Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Καλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα, περισσότερο γέλασα με κάποιες ατάκες του Naruto στην αρχή. Η Mama-Naruto είναι πολύ ωραία χαρακτήρας μέχρι στιγμής αλλά φοβάμαι πως αυτό είναι μόνο επειδή δεν την έχει δείξει πολύ ο Kishimoto. Όταν θα την δείξει σε κανένα gaiden arc ελπίζω να μην την χαλάσει. Μου άρεσε πολύ πάντως που ανοίχθηκε ακόμα μια side-story του παρελθόντος, γιατι δηλαδή πήγαν να την απαγάγουν οι hidden cloud. Ελπίζω να δούμε Minato & Kushina σε flashback σύντομα. Και το chapter του Bleach ήταν αρκετά καλό. Πιστεύω πως ο Kubo μας πέταξε ένα πολύ σημαντικό πράγμα σε αυτό για την μελλοντική εξέλιξη της πλοκής. Το μοναδικό τελείως lame που βρήκα ήταν το "final getsuga tensho". Ήμαρτον δηλαδή, ανακύκλωση ίδιων επιθέσεων, καμία άλλη δεν μπορούσε να βρει ? Το διάβασμα καλά πάει. Αύριο δίνω το πρωί. Εσύ πως τα πας με τα projects ?
Jun 10 2010 10:54
Photo

Nighteyes → DarkElf

Δεν ξέρω. Τα τελευταία chapters είναι στο site των nakama.
Jun 06 2010 17:31
Photo

DarkElf → Nighteyes

Α,nice,nice...θα του ρίξω μια ματιά!(και 2 και 3...:hehehe:) 36 chapters είναι,ε?
Jun 06 2010 17:22
Photo

Nighteyes → DarkElf

[QUOTE]"I experienced death today...."[/QUOTE]Ναι όντως. Απίστευτος. Και η φάτσα του frank όταν ακούει κανένα κουλό. Να διαβάσεις και το when a man loves a man(yaoi). Ειδικά τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταφραση του, είναι must. Της πόπης γίνεται εκεί μέσα.:P
Jun 06 2010 17:05
Photo

DarkElf → Nighteyes

Διάβασα το Noblesse(ο,τι έχει βγει στο mangafox δηλαδή).Τέλειο,τέλειο,τέλειοοοο!:kyaaa: Rai και Franke θεοί!!!:nbleed: Ειδικά όταν είναι μαζί λιώνω απο τα γέλια ("I experienced death today....":hahaha:).Ελπίζω να μην αργήσει το επόμενο chapter,δε θέλω να μπλέξω με τα raws,θα πάει για φούντο το επόμενο μάθημα...:bahhh:
Jun 06 2010 16:23
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, θα έρθω στο meeting. Είναι Κυριακή αν θυμάμαι καλά επομένως θα το δω και σαν διάλλειμα απο το διάβασμα. ;)
Jun 05 2010 18:32
Photo

Black Kaiser → DarkElf

[QUOTE]Μια φίλη μου κάθε φορά που δίνει αρχιτεκτονική της έρχεται βαθμός 2 μονάδες κάτω απ'αυτο που'χει γράψει[/QUOTE] Και σε εμένα το ίδο συμβαίνει. Όσες φορές νομίζω ότι έχω περάσει έπαιρνα πάντα ένα 3.5. Αν δεν με περάσει αυτήν την φορά θα βάλω βόμβα στο γραφείο του. Καλη επιτυχία με τα project, ελπίζω να μην θέλουν και πάρα πολύ δουλειά.
Jun 05 2010 13:46
Photo

DarkElf → Nighteyes

Θ'αμοληθώ στο Tokyo να τους κυνηγήσω με το ψαροντούφεκο!(όποια θέλει έρχεται για παρέα :hehehe:)Σε διαβεβαιώ πως ούτε κι εδώ δεν τους βρίσκεις τόσο εύκολα.:damn:
Jun 04 2010 23:40
Photo

Nighteyes → DarkElf

Εγώ σου είπα, δεν μας θεωρώ καλύτερους/χειρότερους. Σε κάποια πράγματα υστερούμε σε κάποια υπερτερούμε όπως όλοι οι λαοί. Αντε ρε συ. Που θα σου βρούμε Ιαπωνα πάνω απο 1,85; Από ηθοποιούς έχω τύχει μερικούς αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και έξω τέτοιοι ή τους καπαρώνουν τα πρακτορεία.
Jun 04 2010 23:31
Photo

DarkElf → Nighteyes

Γενικά δεν έχω και την καλύτερη των απόψεων για τους Έλληνες.Θεωρώ οτι κάθε λαός έχει τα στραβά του και πρώτοι απ'όλους εμείς.Δεν έχω δει και πολλούς Ιάπωνες αλλά υπάρχουν κάποιοι που μ'αρέσουν(παρότι γενικά τείνω προς το ξανθό γαλανομάτικο:hehehe:).Όσον αφορά τον τρόπο ζωής τους,δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προσαρμοστώ αλλά θα'θελα να το προσπαθήσω. Καλά,αυτό για το ύψος ξαναπες το!Είμαι 1.82 και είμαι πιο ψήλη σχεδόν απ'όλους τους φίλους μου.:unlucky:
Jun 04 2010 23:24
Photo

Nighteyes → DarkElf

Κοίτα σαν λαό δεν θεωρώ ότι είναι καλύτεροι από μας με την έννοια ότι κάθε λαός έχει τα στραβά του. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω εκεί, περα απο διακοπές. Από τα doramas που έχω δει μου φαίνεται ζόρικη η ζωή τους. Και είναι λίγοι αυτοί που μου άρεσαν εμφανισιακά ως τώρα. Αλλά το κοντοί είναι μύθος τελικά. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αρκετά ψηλοί. Λες και μεις σαν λαος είμαστε πρώτο μπόι στην Ευρώπη.:P
Jun 04 2010 23:13
Photo

DarkElf → Nighteyes

Καλά,κι εγώ μια απ'τα ίδια,δεν είχα καμία επαφή με Ασία,παρότι οι γονείς μου είχαν πάει πολλές φορές.Πλάκα έχει που μου αραδιάζουνε φίλοι και συγγενείς ένα σωρό αρνητικά για τους Ιάπωνες (είναι κοντοί,είναι άσχημοι,είναι εργασιομανείς..και κάποια άλλα ακατάλληλα σχόλια..).Δεν κοιτάμε τα χάλια μας καλύτερα... Το διαφορετικό δεν αρέσει στους ανθρώπους,βαριούνται να μαθαίνουν νέα πράγματα.:madtodeath:
Jun 04 2010 23:01
Photo

Nighteyes → DarkElf

H ειρωνεία είναι ότι αν αντί για anime και Ιαπωνία είχες κόλλημα με οτιδήποτε άλλο μέχρι και ποδόσφαιρο, κανένας δεν θα σου έλεγε τίποτα. Τους φαίνεται πολύ απόμακρο το "Ιαπωνικά" ή το "Ιαπωνικά κινουμενα σχέδια". Who am i kidding i used to be one of them...:unlucky:Δεν με ενδιέφερε καθόλου τι γίνεται στην Ασία μέχρι πριν 2 χρόνια που κόλλησα στα anime. Σαν να μην υπήρχε αυτή η ήπειρος. Αν και είχα δει κάποιες ταινίες κτλ με θεματολογία απο Κινα/Ιαπωνία δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πάω "πιο μέσα". Αν άκουγα κάποιον τότε να λέει ότι θα ήθελε να μάθει Ιαπωνικά, για βαρεμένο θα τον νόμιζα. "Τι χάνει τον χρόνο του;" Όλα πληρώνονται όμως.:congrats: --Αν και αν μου έδινε να δω anime θα έβλεπα και μετά θα άλλαζα γνώμη. Γιατί οι κριτές μας δεν το κάνουν όμως αυτό;--
Jun 04 2010 22:37
Photo

DarkElf → Nighteyes

Ναι...κάτι τέτοια δεν τα γλυτώνουμε.(Ερώτηση φίλου μου:"Τι έκανες στα γενέθλιά σου?Μαραθώνιο Naruto να υποθέσω??")'Εχω έναν φίλο που ασχολείται,αλλά είναι στην Αθήνα..:damn:Προσπαθώ να παρασύρω και κάποιους άλλους,αλλά έχω την εντύπωση πως όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε όλο και πιο στενόμυαλοι.:mador2:
Jun 04 2010 22:23
Photo

Nighteyes → DarkElf

Καλά κι εγώ ένα ταξιδάκι στην Ιαπωνία κάποτε φιλοδοξώ να το κάνω. Όπως όλοι μας εδώ μέσα.:P Δεν μου λένε τίποτα μωρέ, απλά το ξέρω ότι το σκέφτονται. Όπως δεν καταλαβαίνω κι εγώ αντίστοιχα άλλα που αρέσουν σε άλλους. Και έτσι νιώθεις ότι κάτι λείπει από τις προσωπικές σου σχέσεις. Μειώνονται τα θέματα που μπορείς να συζητήσεις. Παραδειγμα με τον οποιοσδήποτε μπορείς να μιλήσεις για μια ταινία, για τα θέματα μας όχι. Οπότε υπάρχουν "απαγορευμένα" θεματα και τα αποφεύγεις για ευνόητους λόγους. Και αν αναφερθείς πχ "άκουγα listening" πέφτουν ατάκες "πάλι Ιαπωνικά;" και κάτι τέτοια...
Jun 04 2010 22:03