Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

οο, ειχες τετια τιμη? xD τυχερο παιδι, καταστραφηκες απο νωρις εσυ...ελα και σ'ανωτερα :hahaha:
Μάρ 21 2012 16:54
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

....:hihi2:
Μάρ 20 2012 23:23
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

δεν σου το παρεξηγώ έννοια σου! ξέρω να εκτιμάω το κάθε anime για αυτό που είναι και αυτό που προσφέρει χωρίς να τα συγκρίνω μεταξύ τους.
Μάρ 20 2012 22:42
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

μη μου το παρεξηγεις....τρελα ειναι :P καλα οτι νομιζεις, πολυ ωραιο ειναι και το Reborn εξάλου :)
Μάρ 20 2012 22:16
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

καταλαβα... καλα λεω να κατσω στ'αυγά μου με τον καλό μου τον reborn και όταν τον τελειώσω βλέπω...
Μάρ 20 2012 21:58
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

κυριο στορυ, οχι, σα Γενικο στορυ το μονο που 8α μπορουσες να πεις νομιζω ειναι το οτι ειναι η 3δα, yorozuya, και προσφερονται οταν τους ζηταει ο οπιοςδιποτε help :) και αναλογα τη φαση γινοντε κιαντοιστηχες ακιροτητες xD αλλα εχει και σοβαρα "μεροι", το αρκ με τους shinsegumi για παραδειγμα ηταν σοβαρο και πολυ ωραιο, κρατησε καμια 10ρια επ. :) ή τα επ. με τον Kamui, αλλα γενικως το στυλ αυτου του ανιμε ειναι επισοδεια ξεχωριστα πανω κατω, παροδιες, ακιροτητες και ετσι. Μια ροη την εχει ομως, δε λεω, απλα δεν ειναι το στυλ των περισσοτερων ανιμε :P
Μάρ 20 2012 21:49
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

εχει κανενα σοβαρο κύριο story ή ολο τυχαια επισόδεια είναι?
Μάρ 20 2012 21:37
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

nice! well 8α σου λεγα το πιασεις το Gintama, κουφο δε λες τιποτα, στην ακιροτητα τα ξεπερνα το ορια :p σπας πραγματικα πλακα, ειδικα αν εχεις δει κιαρκετα ανιμε ή J-movies/Doramas...σε τρελενει ωρες ωρες xD
Μάρ 20 2012 21:18
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

το Gintama το έχω δει λιγο στην αρχη. είναι κάπως κουφο... σου φτιάχνει βέβαια το κέφι σίγουρα. όσο για το lovely complex το έχω δει ήδη φίλε μου και το απόλαυσα.
Μάρ 20 2012 21:14
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

I see :P αχαχα...κριμα xD εντελως νορμαλ πραμα μ'ειναι δυσκολο να 8υμη8ω...:hahaha: ok, μπορεις να δεις κανα lovely complex, να γελασεις κιολας :) or my fav gag anime..Gintama :3
Μάρ 20 2012 20:55
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

Στα πρώτα στάδια ακόμα. πέσαν κάτι εργαστήρια και το ψιλοάφησα... αλλά να! αυτό θα δω τώρα να έρθω στα ίσα μου πάλι. να μου λείπει το ψυχοπλάκωμα τωρα. προτιμό να δω κανενα ecchi να μου φτιάξει το κεφι και να ανέβει η...διάθεση. ΥΓ: ωστε τέτοιος είσαι λοιπόν...και κέντραρες το κατάλληλο m τωρα...
Μάρ 20 2012 20:42
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

κακές συναστροφές...8α σε καταστέψω εγώ το βλέπω :hahaha: Iσχύει όμως, κάνε κανα break ή δές καμιά νορμάλ σειρά και μετά...[SIZE=1]μη σε τρέχουμε xD[/SIZE] Αν 8ές ριξε καμιά ματια και στο Welcome to the NHK :) το χει το ψυχοπλάκομα του, αλλα ειναι νορμάλ σειρα, εχει γέλιο και ακιροτητες, otaku culture & hikimori ways :3 slice of life ειναι :) [SIZE=1]YΓ:καποια ψυχη μου το χε ξαναπει αυτο...hufufu~xD[/SIZE] To hitman reborn πως πα btw? που βρησκεσαι? :D
Μάρ 20 2012 20:28
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

ακόμα γυαλίζουν τα μάτια σου!!!!!!! τι ανθρωπος... θα παρω θαρρος και θα το δω τοτε το Utena. αλλα λίγο να συνέλθω απο το άλλο πρωτα. ένας εγκέφαλος ολος κι ολος πόσα να αντέξει... ΥΓ: [SIZE=1]δαίμονα, σαδιστή...[/SIZE] :sadist:
Μάρ 20 2012 20:20
Φωτογραφία

GhostPrince → Harukaze

χαχα xD και no :P νταξει σα το mawaru συγουρα δεν ειναι, αλλα την εχουνε τη δοση τους, το neon genesis αν δεν εχεις δει, καλο ειναι σε γενικες γραμες, εχει μια μικρη δοση τρελας, mecha...αλλα στο τελος τρος ultimate midnfuck & brainwash μεσα σε 2 ep :P ερχονται πληροφοριες απτο υπερπεραν και μενεις σε μια περιεργη φαση :) To Utena απτην αλη, ειναι αρκετα καλη σειρα, εχει κιαρκετα κοινα με το mawaru, σε πιο Light φαση ομως, αν 8ες τρεκαρε το αυτο, εδω αντεξες το αλο XD [SIZE=1]Υ.Γ: ειδες? ...σε προετημαζω :kill4u:[/SIZE]
Μάρ 20 2012 20:03
Φωτογραφία

Harukaze → GhostPrince

Ρε ποιο mindfuck μου λες τωρα? ρωτα αν απέμινε καθόλου mind... χανόμουν, από την μια κατάσταση πήγαινε στην άλλη και πάνω που έλεγα ότι θα καταλάβω με μπέρδευε χειρότερα... αλλά όντως τελικά αξίζει και έχει κάποια πολύ βαθιά νοήματα. (βεβαια μεχρι να τα καταλαβεις χανεται ο κόσμος) και μην μου γελάς σατανικα... φοβαμαι και μονο στην ιδεα των άλλων 2 που έγραψες. να τολμησω????
Μάρ 20 2012 19:43