Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

Gomen αλλά πριν το τέλος του καλοκαιριού δεν θα μπορώ να την γράψω. Δεν με πειράζει να ανεβάσεις εσύ μια δική σου, μου είναι αρκετό που την βλέπεις τη σειρά :P Με το καλό κανονίζουμε.
Ιούλ 03 2011 14:12
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

Έχεις 2 εβδομάδες. Μία που θα τελειώσω τη σειρά, την εξεταστική μου, και το ξεκοκάλιασμα των αντίστοιχων φόρουμ, και άλλη μια που θα προσπαθώ να συγκρατηθώ για να μην το κάνω εγώ. Παίζει μπόνους η επιλογή να πάω για διακοπές και να μην το κάνω. Δεν υπόσχομαι τίποτα. Αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνει από εσένα. Βασικά έψαξα να βρω review, κ όταν είδα ότι δεν είχε εξεπλάγην! PS. Θα κανονίσουμε καμιά βόλτα με τη βασίλισσα;
Ιούλ 02 2011 21:27
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

Of course. Θα το κάνω μαζί με μια φίλη που είναι και πιο ειδικός, απλά θα μας δώσετε λίγο χρόνο. Πόσο μπορείτε να περιμένετε αγαπητή; :P
Ιούλ 02 2011 20:17
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

Θέλω να κάνεις ένα review για το Utena. Pretty please!!!
Ιούλ 01 2011 22:24
Φωτογραφία

animestarling → red pyramid

Οκ...Τοτε ευχαριστω που δεχτηκες....:D Βασικα δεν θα μπορουσα να σε ξερω.. Ειμαι καινουρια στο φορουμ και απλα εχω δει τα post σου...(συνηθως για τα yaoi τα οποια αρεσουν και σε εμενα:ureshii:) Οποτε ειπα να σου στειλω ενα friend request εφοσον εχουμε κοινα ενδιαφεροντα... Ouran= θρησκεια;) Παντως τα λαχανικα δεν ειναι κακα...
Ιούν 24 2011 23:56
Φωτογραφία

red pyramid → animestarling

Κακά είναι μονάχα τα λαχανικά -θα ήθελα. Ρώτησα από περιέργεια περισσότερο. Από τη στιγμή που σου αρέσει το Ouran, request accepted.
Ιούν 24 2011 23:49
Φωτογραφία

οχι.. δεν γνωριζομαστε... ειναι κακο που σου εκανα friend request χωρις να γνωριζομαστε ..;;
Ιούν 24 2011 23:46
Φωτογραφία

Είδα πως μου έκανες friend request, γι' αυτό και ρωτάω αν σε γνωρίζω.
Ιούν 24 2011 23:44
Φωτογραφία

συγγνωμη..;; δεν καταλαβα..:hmmm:
Ιούν 24 2011 23:43
Φωτογραφία

Who art thou?
Ιούν 24 2011 23:40
Φωτογραφία

nervouslightofsunday → red pyramid

Οκ, δυστυχώς σε λίγο έχω να ασχοληθώ με τη διπλωματκή, αλλά σίγουρα απόψε ή αύριο θα σου στείλω την άποψή μου. Να διαβάσω και με ηρεμία το σεντόνι σου ;)
Μάι 13 2011 17:46
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

Awwww, domo~~
Μάι 02 2011 22:05
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

I am sure Cthulu was more than enough for you to feel neither bore nor loneliness XP
Μάι 02 2011 21:53
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

Είδες άκαρδε άντρα, με είχες αφήσει μόνη μου στη γωνία να κλαίω... XD
Μάι 02 2011 21:49
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

Holy shit, δεν σε είχα κάνει add ως φίλη; Thank you for the invitation then ^__^
Μάι 02 2011 21:45