Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Anelis

[QUOTE]Αν βρεις τίποτα πες μου, αν όχι, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε την αρχή..![/QUOTE] Μάλλον αυτό πρέπει να γίνει. Επίσης, μιας και είχα ξεχάσει να σου απαντήσω στο προηγούμενο μήνυμα 1) ναι η utena έχει αρκετά ποιητικό τέλος και χαλάει αρκετό κόσμο. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο άσχημο, ειδικά από τη στιγμή που στα δύο διαφορετικά manga και στη ταινία έχει διαφορετικό σενάριο και τέλος, 2) δεν γίνεται απλά αμάξι, τούρμπο γίνεται η θεά :P, 3) δεν μπορώ τον χαλβά με τίποτα.
Jan 25 2011 22:45
Photo

Anelis → red pyramid

Αν ήξερα θα ήμουν ήδη μέλος! Δυστυχώς δεν έχω ακούσει τίποτα παρόμοιο, αν και πολύ θα με έψηνε. Αν βρεις τίποτα πες μου, αν όχι, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε την αρχή..!
Jan 25 2011 22:41
Photo

red pyramid → Anelis

Καλησπέρα. Σόρρυ για την άκυρη ερώτηση αλλά μήπως ξέρεις κάποιο book club, είτε στην Αθήνα είτε στο Internet που να έχει ανάλογες δραστηριότητες σαν το καινούργιο τόπικ της Misa;
Jan 25 2011 22:38
Photo

Azathoth → red pyramid

mou erxonte pola tragoudia tou johnny rebel gia na apantiso ala exe xari pou paw agria ke tous vorious :P
Jan 19 2011 12:48
Photo

red pyramid → Azathoth

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες man. Το δόξα στο στρατηγό Grant δεν το σχολίασες γιατί δεν σε παίρνει φίλε μου αποσχιστή, σωστά; :P
Jan 19 2011 12:22
Photo

Azathoth → red pyramid

ebay is our friend mate :P tin sigekrimeni tin vrika se bidding ke tin kerdisa. 1$ + ala 5$ shipping :O an psaksis confederate flag sto ebay tha vreis diafores :D
Jan 18 2011 15:38
Photo

Nighteyes → red pyramid

O Χατζιδάκις έγραφε πολύ ωραία μουσική...
Jan 03 2011 03:24
Photo

red pyramid → Nighteyes

Πάρε μια [URL="http://www.youtube.com/watch?v=k7fcD7Wa5AY"]αφιέρωση [/URL]αφού σου αρέσει το America America XD
Jan 03 2011 02:57
Photo

Anelis → red pyramid

Αχ άτιμε άνθρωπε, μου θύμισες τον κολασμένο Kaworou και να δω τώρα πως θα κοιμηθώ!! Κοίτα αν σου φάνηκε ότι το Haibane είχε τρύπες και δεν εξηγούσε πολλά, τότε με το Lain θα τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου σε απόγνωση. Δοκίμασέ το όμως, είναι κλασσικό ανιμέ, και όσο να 'ναι έχει μια αξία. Κάνε rewatch, θα σου κάνω χαλβά! xD Πλάκα πλάκα πρόσφατα πήγα να πιάσω το Utena γιατί νόμιζα ότι είχα όλα τα επεισόδια, αλλά τελικά ήταν corrupted τα αρχεία και βαρέθηκα να τα βάλω να ξανακατέβουν. Πάντως το σχέδιό του τα σπάει. Άσε που απ΄ό,τι έχω καταλάβει έχει και αυτό ένα θεματάκι με το τέλος του. (Και η Utena γίνεται αμάξι στην ταινία; WTF? )
Dec 25 2010 00:35
Photo

red pyramid → Anelis

Μονάχα οι yaoi στιγμές του :P Βασικά η σειρά σαν σύνολο θα ήταν τέλεια χωρίς το τέλος της, και εκεί αυτό με χάλασε. δεν το έχω δεί το Lain και θα ήθελα, έχω ακούσει κυρίως καλά λόγια. Το Haibane λογικά κάποια στιγμή θα το κάνω rewatch, μήπως απλά χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια. Και για να μην το ξεχάσω δές Utena προτού πείς εμένα ιερόσυλο :P
Dec 25 2010 00:31
Photo

Anelis → red pyramid

Καλά ρε ιερόσυλε, δε σου άρεσε το NGE? :P Ο-μαι-γκοντ, δεν το πιστεύω! Πάντως όταν είδα ότι είχες κάνει ποστ στο θρεντ ήμουνα σίγουρη ότι θα σου είχε αρέσει πολύ η σειρά. Κατ εμέ είναι η καλύτερη του Abe (όχι σαν αυτό το overrated πράγμα που είναι το Lain) .
Dec 25 2010 00:28
Photo

Azathoth → red pyramid

ofc i do! i love fintroll :P well, not love exactly :P ala as pume pos exune treli plaka
Dec 14 2010 18:46
Photo

red pyramid → Azathoth

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fZd9_ZA1dfM[/youtube] Το άκουσα εχθές και μου ήρθες κατευθείαν στο νου. Ελπίζω να γουστάρεις :P
Dec 14 2010 18:42
Photo

iristella → red pyramid

Πολλές υποθέτω. Και θα είμαι και εγώ εκεί για να τις κάψω καλύτερα (masterplan detected). Και ναι το παιδί από κάτω όσο να ναι ένα Α γούστο το έχει, η αλήθεια να λέγεται XD. Also late reply is late.
Dec 04 2010 12:38
Photo

red pyramid → iristella

Γιατί έκλεισες το τόπικ για το πόσο σατανικά είναι τα ανιμέ; Ξέρεις πόσες ψυχές θα καούν στην κόλαση λόγω της ανευθυνότητας σου; υ.γ. το παλικάρι από κάτω που πόσταρε Stocking έχει καλό γούστο.
Dec 01 2010 00:44