Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → GhostPrince
Τσ τσ τσ...
Καλά είμαι μωρέ, χαλααρά, λιώνω βραδιάτικα...με βλέπεις!
Mar 13 2012 00:46
GhostPrince → Fallen_Mpougatsa
ε? που καλε? xD καλα η αλη8εια ειναι οτι δε τα πολυπροσεχω :P (ασχετος κιη βαρεμαρα μου να παταω τονους :hahaha:)
τι γίνεσαι? :)
Mar 13 2012 00:40
Fallen_Mpougatsa → GhostPrince
Η ανορθογραφία σου μπορεί και να με σκοτώσει αγαπητέ :P
Mar 13 2012 00:05
GhostPrince → Harukaze
nice, nice! :P
ναι πανω κατω...εχει προχωσει αρκετα το μανγκα :/ και γινεται και χαμος...και τι δε 8α δινα για να τα δω σε ανιμε τα τελευτεα αρκ, ειδικα αυτο που μαστε τωρα :hahaha: well..8α τα δεις..ας μην αρχισω spoillers :frozen:
Mar 12 2012 21:08
Harukaze → GhostPrince
thanks! :) αν με αφήνει στην μέση τοτε είναι σχεδον σίγουρο ότι θα καταφύγω στο manga.
ισχύει ότι μου φάνηκε λιγάκι πιο παιδικό αλλά ξερω και δεν την πατάω απο τετοια. ;)
Mar 12 2012 20:56
GhostPrince → Harukaze
nice! ναι ισχυει, απο νωρις εχουμε αρκτετη δραση αποσο 8υμαμαι, ισος να σου φανει (τουλαχιστον ετσι μου χε φανει εμενα αρχικα) λιγο παιδικο σε συγκριση με αλλα shounen στην αρχη, αλλα οσο προχορα γινεται ενδιαφερον και σοβαρευει κιαρκετα απο καπια επ και μετα :) 8α σου λεγα να πιασεις και το μανγκα μετα, μιας κιη σειρα εχει σταματησει στη μεση >.< well enjoy :)
Mar 12 2012 20:50
Harukaze → GhostPrince
άρχισα το hitman reborn όπως πρότεινες. διασκεδαστικο είναι! φαντάζομαι θα έρθουν και πιο μεγάλες περιπέτειες από τα πρώτα επισόδεια.
Mar 12 2012 20:15
OdyMonaxos → GhostPrince
Ήταν σε στενό κύκλο. Πραγματικά ήμασταν φίσκα, 6 άτομα!! Καλά που δεν ήρθαν και άλλα 2 όπως θα 'πρεπε.
Mar 11 2012 21:58
GhostPrince → OdyMonaxos
lol....:oo:
χαχα...κριμα, επρεπε να χα ερ8ει κιεγω σ'αυτο το meeting xD
Mar 11 2012 21:55
OdyMonaxos → GhostPrince
Τουλάχιστον οι δημιουργοί φρόντησαν για τους cosplayers με το σταδιακό τσιτσίδωμα. Λιγότερες δαντέλες, λιγότερη δυσκολία, κατάλληλο για τους θερινούς μήνες :P
Ψήστο πάντως να την φτιάξεις, σ ένα μήτινγκ πριν λίγες μέρες είχαμε κουβεντιάσει αρκετά για το θέμα αλλά κανένας δεν ασχολούταν μ' αυτό. Προνομιούχε :P
Mar 11 2012 21:48
GhostPrince → OdyMonaxos
καλα σιγουρα η τρελα penguin ver. ηταν απι8ανη...αλλα αυτο ειναι κι'αρκετα δυσκολο για cosplay :hihi2:
μμμ..δεν το χα σκευτει να σου πω την αλη8εια, 8α το σκευτω..ισος να φτιαξω κατι, να ανεβασω καποια:kill4u:
Mar 11 2012 21:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed