Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Ω, μικρό είναι αυτό. Ίσως του ρίξω μια ματιά, διαβάζω ένα άλλο της mangaka και μ' αρέσει πολύ το σχέδιο της. Ξέρω πώς νιώθεις! Εμένα με είχε πείσει ο junpei να το αρχίσω, το άρχισα, δεν το μετάνιωσα αλλά είναι πολλάααα κεφάλαια. Πάρα πολλά κεφάλαια. Γι' αυτό χάρηκα λίγο τώρα που ξαναπήγε σε hiatus. XD Είμαι ακόμα στον 22ο τόμο, ενώ το παλεύω από αχρές Δεκέμβρη του προηγούμενου χρόνου και ακόμα να κάνω catch up. Ελπίζω να είμαι up-to-date μέχρι να ξαναρχίσει.
Μάρ 23 2012 22:37
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

ναι άλη **** απο κει...αλλα ισχύει :P Ευτυχως για μένα βέβαια δεν έχω πετυχει και πολλά σε τέτια φαση :) ye, γιατί οχι :P μμμ...To Variante μ'αρεσε αρκετα που διαβασα τελευτεα, κόλημα - κόλημα ειχα φάει με το yanke-kun to megane-chan, αν και το χω ψιλοαφίσει τωρα λογο Hunter X hunter XDD (ελπιζω να μη το τελιωσω γρηγορα, γιατί 8α βαρε8ώ τη ζωή μου, τώρα που το αποφασισα να το πιάσω κιεγω βρηκε να παει σε hiatus??:frozen:
Μάρ 23 2012 22:16
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Το κακό είναι ότι και σε αυτά όπως και στα manga άρχισαν να τα αρχίζουν και να τα παρατάνε μετά ορισμένα scanlations. Μα δεν πειράζει, από το τίποτα φτάνουν και αυτά. :ρ Έχουμε περισσότερες επιλογές. Χαχαχα. Μια χαρά τότε. Δώσ' του μια ευκαιρία τότε, πάει καλά ως τώρα. Εσύ έχεις κολλήσει με κανένα το τελευταίο διάστημα;
Μάρ 23 2012 22:02
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

Έλα ντε xD τι να τους πείς ;/ Ναι κιεγω το χω φαει το κοληματάκι μου μ'αυτά :P και μ'αρεσει και το στυλ όσων έχω διαβασει :) μπά, δε 8α λεγα ότα ψάχνω τίποτα συγκεκριμένo :P To star children ενδιαφέρον δίχνει, ίσος να το ξεκινησω κιεγω XD μ'αρεσουν και αρκετά τα sci-fi xD yey :3
Μάρ 23 2012 21:56
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Ναι, στο recorder το είχα κι εγώ απορία. Με το ζόρι κάνει ένα OVA, παραήταν μικρά δηλαδή. Δεν μπορούσα να το βγάλουν όλο μαζί; Από manga διαβάζω διάφορα, οπότε δεν ξέρω τι να αναφέρω. Ψάχνεις καμιά συγκεκριμένη κατηγορία; Το τελευταίο κόλλημα είναι το 'Star Children'. Όχι τίποτα άλλο, έχω αδυναμία και στο eye-candy σχέδιο και το συγκεκριμένο είναι στα γούστα μου. Manhwa αντιθέτως δεν διαβάζω πάρα πολλά αν και έχω πάθει κόλλημα με τα webtoons τελευταία. (Στην αρχή τα απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να το συνηθίσω). Πετυχαίνω ιστορίες που είναι στα γούστα και αποφεύγουν πολύ πιο εύκολα κάποια κλισέ συγκριτικά με πολλά manga. Nice. ΧD Μια χαρά διαφήμιση θα κάνουμε τώρα.
Μάρ 23 2012 07:06
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

ye, κιεμενα το ίδιο :) 8έλω να ελπίζω οτι 8α υπάρξει, ή τουλάχιστον κατι παρόμοιο, που να με κανει να το διασκεδάσω το ιδιο :), φέτος γενικά για να πω την αλή8εια, αρκετές σειρες μ'εντυπωσιασαν και μ'έκαναν να διασκεδάσω βλεποντάς τες :) Ελπίζω να συνεχισει ετσι... Iσχύει, κιεγω οταν το προτοειδα δεν μου προκάλεσε κανα ιδιέτερο ενδιαφερον...αλλα μετα το πρωτο 2ρο επ. με τράβηξε κιας ειναι μικρα, αλλα ισχυει ενα 20λεπτο αντε 40λεπτο 8α βγαλουνε ολα μαζι οπως ειναι XD 8α8ελα σίγουρα όμως να τα ξαναδώ να τα χαρώ XD Απο manga/manhwa τι αλο διαβάζεις? :) edit: έλα έτοιμο και το σετάκι :hihi2:
Μάρ 22 2012 21:44
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Yup, οπότε πιο λογικό να θες να το ξαναδείς. Δεν μπορώ να πω ότι έχω πολλές απαιτήσεις από ένα anime, αν με διασκεδάζει και δεν με κάνει να κοιτάζω πόσα λεπτά έχουν μείνει για να τελειώσω το επεισόδιο, μου είναι αρκετό. Αν πετύχω 3-4 τέτοια σε αυτή τη σεζόν, θα μου είναι αρκετό. Μακάρι να πάρει 2η σεζόν το Danshi, αν και δεν το βλέπω. Λίγες κωμωδίες καταφέρνουν να με κάνουν να γελάω πλέον και αυτή, μπορεί να μην με έκανε να γελάω σε κάθε επεισόδιο, αλλά πάντα μου έφτιαχνε τη διάθεση. Το recorder όντως θέλει rewatch κάποια στιγμή, και μάλιστα γίνεται και μέσα σε μερικές ώρες. Περίμενα ότι θα μ' αρέσει αλλά δεν περίμενα ότι θα μ' αρέσει τότε. Είχε έναν αέρα ανανέωσης για κάποιον λόγο.
Μάρ 22 2012 21:02
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

αχαχα...oντος :P πιο τυχερή απο μένα, εγώ το βλεπα on-gon αυτο μεχρι το τέλος του , οπότε δε το ευχαριστή8ηκα τοσο...τωρα που τα βλέπω μαζεμενα είναι πολυ καλύτερα :P yee, ελπίζω να έχουμε αρκετά καλα, καλα για όλα ουτε εγω με κοβω, αλλα μου χουν γιαλύσει αρκετά :) ναι άστα...και το anime που μπαινει στη 8εση του gintama το δες? axaxa..τραγικά πραματα xD Το Recorder, το 8ελει το rewatch του κιαυτο καπια στιγμη...οταν τελιώσει. Τοσο μικρα που νε πια αυτα τα επ. δε προλαβαινεις να ευχαριστη8είς >.> Αλλα εχει πολύ γελιο :) SKET dance, έχω ψιλοβαρε8ει να πω την αλή8εια τελευτέα :/ To dashi koukousei, εχει τρελο γελιο, 8ελω και 2ρη σεασον δε με νοιάζει XD
Μάρ 22 2012 20:41
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Yup. Πλάκα θα έχει να μη μας λυπηθούν και να τα γυρίσουν έτσι στο τέλος. Θα γελάμε. Δεν ξέρω αν θα άντεχα να ξαναδώ το MPD. Σίγουρα το χρειάζεται, τα μισά επεισόδια που τα είδα μαζεμένα τα ευχαριστήθηκα και περισσότερο εδώ που τα λέμε, αλλά μια φορά μου φάνηκε αρκετή. Να δούμε τώρα τι καλά μας επιφυλάσσει η καινούργια. :ρ Έχω βάλει διάφορα στο μάτι, αλλά δεν παίζει να τα αρχίσω όλα. Άσε, ναι, δεν φτάνει που τελειώνει, έρχεται καπάκι και η ανακοίνωση. Ελπίζω να μην είναι οριστικό τέλος. Οι Δευτέρες δεν θα είναι πλέον οι ίδιες. :( Τελειώνει και το Daily Lives of High School Boys. -2 Εβδομαδιαίες κωμωδίες. Ευτυχώς που υπάρχει και το SKET Dance γιατί το Recorderto randoseru μόνο για ορεκτικό κάνει Τ^Τ
Μάρ 22 2012 20:26
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

χαχα, λες? xD ναι κι εμένα αυτός είναι. Καλά ισχύει όπως πάει το πράμα κα8όλου απί8ανο αυτό που λές :P και Plot twists δε λες τίποτα, αλλα κάτι τετοια μ'αρεσουν XDD μμμ...κιεγω τη περιμένω τη καινούρια σεασον :D Για την ώρα το χω ρίξει εδω σε διαφορα manga/manwha :) και ξαναβλέπω το mawaru penguindrum δε μου φτανε το ένα mindfuck, ή8ελα κιάλο :hahaha: Μια απ'τα ίδια κιεγώ, ανιμανγκα, ψιλοτρεξήματα στη σχολή...τώρα έπιασα να φτιαξω 3D για εξάσκηση ενα Gundam Exia και μου χει βγάλει τη πίστη XD Ισος να ανοιξω και κανα thredi μ'αυτά που φτιαχνώ όπου να νε, δε ξέρω :P Τελιωνει και το Gintama (again) και εχω σπαστεί :frozen:
Μάρ 22 2012 20:21
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

:hahaha: Ε, βάλε κι εσύ να κάνουμε διαφήμιση για το webtoon. Κι εσένα ο Detective είναι ο αγαπημένος σου, ε; Μ' αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που λειτουργεί και οι εκφράσεις που παίρνει είναι απίστευτες. Αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση στο τέλος αν είναι ο τύπος που είδαμε στις αναμνήσεις του Crimson Robe. Οι δημιουργοί δεν ξέρω τι παίρνουν, αλλά τα κάνουν κάτι τέτοια. Στο Melo Holic είδαμε μπόλικα twists. Τι να πει. :ρ Προσπαθούμε να έχουμε καλή διάθεση και σπαταλάμε πολύ περισσότερο χρόνο απ' ό,τι θα έπρεπε να anime&manga. Σπουδαία πράγματα δηλαδή. Τώρα που πλησιάζει και η νέα σεζόν θα το κάψουμε. xD Εσύ τι λέει;
Μάρ 22 2012 20:06
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

ωραίο το νέο σετάκι :P ..και ετοίμαζα set με τον Detective....με πρόλαβες...you...u..:run::emptyonexg1: xD τι λέει? :)
Μάρ 22 2012 19:58
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Καλά μωρέ. Κοπροσκυλιάζω στην Αθήνα.
Μάρ 21 2012 17:26
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

:oo:....8α πρεπει να σε προσεχουμε εσενα :P ελα, ενα ωραιο αβαταριον με τη Yuno σου λειπει :P [SIZE=1](το χουμε καψει...αχαχα)[/SIZE] τι αλλα νεα? :hot:
Μάρ 21 2012 17:03
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Don't give me that talk. I've been watching your every move!!!! :P
Μάρ 21 2012 16:58