Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → GhostPrince
Είσαι μέσα ρε; Έχεις διαβάσει το Dorohedoro μέχρι εκεί που έχει βγει; Θες να με σποιλεριάσεις λίγο;;
Απρ 23 2012 01:54
-
GhostPrince
ναι μέσα είμαι...περιμένω να πα 9μιση να παω σχολη...αχαχα xD
Dorohedoro...nah δεν είμαι, το χα ξεκινισει αλλα το αφισα λογο πολλων μαζεμένων σειρων XD Ενδιαφέρον είναι, ίσος να το ξαναπιάσω στο (ελπίζω) κοντινό μέλλον :P
Με είχε τραβήξει αρκετα το στυλ του και η σχεδίαση :) απ'ότι 8υμάμαι με μαγεία εχει να κανει, τερατουργηματα, συνομοσίες, ωραιο είναι ^^ αν έχεις το χρόνο πιάστο, να μου πεις κιεμενα ^^
Απρ 23 2012 07:32 -
OdyMonaxos
Στον τόμο 13 είμαι από τους 16 που έχουν βγει scanlated. Αλλά μ' έχει πιάσει το I need to know μου... Να σαι καλά πάντως
Απρ 23 2012 16:03 -
GhostPrince
έ εντάξει αρκετα μπροστά μου είσαι :)
τίπτα ρε συ ^^
Απρ 23 2012 17:42
-
Lord Leon
Τενκιου! :)
Προιόν ανασκαφών, κλασσικά. Βρηκα καμποσα quotακια και εριξα πολύ γέλιο.
Απρ 19 2012 09:57
-
GhostPrince
αχαχα...XD
that's the path of salvation, girl...pay for your sins and god will save ya XD
το κακο συνεχίζει, λέω ν'αλλάξουμε όλοι nicks, οποιος δεν εχει μπει ακόμα σημερα, 8α πα8ει σοκ :P (και μολις διαπιστοσα οτι δε μπορω να βάλω emoticons εδώ, κριμα xD)
Απρ 18 2012 15:57 -
iristella
lolz ν αλλάξουμε ΟΛΟΙ nicks πάει η database. xD
Απρ 18 2012 16:19 -
GhostPrince
ισχύειιι XD
Απρ 18 2012 16:33
GhostPrince → Kunoichi.meriinawa
To τέλιωσα το nabari no ou :3 (τελικα απτο gogo-anime τα δα τα μισά, βαριόμουνα να περιμένω να κατέβει XD) ...ωραία σειρά, καιρό ειχα να δώ καλό shounen και κάηκα λιγο :P την είχε και τη minfuck δοση του xD
Απρ 12 2012 17:02
-
Kunoichi.meriinawa
haha mindfuck xDD είδες που στα'λεγα? όταν βαριέσαι είναι καλύτερο το streaming :PPP ναι είναι πολύ καλό και προσωπικά από τα λίγα που με άφησαν με εκείνο το επικό... snif snif... wait what??????? xDDD
Απρ 12 2012 18:53
-
GhostPrince
ναι μας το χαλανε...είδες?? αχαχα XD
Απρ 08 2012 01:10
Kunoichi.meriinawa → GhostPrince
Δέν μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλό ένα πάσχα στην κέρκυρα γιατί από τη μία έρχεται πολύς κόσμος και ωφελούνται τα μαγαζιά και μπλα, μπλα, μπλα.. αυτό το αίσθημα "πατείς με πατώ σε" προκαλεί μετά από ένα σημείο αγοραφοβία :P
Απρ 07 2012 23:14
-
Kunoichi.meriinawa
αλλά δεν παραπονιέμαι είναι όμωρφα :)
πέρσι την ανάσταση ήταν κάπως έτσι (σκέψου ότι τα φωτάκια είναι από τα κεριά του κόσμου) κανε copy-paste (damn when r they gonna fix that?? >.> )
http://3.bp.blogspot.com/-_ngjPb9Qh_Q/TXn36_ncvKI/AAAAAAAABlg/mGK8Q5wUhjY/s1600/Anastasi+Kerkyra+-+Resurrection+-+Corfu+Easter+Photos+-+1.jpg
Απρ 07 2012 23:15 -
GhostPrince
ναι αυτο ειναι το κακό με τα νησία, στις διακοπες γίντε το έλα να δεις...ειδίκα τα καλοκαίρια xD
Απρ 07 2012 23:16 -
GhostPrince
aha!...καλή φασηη :D ωραίο φαίνεται :P
Απρ 07 2012 23:28
GhostPrince → Kunoichi.meriinawa
νησι? o.o τυχεερηη, και ατυχη ταυτόχρονα :P που μένεις? :)
Απρ 07 2012 22:28
-
GhostPrince
είχαν κανει*
Απρ 08 2012 00:52 -
Kunoichi.meriinawa
πίστεψέ με αυτοί οι δύο μπορούν να γίνουν τέλειο crossplay :D μιλάει ο sailor moon-male version?? χαχαχα παίζει να ήταν όλα τα λεφτά xDDD o cassiel απ'ότι έχω διαβάσει στα threads είναι cosplay master τον θαυμάζω τον τύπο! εσύ γενικά τι cosplays έχεις κάνει?
Απρ 08 2012 12:59 -
GhostPrince
no δεν ήμουν εγω...ηταν περιχυ ενα groupάκι που κανανε αναπαρασταση όλου του Opening της sailor moon και μου χει μείνει XDD Έγω δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω και πολλά, Πριν 2χρονια++ στο λύκιο ειχα κανει τον L, κι'άλη μια φορά ένα school boy uniform :3 εσυ?
Απρ 08 2012 14:44
-
GhostPrince
Δεν είναι απο άνιμε, μάνγκα ειναι, (κορεάτικο manwha πιο συγκεκριμένα)..."city of the dead sorcerer" λέγεται, οπως λε και τ'όνομα, με μαγεια, πάνω κάτω τεχνολογια, και detecives έχει να κανει,μυστιρίου... έχει αρκετή φάση :3
Εσένα απο nabari no ou είναι? :P
Απρ 05 2012 19:08 -
Kunoichi.meriinawa
Είναι λίγο σπαστικό αυτό με τα comments to ξεχνάω συνέχεια >.<
nabari no ou φυσικά! :D το έχεις δει? any impression?
Απρ 07 2012 18:20
-
GhostPrince
...στα μανγκα. Είμαι στα μισά του star-children(αρκετά καλό μεχρι στιγμής) και λογο comic-dom ξεκίνησα το Ayako(πάρα πολυ ωραιο) και το breath deeply. XD
τί άλλα..8α πάς σήμερα στο πάρτυ? :P
(fuckin awesome new comment boxes...(μισό το πηρα το post) :/
Απρ 07 2012 17:35 -
GhostPrince
πήρε*
Απρ 07 2012 17:37 -
Kunoichi.meriinawa
δες ninja scroll είναι absolutely must και επικό.. πολύ action, λίγο romance, mild nudity and epic epicness xDDD καλό φαίνεται το angel sanctuary θα του ρίξω μια ματιά... Άσε έχω μπλέξει τώρα δίνω σε ένα μήνα πτυχία για γαλλικά και αγγλικά άρα χρόνος για anime ελάχιστος -.-' Ποιό πάρτι?? Μην ξεχνάς ότι ζω σε νησί που βρίσκεται στο γάμο του καραγκιόζη..
I saw what you did there mr. triple post ;ppp
Απρ 07 2012 18:17
GhostPrince → Radagast
[URL="http://www.anime.gr/forums/../portal/index.php?option=com_community&view=frontpage&Itemid=101"]portal link here[/URL] :P
Μάρ 28 2012 17:08
GhostPrince → acid black cherry
oo nice, thanks :) see ya in da next card meetinh then :3 (δεν έχει τυχει να ρ8ω σε card meeting κιολας, ευκαιρία να το δω κιαυτό)
Παίζω σκάκι, αν κι έχω καιρο τώρα να παίξω... έπαιζα αρκετά παλιότερα όμως :P
thanks για το Link (δε δε πρόσεξα) xD
Μάρ 27 2012 01:26
acid black cherry → GhostPrince
thanks,
στο επομενο card game meeting που φερνουμε διαφορα παιχνιδια
θα φερω το shogi set αλλα δεν μπορω να εξηγησω και πολλα
απο την αλλη καποιος που παιζει σκακι μαθαινει πολυ ευκολα
αρα αν ξερεις θα σου ειναι πολυ απλο!
στο τοπικ εχω βαλει ενα λινκ για το hamu(hamster) shougi
[url=http://hozo.vs.land.to/shogi.html]¥Ο¥ΰΎ*΄ύ[/url]
ενω υπαρχουν και καποια προγραμματα για windows αλλα δεν τα εχω ψαξει
γιατι εχω ubuntu.
Μάρ 26 2012 14:27
GhostPrince → acid black cherry
Nα με μα8εις shougi εσυ...αχαχα, ωραιο το thread και η παρουσίαση :)
Το χα πα8ει το κολημα πιο παλια κιεγώ κιείχα αγορασει ενα μικρο shogi, αλλα δεν έτυχε να βρώ κανεναν άλο που να παίζει τότε και τ'άφισα xD Υπαρχει καπιο Link(αν έχεις) για Online? :) (δεν είχε τυχει να ψάξω και ποτε βέβαια απτην άλη) :P
Μάρ 26 2012 14:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται