Community Status Updates
Harukaze → GhostPrince
ooo καταλαβα... αντε για νανι τοτε. ξερω απο εργασιες, τις που***ες...:madtodeath:
μην το παρακανεις μονο.
Mar 25 2012 23:28
GhostPrince → Harukaze
Χτες πλακα...αν δεν το γραφε ο Punisher στο B.H, δε 8α το χα παρει χαμπάρι...αχαχα, βλεπω ξαφνικά την ωρα...4:00...(wtf face) XD
(Επρεπε να σηκω8ώ και νωρίς σημερα...μαζευτικαμε πεντελη για να βγαλουμε μία εργασια(video)..αχαχα) Είμαι πτώμα..:frozen:
Mar 25 2012 22:57
Harukaze → GhostPrince
χμ... θα το λαβω σοβαρα υποψιν μου λοιπον.
αυτη η μια ωρα μου στοιχησε πολυ... κριμα κριμα κριμα...
Mar 25 2012 22:55
GhostPrince → Harukaze
ναι άστα...και σταμάτησε στο 60επ. , δε ξέρω αν 8α βγει άλο, άλλα σταμάτησε λίγο στο wtf :P (πέρα του ότι δε μ'άρεσε και το ανιμάτιον τόσο στο συγκεκριμένο ανιμε, αλλα οκ αυτο προσωπική άποψη είναι XD) Στο προτείνω άανετα πάντος, αν δεν διαβαζεις να το πιάσεις το μανγκα :P
Υ.Γ:Kαλα δεν εγινε και τιποτα, εβγαινα εκεινη την ώρα εξαλου...αλαξε κιη ώρα γαμωτο...παει μια ώρα υπνος xD
Mar 25 2012 22:52
Harukaze → GhostPrince
αα οικογενεια κη επιχειρηση ακουω... μαλιστα...
ΥΓ:καλα δεν τι έπαιξε με το lag αλλα κουφαθηκαθηκα μολις το καταλαβα...
Mar 25 2012 22:39
GhostPrince → Harukaze
epic lag is always epic :3
hufufu~ εχει ακομα :P
ναι αυτο λεω, the one and only :3. Eχει βγει και καινουριο ανιμε τώρα, αλλα βαριεμαι να το δω, μιας και εχω δει τα παλια και κανουν reapeat την ιστορια τωρα(τι να πεις >.>), οποτε επιασα το μανγκα...και ΝΑΙ λεει :3 πολυ φαση, οπως λε και το ονομα με Hunters ειναι, ο πρωταγωνιστης(που δε μ'αρεσει και ειδιετερα) στην ουσια ψαχνει να βρει το father του, οποτε έγινε Hunter κιαυτος γιαυτό το λογο :) και ξεκινα η ιστορια, οκ κλασική shounenιά είναι, αλλα εχει φάση (και γέλιο) :P
Εdit: μολις ειδα και το Beelzebub...το τελιωσανε το ανιμε με εντελως ηλή8ιο τροπο >.>
:frozen: Ευτυχως που διαβαζω και το μανγκα :P
Mar 25 2012 22:30
Harukaze → GhostPrince
αα καλα.. σου έστειλα μηνυμα τοση ωρα και δεν ηρθε...
έχω φτάσει λεω λίγο πιο πάνω από το 30. αλλά δεν έχω πολύ χρόνο οποτε πάω αργά...
ΗxH εννοεις HunterxHunter ετσι? τι λεει αυτό?
Mar 25 2012 03:15
GhostPrince → Harukaze
αχαχα...xD Εγώ έπα8α κόλημα με το HxH τώρα, είναι τρέλα κιαυτό τελικά :P
~KHR που έυτασες? :P
hufufu~ που έμπλεξες κιεσύ ε :orly:
Mar 25 2012 02:41
Harukaze → GhostPrince
αστα χαλια... τωρα κολλησα με τον reborn. αρρώστια!
το ήξερα οτι δεν έπρεπε να σε εμπιστευτω...:laugh:
Mar 25 2012 02:35
Harukaze → GhostPrince
Εντάξει βλέπω είναι κι άλλοι τρελοί μέσα τέτοια ώρα εκτός από εμένα... :Ρ
Mar 25 2012 02:16
GhostPrince → Kai
nice , nice! ωραίο φαίνεται :)
8α το πιάσω σύντομα, ξέκινησα το children για την ώρα XD
:hahaha: πραγματικά XD
Mar 23 2012 23:25
Kai → GhostPrince
Το [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=58620]Nanamaru Sanbatsu[/url]. Μου το είχε προτείνει ο Kenny παλιότερα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον και το group κάνει κανονικά updates.
Έτσι, είναι να μην έχεις κόλλημα με κάτι. Μετά το προτείνεις παντού λες και παίρνεις ποσοστά XD
Mar 23 2012 22:51
GhostPrince → Kai
ναι είναι και το σχεδιο είναι όντος πολύ καλό...εντυπωσιακό :) πιό διαβάζεις? (μαλλον 8α το πιασω, μ'αρεσει αρκετα το στυλ της, 8α διάβαζα άνετα άλο της μανγκα) :orly::hahaha:
άυτος φτε για όλα...αχαχα, κιεγώ χαρή σ'αυτόν το ξεκινήσα βασικά, μου το κάνε το brainwash στο meeting :P Aλλα ισχύει, ειναι πολύ ωραίο αλλα μέγαααλο xD
Mar 23 2012 22:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed