Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Aντε καλή επιτυχία να έχεις ! Γερά Darkelf ! :P Και εγώ καλά. Ετοιμάζομαι για τα σήματα 2 που τα έβαλαν Κυριακή έπειτα απο την φαεινή ιδέα του ΔΣ να κάνει απεργία την Τετάρτη.:yellowcard:
Jun 25 2010 15:41
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Τι έγινε, πως τα πας με την εξεταστική ? Τελειώνεις όπου να'ναι εε?
Jun 24 2010 21:22
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ενδιαφέρον. Είδα λίγο απο το 3ο μάθημα και φαίνεται να είναι καλός στην μετάδοση ότι λέει. Θα δω και σε επόμενα μαθήματα στα πιο δύσκολα. Αλλά μένω έκπληκτος που στο MIT ξεκινάνε απο τόσο πίσω, με τους πολλαπλασιασμούς μητρώων και μάλιστα στο 3ο μάθημα. Στα πρώτα 2 τι εκάναν ? PS Αννια, έχεις Messenger ? Αν έχεις στείλε το μου σε pm να σε κάνω add.
Jun 13 2010 19:22
Photo

Darthnicolas → DarkElf

Νομίζω ότι το code ενεργοποιείται αφού πεθάνει αυτός που το πήρε,όπως έγινε με τη CC,και τον VV.Και αυτό έγινε όταν τον σκότωσε ο Suzaku,και αν δεις αμέσως μετά τον ακουμπάει η Nunnally και βλέπει τις αναμνήσεις του,όπως είχε γίνει στην 1η season μεταξύ Lelouch και CC,άρα ο Lelouch απέκτησε αναγκαστικά το code. Για το geass,οι άλλοι 2(CC/Charles) έχασαν το δικό τους επειδή αυτός με τον οποίο είχαν κάνει contract πέθανε.Ο Lulu,αντίθετα,δεν πήρε το code της CC,οπότε το contract μαζί της συνέχισε να ισχύει μαζί με το code του.
Jun 13 2010 11:13
Photo

DarkElf → Darthnicolas

Αν όντως έπαιρνε το code του δε θα έχανε το geass?(όπως έγινε και με τον ίδιο και τον VV) Αυτό με τη CC μου το είπε και μια φίλη.Μακάρι να ισχύει.Με την καινούρια ταινία/σειρά δεν ξέρω τι παίζει.:hmmm:
Jun 13 2010 10:15
Photo

Darthnicolas → DarkElf

Α sorry και από μένα,τώρα το θυμήθηκα... Για τους λόγους,γενικά αν ψάξεις στο net θα βρεις αρκετούς,αλλά εγώ σου λέω τους δύο βασικούς που συμφωνώ απόλυτα: 1)Ο Lulu όταν σκότωσε τον Charles πήρε το code του,το οποίο είναι ανάλογο με της CC,αν δεις στο επεισόδιο 21,δηλαδή αθανασία. 2)Στο τέλος η CC λέει "Το Geass,η δύναμη των βασιλέων,σε απομονώνει...Αλλά φαντάζομαι πως αυτό είναι λίγο λάθος,ε Lelouch?" και ενώ κοίταγε στον ουρανό,κοιτάει προς το μπροστά μέρος του κάρου. Έχω ακούσει και διάφορα άλλα,αλλά προσωπικά αυτοί οι λόγοι μου φαίνονται υπεραρκετοί μιας και έχουν βάση ^_^
Jun 13 2010 08:51
Photo

DarkElf → Darthnicolas

Για το code geass.Είπες στο thread για τα currently watching anime για τον Lelouch και για να μη σπαμάρω σου έγραψα εδώ.(Μάλλον έπρεπε να το ξεκαθαρίσω από την αρχή.Gomen..:nod:)
Jun 12 2010 21:56
Photo

Darthnicolas → DarkElf

Τι εννοείς,ποιους λόγους???
Jun 12 2010 21:40
Photo

DarkElf → Darthnicolas

Ανάλυσε μου όλους τους λόγους.Pleaaaaase!!!!
Jun 12 2010 11:01
Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Ευχαριστώ πολύ :)
Jun 11 2010 14:47
Photo

DarkElf → Night Wizard Seal

Χρόνια πολλά!!!Να τα εκατοστήσεις!!!:yahoo::yahoo:Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!
Jun 11 2010 00:38
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ε είσαι απαράδεκτη. Στην ίδια ηλικία είμαστε αποκλείεται να μην τον ξέρεις. Δεν έβλεπες Teenage Mutant Ninja Turtles μικρή ? Όσους ξέρω στην ηλικία μου το έβλεπαν σαν τρελοί. :p O Αllen απο ποιο manga/anime είναι ?
Jun 10 2010 12:12
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Οχι, σιγά μην κάνω και συζήτηση. Απλά άλλαξα λίγο την signature μου :p
Jun 10 2010 11:56
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Αυτό λέω και εγώ. Δεν υπάρχει thread για το manga του Bleach. Στο subforum του Bleach τα sticky threads που υπάρχoyn είναι της γενικής συζήτησης, του latest episode, κανόνων & ερωτήσεων και The Black Hole 2. :p ^Αυτό μου έδωσε μια ιδέα.
Jun 10 2010 11:43
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Καλά κάνει ο Gin και σταμάτησε να χαμογελάει. Γιατί πολύ απλά ο Aizen δεν έκανε απλά επίδειξη δύναμης αλλά επεδειξη της "φύσης" του. Το ζουμί όλου του chapter είναι σε εκείνες τις σελίδες και στην κουβέντα περί realm of reason. Μακάρι να υπήρχε thread για το manga του Bleach να το συζητήσουμε. Δηλαδή Ιούλη αντί για μπάνια θα τρέχεις για το project. Πολύ ωραία, σε ζηλεύω :p Άντε καλό κουράγιο. Σκέψου τουλάχιστον πως του χρόνου τέτοια έποχη μπορεί να έχεις και το πτυχίο σου.
Jun 10 2010 11:29