Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Harukaze

δεν ειμαι κιο μονος....:hahaha: εμ κιεσυ, ριχουμε και καμια ματια περι τι επροκειτε το ανιμε πριν το δουμε.xD Nταξει αφου επεζησες, καλα εισαι :P well περα απτο Mindfuck που δε το γλιτωνεις βλεποντας το, ειναι αριστουργημα η σειρα :) και απο 8εμα σεναριου αλλα και απο σκηνο8εσια xD τωρα οσο για τους συμβολισμους, ας μη το σχολειασω καλυτερα :P Ελα δες και κανα NERV ή Utena τωρα κι εκλισες :kill4u: *evil laugh*
Mar 20 2012 18:25
Photo

Harukaze → GhostPrince

Σε καθιστώ υπέυθυνο! Από την εικόνα του προφιλ σου πήρα την ιδέα να δω το mawaru penguin drum και τωρα ο εγκέφαλος δεν πάει παραπέρα.... βλέπω μονο πιγκουίνους! έκατσα και έψαχνα για ώρες για τους συμβολισμούς της ιστορίας.... αφού πήγα μετά στο forum με την συζήτηση σχετικά με το anime και έγραψα όλα τα συμπεράσματα της έρευνας μου... και τώρα είδα παρακάτω ότι το έχεις προτείνει και σε άλλους. είσαι επικίνδυνος εσυ.... -.-
Mar 20 2012 16:54
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

[QUOTE]Μην το παίρνεις αρνητικά! Ο τίτλος μια χαρά είναι. Συνέχισε να το κάνεις με χαρά, παιδί μου, μην τους ακούς. Ας τους να λένε. Μπες και στο κλαμπ, σε καλεί η founder.[/QUOTE] Εγώ, κύριος, με πρόσκληση ήρθα στο κλαμπάκι σας :P Ολόκληρη founder-sama με παρακάλαγε :P
Mar 19 2012 17:19
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

hufufu~ ελα welcome to spy&stalk club κιεσυ :3 Kiddin-kiddin :P περνα και μια βολτα απο BH να δεις απο τι μου κολησε xD αλλα εχει πλακα, ωραιο το νεο look ε? :hahaha:
Mar 19 2012 16:40
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Triple Ecchi profile picture, Magical Idol usertitle!!!
Mar 19 2012 03:37
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

yey :3 :hahaha:
Mar 17 2012 20:08
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Triple Ecchi profile picture, Ντουλάπα σετάκι. Θεόθεος!!!
Mar 17 2012 19:43
Photo

GhostPrince → Night Wizard Seal

Απο το μανγκα "rakiya/rakia" ειναι :) Ενδιαφέρον μανγκα, αρκετά καλό...8ρυσκευτικό thriller:hahaha:
Mar 15 2012 21:44
Photo

Night Wizard Seal → GhostPrince

Το σετάκι σου από πού είναι? :P
Mar 15 2012 20:17
Photo

αχαχα...[SIZE=1]είμαι κακός[/SIZE]..[SIZE=1]xD[/SIZE] Πραγματικά, αριστούργημα! κιεμενα απτις αγαπημενες μου ηταν φετος, μαζι με το steins;gate). Εμενα οι πιγκουινοι με τραβηξαν στην αρχη να το δω XD αλλα κολησα..απτις λιγες που χω κατσει να δω και 2ρη φορα :hahaha: (μιας και το δα και ως on-going τη πρωτη φορα) :P
Mar 15 2012 02:13
Photo

Άτιμε πρίγκιπα, που δεν έχεις αναστολές.:hahaha: Καλά για τη σειρά ουδείς λόγος αναγκαίος. Μιλάμε για ΤΗΝ τελειότητα. Τη λάτρεψα. Μόλις την άρχισα, ήξερα ότι θα έμπαινε πάραυτα στα αγαπημένα μου. :P
Mar 15 2012 01:49
Photo

:hahaha: ισχυει, οκ..η αλη8εια ειναι οτι δε προσεξα την ηλικια xD αλλα ναι ισος να νε λιγο υπερβολικο/εως πολυ, αν και πολυ καλη σειρα...καλα για το project M 8α συμφωνισω, ηταν κια'πτα πιο τραβηγμενα της σειρας βεβαια :p αλλα πολλα ειχε γενικως αρκετα περιεργα μεσα αυτο ειναι αλη8εια, αν κιεγω προσωπικα δεν επα8α κανα σοκ...ειχα πα8ει τη πλακα μου γενικως με τη σειρα...πολυ τρεελα, enjoyment στο full :P *we've got to stop her before its too late* XD ισος να δημηουγισα ενα τερατακι...hufufu~
Mar 15 2012 01:43
Photo

Καλά ρε αθεόφοβε, προτείνεις σε 14χρονο κοριτσάκι mawaru pD; Να του καεί ο εγκέφαλος και να το χάσουμε από τα μάτια της γης; :P Πολύ extreme είσαι. Φαντάζεσαι να δει το プロゲクトーM και να της μπουν περίεργες ιδέες στο μυαλό; Ε; Το crawling εκείνο της Ringo ή στο τέλος 7 επεισόδιο δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η μάλλον την εντύπωση που μου έκανε.
Mar 15 2012 01:06
Photo

GhostPrince → Antwnhs

[QUOTE=Antwnhs;570533]atm εχω φαει κολλημα με το βιος , με αγγίζει πολυ π μερικες φορες με πιανει ενα ανχος :blush2:[/QUOTE] κι εσύ? :hihi2: καλος ήρ8ες btw ;3 & καλή διαμονή :)
Mar 13 2012 22:31
Photo

GhostPrince → deadpool1994

καλα πως και τ'αφισες το d-gray ρε συ? [SIZE=1]τι ωραιο ανιμε/μανγκα...xD [/SIZE]
Mar 13 2012 15:51