Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → red pyramid

Και... [B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9372"]έγινε[/URL][/B]! Ξου-ξου, έφυγες.
Nov 26 2010 18:44
Photo

Tea-chan → red pyramid

LOL Knight of the Round... the easy way out, eh?
Nov 26 2010 18:06
Photo

red pyramid → Tea-chan

Gaming, Ψυχαγωγία, Off topic. Και στα τρία καλά κάθεται. Θα το γράψω όταν βρώ λίγο χρόνο, απλά το τέλος είναι σε φάση "όλοι οι κακοί έχουν βρεθεί στη ταράτσα γιγάντιου ουρανοξύστη και οι καλές καλούν το knights of the round table, οπότε πάει ο ουρανοξύστης, πάνε και οι κακοί, hurrah!*
Nov 26 2010 15:58
Photo

Tea-chan → red pyramid

Να σου πω, το σκέφτηκα να ανοίξω topic, αλλά δε ξέρω πού να το ανοίξω. Gaming; Αχταρμάς; Το Dead Fantasy είναι η χαρά του FanFiction, οπότε ελεύθερα γράψε το κατεβατό σου. Εγώ ήδη έχω πλάσει σενάριο όπου συναντιόνται όλες οι ηρωίδες όλως των FF για να κόψουν τους κώλους των κακών. ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Nov 26 2010 15:35
Photo

red pyramid → Tea-chan

Βασικά σκεφτόμουν να γράψω κανένα κατεβατό με υποθέσεις για το τι θα συμβεί και πόσο άσχημα η θεά θα κλωτσήσει κώλους, αλλά μήπως καλύτερα να ανοίξει τόπικ ειδικά για αυτό, να συμμετέχουν άλλοι; Να πάρω εγώ τη πρωτοβουλία ή προτιμάς εσύ; Αν είναι έτσι όλο το επεισόδιο προβλέπω πολλά nosebleeds από fanboys :P
Nov 26 2010 13:26
Photo

Night Wizard Seal → red pyramid

Είναι εε; Αυτή η καταραμένη η κοινωνία. Αλλά δεν βαριέσαι. :P We all can handle it :) I like daydreaming in my own dreams. That is prolific. :) Hmm. Σχολή. Εγώ από μικρό παιδάκι(λόγω συγκεκριμένων ερεθισμάτων) είχα και έχω ένα κόλλημα με τον κινέζικο και ιαπωνικό πολίτισμο. Πρώτη επαφή είχα με τον κινέζικο. Και τα ιδεογάμματα που πάντα σε εκπλήσσουν. Τέλος πάντων να μην φλυαρώ, εγώ όποια σπουδή και να κάνω θα μαθαίνω παράλληλα και την ιαπωνική γλώσσα. Μπορεί να πάω και στο καινούργιο τμήμα που θα γίνει στην Κέρκυρα, αλλά ως "νεοαποκτηθέν" εχω αμφιβολίες για το συγκεκριμένο τμήμα. Κανείς δεν ξέρει. Μετά το βλέπω κάπως σε πιο φιλολογία style. Ελληνική σε μεγαλύτερο βαθμό. Μετά Αγγλική. Αν και δεν ξέρω ακόμα. Είμαι και αναποφάσιστος εκ φύσεως, οπότε και του χρόνου που θα δίνω Πανελλήνιες, μπορεί να σκέφτομαι τα ίδια :P
Nov 25 2010 00:20
Photo

Tea-chan → red pyramid

BTW, δες κι ένα preview του 6ου: [url]http://www.youtube.com/watch?v=147txYO_Ymk[/url]
Nov 24 2010 21:52
Photo

Tea-chan → red pyramid

INORITE = I know, right? Κι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ με τη Tifa. Αλλά από την άλλη, το λειψό στόρυ που έχει μάλλον θα επικεντρωθεί σ'αυτήν οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού... kukukukukuku... Ναι, οπωσδήποτε θα είχαν χάσει εδώ και πολύ καιρό, μιας και ένα limit break + magic από μία θα τις είχε κάνει ψητές. Να μη μιλήσω για summons. /gamer girl
Nov 24 2010 21:49
Photo

red pyramid → Tea-chan

INORIE τι σημαίνει τούτο; Ναι αλλά είδες τι γίνεται στα τελευταία ως τώρα επεισόδια :( Εγώ προσωπικά πεθαίνω να δώ την αγαπημένη μου Yuffie να έρχεται στη μάχη και να ενώνονται με την Tifa. Killer twins. Αν και δεν είναι πολύ ρεαλιστικό γενικότερα, έχω την ταπεινή εντύπωση πως σε πραγματική μάχη τα κορίτσια του DOA θα είχαν πεθάνει αρκετά γρήγορα :P
Nov 24 2010 20:50
Photo

Tea-chan → red pyramid

INORIE. Isn't it? Δε το πιστεύω πώς δε το είχα πάρει χαμπάρι τόσον καιρό... Ειδικά ενώ έχει τη Tifa!!! /Tifa fangirl
Nov 24 2010 20:28
Photo

red pyramid → Night Wizard Seal

Μην σκέφτεσαι τα βάσανα σε αυτή την ηλικία, είναι αντιπαραγωγικό :P Έχεις στοχεύσει για συγκεκριμένη σχολή ή θα δείς;
Nov 23 2010 23:35
Photo

red pyramid → Tea-chan

Thank you for posting about Dead Fantasy, awesome stuff like that need to be mentioned constantly :D
Nov 23 2010 23:33
Photo

Very good :) Εεε, εντάξει 1,5 χρόνος έμεινε και μετά θα τελειώσουν τα βάσανα. Θα αρχίσουν άλλα βέβαια :P
Nov 23 2010 15:35
Photo

red pyramid → Night Wizard Seal

Σε ιδιωτική σχολή σπουδάζω, γραφικές τέχνες και φέτος τελειώνω. Α, βασανίζεσαι ακόμη με τις πανελλήνιες; Καλό κουράγιο, να είσαι σίγουρος ότι μετά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα :P
Nov 21 2010 20:08
Photo

Προσπαθώ να τα κάνω να είναι, καθώς έχω πολύ διάβασμα γιατί δίνω proficiency σε έξι ημέρες. Τ_Τ Κατα τ'άλλα καλά. Επιβιώνουμε :P Να σε ρωτήσω κάτι. Σπουδάζεις; Αν ναι, σε ποιά σχολή είσαι;
Nov 21 2010 16:13