Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → DarkElf
LOL, εγώ για κάποιο περίεργο λόγο ήμουν σίγουρος πως η χελώνα πήγαινε για σφάξιμο. Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχω φάει ποτέ χελωνόσουπα.
Τέλοσπάντων, να δούμε και την συνέχεια όσον αφορά την συμμορία. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τελειώσει η σειρά.
Μάι 17 2010 13:40
Black Kaiser → DarkElf
Είδα επιτέλους το 5 !
Ο Ume τελικά είναι ο κλασσικά "μεγάλος στο μέγεθος - μεγάλος και στην καρδιά" παρόλο που φαίνεται να είναι απόμακρος με όλους. Αλλά αφου μεγάλωσε μόνος του μια κόρη προφανώς θα διαμόρφωθηκε έτσι ο χαρακτήρας του. Είναι περίεργο που εμπιστεύτηκε τον Masa και του είπε όλα αυτά.
Μου αρέσει που κανένας χαρακτήρας δεν μένει πίσω σε character development. Να δούμε και αν η Otake έχει κάποιο background.
Μάι 17 2010 13:18
Black Kaiser → DarkElf
Πολύ φυσιολογικό να είμαι fanboy. O Aizen είναι Ιδέα παρακαλώ. Ειδικά τώρα που είναι και Σταυροφόρος Ιππότης :p
Τώρα το κατεβάζω το 5ο, μην με spoilerιάσεις. Θα σου πω εντυπώσεις όταν το δω.
Μάι 16 2010 18:20
Black Kaiser → DarkElf
Nah :P
I don't mind the troll as long as Aizen-sama is the one who is trolling.
Μάι 16 2010 18:12
Black Kaiser → DarkElf
Εγώ ήμουν σίγουρος πως ήσουν σίγουρη ότι ήξερες γιατί μου αρέσει. :p
Έχεις ένα δίκιο γι'αυτό. Το υπολογιστικό της το έδειξα για φιγούρα, έτσι να το παίξουμε τεχνολογικά ανεπτυγμένοι. Βέβαια της είπα πως οι κλειστοί υπολογιστές είναι επειδή τους αναβαθμίζουμε (ναι...) και δεν πρόκειται να την ξαναφέρω για να δει την πικρή αλήθεια.
Μάι 13 2010 18:08
Black Kaiser → DarkElf
Σε αυτό που λες για τον Yaichi έχεις δίκιο. Ο Masa παρόλο που είναι και καλά "αφελής" θα είναι ο πρώτος που θα τον καταλάβει. Τώρα που το σκέφτομαι είμαι fan του Yaichi και για το μέρος στο οποίο διανυκτερεύει :p
Αν πω στην Ντίνα τότε σίγουρα θα με σύρει...εννοώ θα έρθουμε. Της αρέσουν οι συναυλίες τέτοιου είδους. Αλλά δεν ξέρω, θα δψ τι θα κάνω.
Μάι 13 2010 17:52
Black Kaiser → DarkElf
Έλα που δεν σου άρεσε το look του Templar Knight Aizen. Σου άρεσει αλλά δεν το ξέρεις. Εγώ είμαι fan του Yaichi επειδή θαυμάζω την δουλειά του :p
Το AF σε ποιον χώρο γίνεται ? Στην σχολή υποθέτω ? Καλά,μ πορεί να περάσω καμια βόλτα έτσι για να δω τι παίζει.
Μάι 13 2010 17:31
Black Kaiser → DarkElf
Μου άρεσε πολύ η νέα μορφή του Aizen, απλή, κομψή και θανατηφόρα. Tου ταιριάζει απόλυτα μπορώ να πω. Και εμφανίστηκε και η αγαπημένη μου Yoruichi ! :love: Τι άλλον μπορώ να ζητήσω.
Για το artware festival, 5 χρόνια δεν έχω πάει ούτε μια φορά. Δεν είμαι πολύ της συναυλίας. Ούτε και είχα κανέναν γνωστό που να του άρεσε επομένως δεν έτυχε να πάω ποτε.
ΥΓ : Τώρα που το σκέφτομαι ο Yaichi δεν είναι ένα fusion του Urahara και του Gin ? No wonder why είσαι fan του. :whistling:
Μάι 13 2010 17:12
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, έχω ξεκινήσει ήδη. Δύο εξεταστικές είναι αυτές θα λιώνω όλο τον Ιούλη, έχει και ποδόσφαιρο άστα να πάνε.
Όταν λες αργεί λιγο, πόσο καιρό περίπου ? Εγώ τα 4 πρώτα του Ηο5L τα είδα απο τους [Anime-Sennin]. Και έπειδη δεν μπορώ το streaming μάλλον θα πρέπει να περιμένω μου φαίνεται. Btw, το καινούριο του Bleach το είδες ? Δεν τα έσπασε ? Καλά εσένα θα σου άρεσε το omake στο τέλος λόγω Gin υποθέτω ? :p
Μάι 13 2010 13:53
DarkElf → Erisadesu
[url]http://www.watchanimeon.com/uragiri-wa-boku-no-namae-o-shitteiru-episode-5/[/url]
Δεν το είδα ακόμα οπότε δεν ξέρω τι λέει σαν ποιότητα.
Μάι 12 2010 21:24
DarkElf → Erisadesu
Yes master!:blingeye2:Εγώ μόλις κατέβασα το 5ο.Είδα οτι βγήκαν και νέα chapter του manga αλλά δεν αξιώθηκα να τα διαβάσω.Master,δεν είναι ο Takashiro-sama πολύ hot?:lovulovu:
Μάι 12 2010 21:07
Erisadesu → DarkElf
ναι ναι
βλέπω τώρα το 3 και μετά το 4
πολύ καλό φαίνεται.
Ευχαριστώ που έγινες φίλη μου.
Ι will pet you and love you
and call you George :P
Μάι 12 2010 20:07
DarkElf → Erisadesu
Γεια!Ευχαριστώ για την αποδοχή του ταπεινού μου friend request.Είδες τελικά το uraboku?
Μάι 12 2010 19:16
Black Kaiser → DarkElf
Λοιπόν ακολούθησα την suggestion σου και τελικά είδα τα 4 πρώτα eps του House of Five Leaves. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, η πλοκή είναι πολύ ενδιαφέρουσα ενώ επίσης κανένας χαρακτήρας της σειράς δεν μου έχει φανεί βαρετός ! Kαι πάνω απο όλους : Yaichi FTW ! Κρίμα που είναι μόνο 12 επεισόδια.
Btw kάθε πότε βγαίνει καινούριο episode?
Μάι 11 2010 12:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται