα βαρεθούμε πολύ αγγλία... το μόνο hyperκαλό όλης της υπόθεσης είναι πως σε μία ελεύθερη μέρα θα πάρουμε το τρένο για λονδίνο (1 ώρα) και θα πάμε το μαγαζί [URL="http://tokyotoys.com/index.php?main_page=official_tokyotoys_outlets&zenid=4ae061656083151b3952b8ae9dcb428e"]TokyoToys[/URL] :kawaii:
Jul 02 2010 01:18
Photo

τιχερηηη...XD αν και για μα8ηματα πας...αλλα δεν πειραζει...καλα 8α ναι...:joyful::kakaka: και nai το ειδα....μαλλον αυτο 8α φτεει...:\ εγω παλυ απο torrent τα κατεβασα οποτε....[μου βγηκε και η πιστη γτ τα τελευτεα επ. δεν ειχαν παροχους] XP:sadist: εγω δεν το πολυ κοβω για διακοπες φετος...δεν ξερω..:canthelp:...λογικα 8α παω μια week χαν8η στο πατερα μου...να κανω και μερικα μπανια :joyful:...εε.μετα δεν εχω ιδεα...δεν εχει κανονιστει τπτ :P ελπιζω να γινει κατι και να μι λιωσω στη ζεστη εδω α8ηνα τον αυγουστο μονο :hihi2::hiding_something:
Jul 02 2010 01:07
Photo

[URL="http://www.animedownloads.us/anime/durarara"]εδώ[/URL] μάλλον φταίει που δεν έχουν βάλει ακόμα το 24.. :P Τίποτα, σήμερα σπίτι ήμουν όλη μέρα, έπαιξα cod, είδα το Earthsea και διάφορες άλλες βλακίες,.. αλλά ούτος σι άλλος Κυριακή φεύγω αγγλία με μια φίλη μου για 3 εβδομάδες για κάτι μαθήματα (lame) οπότε γενικά ετοιμάζομαι υλικά και ψυχολογικά,.. εσύ;;;
Jul 02 2010 00:51
Photo

ααα...οκ xD 24 ep ειναι btw ^^ anyway....τι αλλα? ΄):borednn9:
Jul 02 2010 00:43
Photo

LOL! (FAIL) :hihi2: απλά τo site από όπου τα κατεβάζω ή την σειρά σε status ongoing.. :P
Jul 02 2010 00:36
Photo

Kamen Tantei Zura → GhostPrince

ναι πάντα το πλοτ μετράει, αν δεν έχει βάση κάπου το θέμα όσο action και να έχει πχ δεν λέει XD παρακαλώ :)
Jul 01 2010 11:45
Photo

GhostPrince → Jorg

aχα! thanks ^^ τεσπα...τι γινεται εσυ? τι νεα? πως τα πηγες εξετασεις? :P
Jul 01 2010 11:10
Photo

Jorg → GhostPrince

Γεια, καλα :P. Το avatar mου ειναι απο το Beelzebub, αλλα δεν εχει βγει σε anime. Θα βγει ενα ova αν δεν κανω λαθος... τεσπα ειναι μονο σε manga τωρα.
Jul 01 2010 10:32
Photo

υμμ...τι ποτε βγαινουν...εχει τελιωσει το ανιμε....τωρα τελευτεα πρεπει αν τελιωσε δλδ xD εκτος αν εχει βγει 2ρο arc και δν το ξερω ( αν και δεν νομιζω) XD
Jul 01 2010 01:10
Photo

:hahaha: OK! μήπως ξέρεις πότε βγαίνουν τo Durara?
Jul 01 2010 00:29
Photo

xaxa...νταχει αν ειναι πολυ οτι να νε...οντος...ασε...αλα αν 8ες στηλε xD αν βγει ωρεο ^^ 8α διξει ;) tespa....nice...το τελιωσα το durarara...σημερα..τα σπα τελικα :D και κτ συμτωση κανω DL kiegw to hitman reborn o_O μαζι με με το kuroshitsuji xD O..anyway...
Jul 01 2010 00:21
Photo

:hihi2: εξαρτάται γιατί δεν έχω δει ακόμα την τελιωποιημένη της φάση και αν ήμαστε για τελίως ρεζίλι δεν νομίζω να την στείλω γιατί πέρα από τα γέλια δεν μπορείς να φανταστείς τι βλακεία πέφτει!!! ΤΟ Durara??? Lol και εγώ το κατέβασα για τις διακοπές μαζί με Kateikyoushi Hitman Reborn, Ghost hunt, Ghost Hound, Claymore & Desert Punk ,... :)
Jul 01 2010 00:14
Photo

GhostPrince → Jorg

:hi: τι γινεσαι? Genki desu ka? :P να ρωτήσω?...το avatar σου..απο πιο ανιμε ειναι? XD αυτος που μιαζιε με baby marimo...:hihi2::kawaii:
Jun 30 2010 23:02