Community Status Updates
DarkElf → Nighteyes
Ναι, είχαμε μια έκρηξη πληροφοριών για τον Kanda(έχει κι άλλα βέβαια που κρύβει ακόμα η sensei).Έχω τρελή αδυναμία στον Allen (παρότι μ'αρέσει και ο Kanda σαν χαρακτήρας) αν και κάποιους τους εκνευρίζει αυτή η μανία του να τους σώσει όλους.Ίσως να'ναι ο πιο "όμορφος" lead σε ό,τι έχω δει μέχρι τώρα.(δεν το εννοώ that way :p)Μου αρέσει πολύ αυτή η αθωότητα που βγάζει.
Χμμμ...δε θυμάμαι αν την έχω ακούσει και κάπου αλλού.Τον seiyu του Kanda(Takahiro Sakurai:blush2:) έχω ακούσει σε πολλά anime.Είναι και στο House of Five Leaves.
Jul 05 2010 20:23
Nighteyes → DarkElf
Καμία σχέση με Code geass επίσης απ 'όλες τις απόψεις.
lol Κανεναν. Βασικά κανέναν αν εννοείς "that way". Πιο πολύ βέβαια θα ήταν υποψήφιος ο Kanda για κάτι τέτοιο αλλά ήταν πολύ απόμακρος. Εμαθα όμως ότι μαθαίνουμε διάφορα γι αυτόν στον manga οπότε μπορεί να τον έβλεπα με άλλο μάτι τότε. Ως πιο ενδιαφέρον βρήκα τον Allen. Ε πρωταγωνιστής είναι εξάλλου. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο του btw και που παλεύει με τον εαυτό του. Α κάτι που ξέχασα: Η seiyu του κάνει και τον συμπρωταγωνιστή στο Hikaru. Ένας από τους λογους που τον συμπαθούσα (το είχα δει μετα το hikaru).
Jul 05 2010 20:03
DarkElf → Nighteyes
Αααα...θα με καταστρέψεις εσύ!Κι έλεγα οτι θα διαβάσω τώρα το καλοκαίρι...:sigh2:
Όχι κλάμα,δεν αντέχω άλλο.Μετά το τέλος του Code Geass ήμουν σαν living dead.
Α!Έχω να σου κάνω μια πολύ σοβαρή ερώτηση.......Allen,Kanda ή Lavi????:hehehe:
Jul 05 2010 19:22
Nighteyes → DarkElf
Όχι καλέ, μια χαρά είναι. Αν ήθελα να σε καταθλίψω έχω άλλα.:P Το FMA B έχει και κωμικά στοιχεία μέσα. Κυρίως είναι δράσης πάντως. Εχει κάποια τραγικά γεγονότα μέσα και σε προβληματίζει λιγάκι, αλλά καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι. Και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών έχει ένα κοινό με το D gray man.:P (Τίποτα συγκλονιστικό, θα δεις.)
Jul 05 2010 19:06
DarkElf → Nighteyes
Περιέργως δε με είχαν ενοχλήσει τα filler του D.Gray-man.(βασικά δε μ'είχε ενοχλήσει τίποτα στο d.gray-man κι αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια!)Μακάρι πάντως να συνεχιστεί κάποια στιγμή το anime,αλλά έτσι αργά που πάει το manga αν είναι να γίνει θ'αργήσει.
Α,ώστε μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά τις σειρές που βλέπεις.Ομολογώ οτι δυσκολεύομαι να το κάνω.
Αχ,Rurouni Kenshin...τί μου θύμισες...:wooi2::wooi2: Είχε αρχίσει ένας φίλος μου το FMA και στα πρώτα επεισόδια μου είπε οτι είχε πλαντάξει στο κλάμα οπότε δίσταζα να το αρχίσω.(δε λέω,να υπάρχει angst αλλά μην πάθουμε και τίποτα απο το πολύ κλάμα..)
Jul 05 2010 19:00
Nighteyes → DarkElf
Ναι ρε, φυσικά και το έχω δει. Βασικά μετά το 50 κάτι είναι όντως πολύ καλό, στην αρχή όμως μας είχε πρήξει στα filler. Για ένα διάστημα το είχα κι αυτό στο top 10 των αγαπημένων μου βέβαια. (Btw έχω δύο λίστες. Μία αγαπημένων και μία καλύτερων ως δουλειές) Περιμένω να προχωρήσει αρκετά το manga για να το συνεχίσω. Μακάρι να το συνεχίσουν και σε anime κάποτε.
Στο ίδιο στυλ όμως λεύγες μπροστά βρίσκεται το FMA Brotherhood. Είναι το καλύτερο action shounen που έχω δει including Rurouni Kenshin(την σειρά).
Jul 05 2010 18:29
DarkElf → Nighteyes
Δε μ'εντυπωσιάζει για την πρωταγωνίστρια,σπάνια να βρεις κάποια της προκοπής,τα'χουμε πει αυτά.
D.Gray-man δεν έχεις δει?Παρότι είμαι narutard,θεωρώ το D.Gray-man κορυφή.
Switch?Δε μου λέει κάτι,αλλά αφού είναι μικρό no problem.(παραφουσκώνω πάλι τη λίστα και δεν ξέρω τί θα πρωτοδώ.:hehehe:)Το House of Five Leaves,που σου έλεγα,τελείωσε οπότε μπορείς να το δεις άνετα.
Jul 05 2010 14:58
Nighteyes → DarkElf
Όχι βρε, δεν σε παρεξηγώ. Κι εγώ δεν βλέπω anime με αυτό το κριτήριο, αλλά αν έχει και κανένα bishie μέσα δεν με χαλάει.:P To Kitan το ξεκίνησα και δεν λέει πέρα του οφθαλμόλουτρου τίποτα ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η Shinsengumi, αλλη δεν ήταν καλά, η πρωταγωνίστρια. Δεν χάνεις και τίποτα πάντως, δεν νομίζω όμως και να σε συγχύσει αν το δεις.
Για το hikaru, ευχομαι να σου αρέσει. Κι εγώ τυχαία το είδα. Για να καταλάβεις από shounen αυτό μαζί με το Gintama, το FMA Brotherhood (και το Death note αν και μόνο shounen δεν θα το έλεγα) θα είναι πάντα στην κορυφή των αγαπημένων μου.
Άσχετο, δεν θυμαμαι, Switch έχεις δει; Αν όχι δες και αυτό. 2 ova 1 ώρα σύνολο είναι.
Jul 05 2010 00:27
DarkElf → Nighteyes
Δε βλέπω κατα κανόνα anime μόνο για τα bishonen,ακούγεται λες και είμαι καμιά λυσσασμένη.:sigh2:Πχ,το Hakuouki Shinsengumi Kitan δεν το άρχισα καν γιατί φοβάμαι οτι θα μου χαλάσει τη σοβαρή εικόνα που έχω για τη shinsengumi απο τα..πιο ιστορικά anime.(προσπαθώ τώρα και καλά να δείξω οτι δεν είμαι bishie-fan...)
Δεν το έχω καν ακουστά αυτό το παιχνίδι αλλά μου κίνησες το ενδιαφέρον και θα βάλω να το κατεβάσω μόλις προχωρήσει λίγο το Prince of Tennis.
Jul 04 2010 22:10
Nighteyes → DarkElf
Είναι στα αγαπημένα μου αλλά δεν έχει bishounen. Οι πρωταγωνιστές είναι 13 όταν ξεκινάει, αλλά φτάνουν στα 16, σου κάνει;:P
Βασικά μου άρεσε πολύ, γιατί το go(παιχνίδι σαν το σκάκι) είναι πνευματικό άθλημα και πάντα με εντυπωσιάζανε οι άνθρωποι που φτάναν σε υψηλό επίπεδο στο σκάκι. Θέλει τρομερη υπομονή και επιμονή (και ταλέντο) για να φτάσεις να παίξεις κάτι τέτοιο σε επίπεδο πρωταθλητή. Από go δεν είχα ιδέα, αλλά μέχρι τα μέσα του anime είχα αρχίσει να μαθαίνω. Βρήκα και διάφορα site που βοηθησαν σ' αυτό.
Δεν ξέρω, σαν anime, μου άρεσε πολύ. Tο είδα 2 φορές και έχω σκοπό και τρίτη κάποια στιγμή. Μαθαίνεις και πάρα πολλά για την Ιαπωνία και τον χώρο του go στο anime. Για να καταλάβεις, το anime όταν είχε βγει λειτούργησε ως promotion του go στην Ιαπωνία. Αν θυμαμαι καλά το υπουργείο ή κάτι τέτοιο ζήτησαν να φτιαχτεί ένα manga που να έχει θέμα το go ώστε να πλησιάσει τις νέες γενιές(ήταν παραδοσιακό παιχνίδι). Περιττό να πω ότι μετα το anime ειδικά, έγινε χαμός. Όλοι για να μάθουν go τρέχανε.(Τα παραπάνω τα διαβασα σε διάφορα μέρη στο net)
[SIZE=1]Α ψέματα, έχει έναν καλό άνω των 18 μετά το μέσο της σειράς.[/SIZE]:P Αλλά προσωπικά δεν με ενδιέφερε "έτσι" το anime αυτό. Είχα κολλήσει με την υπόθεση.
Jul 04 2010 21:59
DarkElf → Nighteyes
Για μένα είναι μάλλον ένα επίπεδο πάνω απο τα Ecchi. :P
Δεν ξέρω τι έπαθα αυτή τη φορά.Όταν το ξεκίνησα,στα 3 επεισόδια βαρέθηκα και το παράτησα.Είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια γιατί είναι bishonen paradise αλλά άσχετα απο τα bishonen(Tezuka!!!:nbleed::nbleed:) κόλλησα!Πολύ γέλιο και οι τεχνικές μ'έχουν ενθουσιάσει.Το αναθεματισμένο όμως αργεί να κατέβει.Έχω μόνο 5 επεισόδια για να δω απόψε.:unlucky:
Το hikaru no go τί λέει?
Jul 04 2010 21:35
Nighteyes → DarkElf
E αφού πήρες φόρα, δες και το hikaru no go.:D
Κι εγώ η κατηγορία sports anime είναι στην κατώτερη μου προτίμηση, αλλά αυτό με ενθουσίασε. Θέλει το χρόνο του βέβαια.
Jul 04 2010 21:21
Black Kaiser → DarkElf
Ωραία. Θα τα δω όλα σε πακετάκι μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ικανοποιητικό το τέλος ? (Μην με spoilerιάσεις κακομοίρα μου)
Jul 02 2010 17:01
Black Kaiser → DarkElf
Μπορώ να το δώσω Σεπτέμβρη αλλά προτιμώ να θυσιάσω τα Σήματα 1 που δεν χρειάζονται ασκήσεις και να έχω 2 ευκαιρίες για το Εργ. Δικτύων παρά το αντίθετο. ;)
Τελείωσες σήμερα ? Άντε καλές διακοπές τώρα σου εύχομαι (τυχερή :p) ! :D
Jun 25 2010 17:26
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, και Τετάρτη καπάκι ξεκινά η άτυπη. Μπορεί να αφήσω τα σήματα 1 γιατί πρέπει να περάσω οπωσδήποτε το εργαστήριο Δικτύων στις 30 (λόγω ασκήσεων).
Jun 25 2010 17:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed