Community Status Updates
GhostPrince → IreneTheCardcaptor
krima....αλλα κιεγω δεν το πολυ κοβω να πηγενω .....εχουν φιγει ολοι δικοπεσ...δεν εχω με πιον να παω xD no cos....τι να πω....υπαρχιε μια πι8ανοτητα να παω...αλλα χλωμο το βλεπω...anyway 8α το κιταξω :P τεσπα...τι αλλα νεα εσυ? ΄(
Jul 06 2010 23:44
IreneTheCardcaptor → GhostPrince
Και εγώ δε ξέρω πολλά, δυστυχώς τελικά δε θα μπορέσω να πάω, κάτι προέκυψε. :unlucky:
Αν πας όμως θέλω οπωσδοίποτε φωτό! Είναι θέμα Bleach vs Naruto. Τσέκαρε τα new posts στο meetings.
Jul 06 2010 22:46
GhostPrince → shinigami94
ναι, εχω αυτη τη αγωνια....αλλα νταξι βγαινουνε οπου να νε οποτε 8α μ φιγει :hot:XD
μια χαρα σε βλεπω...εγω δεν εχω πολλα 2-3 μπανια εχω κανει μονο...*cry*
Jul 05 2010 18:55
shinigami94 → GhostPrince
Καλά.Πάω δύο φορές στην θάλασσα κάθε μέρα,λίγο ποδήλατο,anime,manga & internet.:)
Εσύ, μάλλον περιμένεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Jul 05 2010 17:33
GhostPrince → shinigami94
mia xara.....δεν εχω κανονισει ακομα τπτ....αν και δεν το πολυ κοβω κα πηγενω διακοπες φετος....δλδ μια week χαν8η π 8α παω....οπου να νε....μετα δεν ξερω...αν 8α παω που8ενα XD "lame" φετος xD tespa....τι αλλα εσυ? τι νεα? ¨Ο
Jul 05 2010 14:08
umm...αυτο δεν το πηρα χαμπαρι...χαχα...ΛΟΛ....που γινεται? (εχεις λινκ?) [δεν χερω κιαν προλαβενω να ετοιμαδω κν cos] :\ ala tespa
Jul 05 2010 14:05
Κι εγώ μιά απ'τα ίδια. :kawaii: Έχω καεί στο vegas και βλέπω anime, αλλά δεν έχω πάει για μπάνιο ακόμα. :nanteee:¨( Άστα να πάνε δηλαδή. Πάντως no school! Yay!):ureshii:
Jul 04 2010 16:11
χεχεχεχε....nice..^^ ε :canthelp: το σπουδεο...εδω τελιωσανε οι exams κιεχω λιωσει στα ανιμε...χαχα XD...προσπα8ω να τελιωσω κιενα project (amv) ...αλλα μου χει σπασει τα νευρα το vegas....το ΑΕ δν ανοιγει καν...:S....Μου φαινεται το 8ελω το φορματ κιεγω...αλλα πρεπει να τ'αντεξω....να τελιωσω το project...γιατι δεν ξερω να κανω backup....οποτε 8α το χασω αν κανω φορματ... χαχα...XD τεσπα...γενικα τπτ νεο...edit...anime...kai bania:bath:....woot! εσυ? ^^:kawaii:
Jul 03 2010 23:58
Χεχεχεχεχεχεχε...! Υπήρχε περίπτωση να λείπω εγώ από το κλαμπ?! xD Μια χαρά είμαι, εσύ? Δεν έμπαινα πολύ στο internet, γιατί είχα κάνει format! Εσύ τι κάνεις?
Jul 03 2010 16:15
shinigami94 → GhostPrince
Μια χαρά!Είμαι σε διακοπές και περνάω πολύ καλά!
Εσύ τι κάνεις?
Jul 03 2010 09:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed