Community Status Updates
Lord Leon → red pyramid
Α, ωστε εχει φτασει σε τέτοιες δοξες το social networking? :lol:
Να σαι καλα για την ενημερωση. Ρε τι μαθαινουμε βραδυατικα...
Το ανιμε ειναι αρκετα παλιο (καποιους τους κουραζει το animation)
Tην ταινια και τα OVA προτεινω BakaBT, γενικα δεν βρισκονται ευκολα απο αλλου.
Mar 20 2011 00:25
red pyramid → LuluChan92
Καλησπέρα. Έχει τύχει να γνωριστούμε και μμου έκανες request ή όχι;
Mar 20 2011 00:10
red pyramid → Lord Leon
Υπάρχει κόσμος που το θεωρεί αγένεια να γράφουν άσχετοι στο προφίλ τους, το θεωρούν κατασκοπία. Επειδή μου έχει τύχει να μου το πούν πέρνω προφυλάξεις από εδώ και στο εξής :P
Θα τσεκάρω τη σειρά και θα σου πώ γνώμη, ο χαρακτήρας δείχνει απόλυτα awesome. Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
Mar 20 2011 00:00
Lord Leon → red pyramid
Καλα ρε παιδια δε σας καταλαβαινω. Εισαι νομιζω ο τριτος που ζηταει συγνωμη οταν γραφει σε προφιλ στο "ασχετο". Γιατι; Θεωρειται αγενεια ή κατι; Σορυ που ρωταω εσενα κιολας, μη φανει οτι σε παιρνω απο τα μουτρα, αλλα μου χει κανει πολυ εντυπωση αυτο το πραμα.
Anyway you are welcome να γραψεις οποτε θες, σχετικο ή ασχετο :P
Ο πρασινομαλλης στο προφιλ ειναι ο Locke απο το Choujin Locke, ή Locke the superman.
Παιδικο μου κολημα.
Mar 19 2011 23:52
red pyramid → Lord Leon
Hello. Συγνώμη που γράφω στο άκυρο στο προφίλ σου αλλά μια απορία: ο άντρας στην εικόνα του προφίλ σου από ποιο ανιμε είναι;
Mar 19 2011 23:16
Loke → red pyramid
τπτ, υπερβολη σε και καλα fanboy mode και λιγο troll μπας και ξεκινησει κανα flame ;)
αλλα πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρατησεις, μπορει να μας τσιτωνει ωρες ωρες αλλα πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα shojo / romance η οπως λεγεται το ειδος.
ps. θεωρησα οτι you ll see through it XD
Feb 23 2011 23:09
red pyramid → Loke
[QUOTE]παρατησεις? αμα ειναι παρατα και τη ζωη σου ρε ![/QUOTE]
Δεν το έπιασα, τι ακριβώς εννοείς;
Feb 23 2011 21:39
red pyramid → meidei
Εμένα προσωπικά το ζήτημα με αφορά σε ότι έχει να κάνει με πιο χειροπιαστά θέματα -ταινίες, βιβλία, σχέδια, κτλ.- όχι τόσο με την γλώσσα, τομέας που μου είναι άγνωστος, οπότε πιθανότατα έχεις δίκιο. Τα links που σου έδωσα διαφοροποιούνται σε σχέση με όσα ακούμε -συνήθως από αριστερές ερμηνίες- επί του θέματος κυρίως στη προσέγγιση τους, με αναφορές τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε παλιότερα νομικά κείμενα και δοκίμια από χώρες της Δύσης -κυρίως Αγγλία, Γαλλία και Αμερική- και σε αυτό βασίζεται μεγάλο μέρος της αξίας τους και είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο λυπάμαι που δεν μαθαίνουμε και αυτού του είδους την οπτική εδώ.
Feb 03 2011 22:22
meidei → red pyramid
Θα το πράξω, ευχαριστώ για τα λινκς. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που ούτε η πιο συντηρητική θεώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων είναι θεμιτό να αγγίξει· φαντάζομαι θα είδες εκείνο το μήνυμα μου στο νήμα για το ελληνικό μάνγκα: λοιπόν, οι γλώσσες δεν μπορούν να αποτελέσουν πνευματική ιδιοκτησία. Τώρα, αν κάποιες λέξεις υπόκεινται σε εμπορική προστασία ως ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι άλλο, και άλλο είναι να υπήρχε οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία σε μια λέξη όπως το manga.
Feb 03 2011 21:53
red pyramid → meidei
[URL="http://www.fed-soc.org/resources/id.669/default.asp"]Intellectual Property[/URL]
[URL="http://www.fed-soc.org/resources/id.542/default.asp"]Property[/URL]
Επειδή βλέπω πως γενικότερα ασχολήσε με το ζήτημα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις και την άλλη πλευρά. Όποτε βρείς χρόνο τσέκαρε κάποιο κείμενο, ειδικά αν είναι υπογεγραμένο από κάποιον εκ των Richard Epstein, Gary Becker, Richard Posner.
Feb 03 2011 21:46
meidei → red pyramid
Να υποθέσω ότι δεν είμαι τόσο περίεργος που δεν εκστασιάζομαι με τους κυρίους;
Feb 01 2011 20:37
red pyramid → meidei
[QUOTE]Τι στο καλό, άλλους είδα εγώ; Τον Λαζόπουλο δεν τον αντέχω και από Αρβύλα ανάθεμα και αν βρήκα έστω 4 καλές στιγμές στο youtube.[/QUOTE][URL="http://www.youtube.com/watch?v=skgrFTu6KTI"]Δόξασι[/URL]!
Feb 01 2011 20:32
Anelis → red pyramid
Καλά δεν θα τα χαλάσουμε στο γλυκό. Κάνω και κέκι και κουλουράκια άμα λάχει. :P
Πεθαίνω για book club, πρέπει να φταίνε αυτές οι ρημάδες οι αμερικάνικες ταινίες ρε γκαμώτο.
Ψήσου να κάνουμε την αρχή!
Jan 25 2011 22:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed